RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Algselt postitas EGERT
    seda laudade väljanägemist saab ka kuskilt muuta ?
    tirisin just ja liiga kirju nende mehikeste kujudega imo
    Vaata sellelt lingilt seal on postitatud kust saab tõmmata erinevaid laudade layoute: http://foorum.pokkeriprod.com/index....,1522.270.html

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

ma ütlen ausalt kõige parem support ongames on betssonis tra vennad nii abivalmid ja 1 min saab supporti lives kätte, BWIN aga polegi live supporti epic shit on see bwin

Comment

• rrrr
        Grinder
        • Nov 2008
        • 904

Plaanin nädala lõpus võrku vahetada. Kas Ongames kaob raha endiselt musta auku ja seda tuleb suppordilt järgmine päev lunida?

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Algselt postitas rrrr
          Plaanin nädala lõpus võrku vahetada. Kas Ongames kaob raha endiselt musta auku ja seda tuleb suppordilt järgmine päev lunida?
          Mul eile juhtus nii.

Comment

• rrrr
            Grinder
            • Nov 2008
            • 904

Algselt postitas BuildUp
            Mul eile juhtus nii.
            Ja mis siis saab? Kust sa üldse ära adusid, et pappi puudu on? Kas ilma suppordi kontaktita jääbki "kadunud" nuts saamata?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas rrrr
              Ja mis siis saab? Kust sa üldse ära adusid, et pappi puudu on? Kas ilma suppordi kontaktita jääbki "kadunud" nuts saamata?
              No ma arvan, et see rahade kadumise teema on natuke üle paisutatud, sest pole ühtegi juhtumit minumeelest, kus raha oleks kaduma läinud. Kõik teavad, et Ongames selline asi vahel juhtub aga suuremat probleemis sellest ei ole, kui just ei mängi bankrolliga, kus viimane raha oli laudades.

Raha jõuab alati arvele tagas, mina ei ole vaevunud isegi mingit kirja saata.

Comment

• Marek K.
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1477

Jep, nõustun tigranoga.. üldjuhul 24h on max see aeg, mis kulub et raha tagasi accoundile tekiks ja mingeid kirju pole vaja olnud saata.

Comment

• QKulgur
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2008
                  • 484

ei suuda mina enam selles võrgus mängida, üldiselt ma olen rahulik inimene aga see soft on mul südame nii pahaks ajanud et ma ei hakka parem neid **** siia postitama. boonused jne on võrgus küll vinged aga kui igapäev tekib oksemaitse suhu sellest miljonist veast siis paratamatult kannatab mäng kah sellest ajunussist juba, sellepärast ei hoia boonused ka mind enam selles võrgus kinni. 300 punkti vaja veel ära teha et boonus kätte saada ja adjoo

Comment

• Marek K.
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1477

Algselt postitas QKulgur
                    ei suuda mina enam selles võrgus mängida, üldiselt ma olen rahulik inimene aga see soft on mul südame nii pahaks ajanud et ma ei hakka parem neid **** siia postitama. boonused jne on võrgus küll vinged aga kui igapäev tekib oksemaitse suhu sellest miljonist veast siis paratamatult kannatab mäng kah sellest ajunussist juba, sellepärast ei hoia boonused ka mind enam selles võrgus kinni. 300 punkti vaja veel ära teha et boonus kätte saada ja adjoo
                    Kahju :( , aga j22me k6ik ongame paremaid aegu ootama!

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Algselt postitas rrrr
                      Mingi 18h võttis aega ja papp oli tagasi. Aru sain nii, et päris suur summa oli kadunud. ;D ;D

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

Nii, proovisin eile õhtul üht turniiri ja toimus täpselt sama pull, mis pühapäeval paljude turniiridega. Turniir algas, mängiti täpselt 1 hand ja siis lööb laua kinni ning lobbys näitab, et turna frozen. Ja nii oli ongames enamus turniiridega eile järjekordselt. Mis kõige huvitavam, siis buy-ini ka ei refunditud, loodetavasti see ikka mingil ajal toimub ja ei pea ise eraldi kirja saatma. But this sucks!

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas rankapoeg
                          Nii, proovisin eile õhtul üht turniiri ja toimus täpselt sama pull, mis pühapäeval paljude turniiridega. Turniir algas, mängiti täpselt 1 hand ja siis lööb laua kinni ning lobbys näitab, et turna frozen. Ja nii oli ongames enamus turniiridega eile järjekordselt. Mis kõige huvitavam, siis buy-ini ka ei refunditud, loodetavasti see ikka mingil ajal toimub ja ei pea ise eraldi kirja saatma. But this sucks!
                          Väga karm, see turna server on neil päris korrast ära.

Comment

• rrrr
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 904

Krt, peab vist isiklikult ära proovima, et kas asi on nii hull v mitte. Toweri ajast (vana soft) meeldivad mängijad + veel 5-maxis sobivale kohale istumise võimalus + lobbyst vastaste notede lugemine on minu jaoks tugevad argumendid. Peale ramdiski tegemist klappisid HEM ja saldo vana softiga sendi pealt. Nii et HEMi järgi hakkan kontrollima, et ega mulle tünga ei tehta. Kuna mängin ainult cashi, siis turniirijamad mind ei puuduta. Ja aknaid on ka ainult 4 tk (5-max). Nagu ma aru saan saab ka sobiva skini endale modida.

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

Tere! kas teil on HEMis mucked cardid näha? Tra millegipärast ei näita isegi kui showdownile on läinud käsi (ongame HH näitab, HEM mitte) Kas teil sama probleem?

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Algselt postitas marguzz22
                                Tere! kas teil on HEMis mucked cardid näha? Tra millegipärast ei näita isegi kui showdownile on läinud käsi (ongame HH näitab, HEM mitte) Kas teil sama probleem?
                                Jah mul on ka nii

Comment

Working...