Opoker.com

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: Opoker.com

Avastasin nüüd ise kah selle. Njah, ei kontrollinud enne piisavalt. Aga satikate tegemine seal vist mõtetu niimoodi.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Selline teadaanne OPoker.com'iga seoses.

Kõik, kes on reganud läbi meie linkide, siis võite näha meie rakeback lehel, et saate rakebacki ainult 30% aga tegelikult saate 40%!!!! Kui Teil on OPoker.com kasutaja tehtud läbi meie lehe ja Teile meie leht näitab rakebackiks 30%, siis saatke mulle PM'iga oma OPoker.com kasutajanimi ja parandan probleemi manuaalselt.

Comment

• dabljuu
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 494

Täna sai Pokerstarsi boonus lahtimängitud, otsingi uut boonushooramise kohta. 40% rakebacki kõlab hästi.

Mõned küsimused.

Kas rakebacki saavad ka mikrolimiidi poisid, hoolimata staatusest. ( starsist tulen , sp küsin üle)

Ei pea teatud summat kokku ajama, et kvalifitseeruda rakebacki saamiseks ( Trio kogemus)

Kas kolme kuuga on seal limiidil NL10 ( 4 lauda, FR ) võimalik 100 eurone boonus lahtimängida, 7200 punkti mis arvate, kes tegeleb juba asjaga? Kuipalju NL10 1000 kätt näiteks punktide koha pealt on?

Kuidas rahade maksmine käib, deposiit ja cashout - SEB Visa krediitkaart sobib?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas dabljuu
          Kas rakebacki saavad ka mikrolimiidi poisid, hoolimata staatusest. ( starsist tulen , sp küsin üle)
          Rakebacki saavad absoluutselt kõik mängijad, olenemata limiidist, mängust jms. Ainuke tingimus, et OPoker.com konto peab olema tehtud läbi meie linkide.

Algselt postitas dabljuu
          Ei pea teatud summat kokku ajama, et kvalifitseeruda rakebacki saamiseks ( Trio kogemus)
          Ei pea mitte mingit summat kokku ajama. Tulemusi uuendatakse meie RB lehel ca. 24 tunnise hilinemisega ja raha saab välja võtta igal ajal 24h päevas, 7 päeva nädalas. Hetkel väljamakste võimalused on kesised aga augusti kuu jooksul lisan uusi väljamakse tegemise võimalusi.

Algselt postitas dabljuu
          Kas kolme kuuga on seal limiidil NL10 ( 4 lauda, FR ) võimalik 100 eurone boonus lahtimängida, 7200 punkti mis arvate, kes tegeleb juba asjaga? Kuipalju NL10 1000 kätt näiteks punktide koha pealt on?
          Siin jään vastuse võlgu aga loodan, et Rankapoeg annab sulle vastuse, tema on seal rohkem mänginud, kui mina.

Algselt postitas dabljuu
          Kuidas rahade maksmine käib, deposiit ja cashout - SEB Visa krediitkaart sobib?
          Pead ei anna aga krediitkaart peaks sobima. Ise kasutasin netellerit, samuti töötab seal moneybookers.

Comment

• Marek K.
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1477

Algselt postitas dabljuu
            Täna sai Pokerstarsi boonus lahtimängitud, otsingi uut boonushooramise kohta. 40% rakebacki kõlab hästi.

Esiteks, kui sul on seal 100 euri boonust, siis pidid deposiitma 50 eur, mis tähendab seda et reaalselt peaksid sa tegema kuskuil poole vähem punkte. 7200 punkti peaks tegema minu arvutuste järgi 200 euri boonuse vabastamiseks. 7200 punkti tegemine nl10-s on vist muidugi suht ebareaalne. Ise mängisin nl25 15k käsi ja sain selle aja jooksul ~1000 punkti. Mängisin keskmiselt 9-12 lauda. Seega arvuta ise, kuna ma hetkel pole väga arvutaja vend.. sest kuulid suht koos. Aga kardan, et ei! See deposiitboonus on seal ausalt konkreetselt boonus. Selles suhtes, et see vabaneb väga raskelt võrrelduna teiste tubade boonustega. Aga sellel on ka väga lihtne põhjus, sest see ongi boonus!! Kuna sa saad ju koguaeg mängimise eest 40% rakebacki ning selle boonuse vabastamisel ei võeta seda su rakebackist maha, mida enamus toad teevad. Aga rb diil iseenesest on hea, väikeste limiitide mängijatel ei soovita eriti deposiitboonuse peale pressida. Või noh siis jah.. lihtsalt võtta mingi väiksem boonus.. et teha esimene deposiit väiksem ja siis hiljem brm jaoks raha juurde laadida. Loodan, et said midagi aru.

Comment

• dabljuu
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 494

Nii isa Ranka kui ka tema poja vastused olid arusaadavad. Aitäh!

Suur tükk ajab suu lõhki teadis juba vanarahvas rääkida ja vanasõna vastu ei saa eriti.
              Võtan 50 eurise ilmselt.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Kelle kasutajanimi OPoker.com'is on "krisser"? Kui keegi tunneb oma kasutajanime ära, siis saatku palun mulle PM, sest sellega on väike segadus.

Comment

• leho57
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 664

oot rakeback ja sign-up tulevad koos? et signup on jämedale 20% ja rakeback 40% siis saad põhimõtselt kokku 60%? nagu pokersensationis oli 50%?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas leho57
                    oot rakeback ja sign-up tulevad koos? et signup on jämedale 20% ja rakeback 40% siis saad põhimõtselt kokku 60%? nagu pokersensationis oli 50%?
                    Mis mõttes koos? Ses suhtes, et RB on 40% ja selle saad alati kätte olenemata, mis boonus sul kõrval jookseb - ehk boonus ja RB on täiesti erinevad ja iseseisvad asjad.

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Oh no! Kui ma sissekande tegin, siis ma ei pannud mingit bonus code. Seega ma ei saa deposiit boonust? :-\

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas BuildUp
                        Oh no! Kui ma sissekande tegin, siis ma ei pannud mingit bonus code. Seega ma ei saa deposiit boonust? :-\
                        Kui sa liitusid läbi meie, siis deposiitboonus on automaatne ja boonuskoodi ei ole vaja. See, kas boonus jookseb saad kontrollida: Opoker.com Lobby->Profile->Bonus Information [Open]->Reward

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Algselt postitas ranka
                          Kui sa liitusid läbi meie, siis deposiitboonus on automaatne ja boonuskoodi ei ole vaja. See, kas boonus jookseb saad kontrollida: Opoker.com Lobby->Profile->Bonus Information [Open]->Reward
                          Leidsin juba vastuse, aga suured tänud ülikiire teeninduse eest! :)

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas BuildUp
                            Leidsin juba vastuse, aga suured tänud ülikiire teeninduse eest! :)
                            Pole probleemi ja tänan kiidusõnade eest

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Öelgu mulle palun kuidas te suudate seal toas multitableda?

Ma mängisin 6l laual ning ma suutsin juba vähemalt 100x sit outida. :-\ Reageerimisaeg on ka täielik nali. Mitte muffigi ei jõua teha.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

säästusaitide rõõmud :) Rohkem närvikulu kui kasu :D

Comment

Working...