888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: 888Poker - probleemid ja küsimused

888 Praegu vist kõik lauad kinni jooksnud! Tund aega juba lobby järgi samad mängijad lauad, kuigi kui laud lahti võtta siis see tühi.

Comment

• urmasarmasingel
      Räme Fish
      • Aug 2012
      • 16

nüüd jälle korras. 150SPRING on 150usd reload boonuse kood. vabandust kui seda siin jagada ei tohi mingil põhjusel, kustutage postitus kui see peaks nii olema.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
        Aga Muchosel suuremate affiliatedega ikka peab olema revenue share diil. Vastasel juhul kaoks ära mõte 888't promoda, kuna CPA saaks nagunii millalgi kätte ja mujal mängimine affile kasulikum. Niiet kui Rankaga piisavalt hea sõber olla peaks ikka saama midagi välja mõelda???
        Olen 100% sinuga nõus, et Muchosed jms. saavad revenüüd, sest muidu neil ei oleks mõtet oma algatusel just CPA diilidega pokkerituba promoda. Küll, aga mina ja absoluutselt kõik teised saavad CPAd, erandiks on väga vanad grandfathered kontod.

Comment

• mcompany
          Räme Fish
          • Jan 2012
          • 20

Thanks @ urmasarmasingel

Comment

• SilverV
            Räme Fish
            • Nov 2008
            • 3

Algselt postitas peetertal Vaata postitust
            Nii, et peaksin tegema endale MB või NT konto. Neid saab ilma proxydeta kasutada, ametlikult?
            Kumb konto parem on selleks, et raha SEB või Swed kontole saada?

Lugesin juba, et väljamaksmisel tasub hoida raha USD-ides, et ei ole mingit topelt konvertimist - eks seda ma teen.

Kui palju sellest jutust tõsi on? http://www.pokerscout.com/AllReviews.aspx?id=10&pg=1
            Kas tõesti petetakse? Mõtlesin, et ühineks selle pokkeriga, aga selle peale tekkis väikene hirm, et äkki tõesti petavad - ei tahaks niisama lambist raha maha mängida.

Kas on kuidagi võimalik keset mängu, lauast lahkumata, raha eemale/panka panna?
            e-walletite kasutamine ei ole kohustuslik. sinna saab ka SEB/swed kaudu otse deponeerida.
            Ma arvan, et see jutt ei vasta tõele. Ise olen seal mänginud 2008 aastast saadik
            Last edited by SilverV; 08.11.12, 15:53.

Comment

• Poke
              Grinder
              • Mar 2010
              • 995

Algselt postitas SilverV Vaata postitust
              e-walletite kasutamine ei ole kohustuslik. sinna saab ka SEB/swed kaudu otse deponeerida.
              Ma arvan, et see jutt ei vasta tõele. Ise olen seal mänginud 2008 aastast saadik
              oi peale 4 aastat foorumis otsustasid ka 1 postituse teha?:D

ise ka ei usu, seda paska mis seal pokerscoutis kirjas on, isegi eestis on väga palju mängijaid kes 888s regulaarsed võitjad juba aastaid, ei ole küll kuulnud, et keegi rääkinud on, et rigged vms.
              väga palju kala on micro/low stakesides.
              ise ka aastaid seal mänginud ja pole väga probleeme olnud, peale selle, et vahest harva crashis paariks minutiks jne:D
              cashoutiga läheb ka kauem kui neis tubades kus eestis litsents on, aga see ei tohiks probleem olla.

Comment

• mcompany
                Räme Fish
                • Jan 2012
                • 20

Minumeelest 888 on üks väheseid kohti, kus turg üsna solkimata on! Vähemalt sngd on kuni 100 dolla buy innideni välja rohkem fishised kui sharkised. 888 on ainuke si*t see, millega sa si*aks kaotad, on maksud. Need on väga kallid ja cashback on nüri. Sain Platinum statuse kätte ja nüüd ei sa enam reloudide eest ka cashbacki! Et 18% on lagi, mis nad sealt anda tahavad.
                Kui kellegil on rakebacki konto niisama üle, siis pakuks 200euri aastase kasutamisõiguse eest näiteks :P

Comment

• mcompany
                  Räme Fish
                  • Jan 2012
                  • 20

Pokerstarsis maksab rake originaalis sama palju kui mul hetkel 888 koos 18% cashbackiga. Jah nii hull on asi :/

Comment

• urmasarmasingel
                    Räme Fish
                    • Aug 2012
                    • 16

ma maksin eilse sessi (pikk sess oli) eest nl10 fr-s 6-tabledes $75 rake'i. põhimõtteliselt peaaegu pool profitit võeti ära.

Comment

• mcompany
                      Räme Fish
                      • Jan 2012
                      • 20

Täiesti värdijad on seal. Kui see kogu lobby kinni crushis ja regatud laudadest isegi välja ei saanud regada... on klienid enda süü, et ta valel ajal vales kohas oli. Oleks pidanud tunde ootama, millal uuesti töötab ja siis unregisterid tegema vms. Ühesõnaga suhtumine on nii M-is., lihtsalt üle mõistuse... kõikide probleemidega saadetakse lihtsalt vi*ttu ära.
                      Lõin kokku, et oli 66 dollari eest laudu regatud aga õnnekombel sain 40 tagasi. Tänu sellele vist et paljud lõpetasid oma teekonna sit oudis maybe ja mõni üksikhunt sai õnnelikuks. aga comoon. 26 dollarit on suur summa niisama ära anda!

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

soovitan kiigata www.pokerstars.ee

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Kellelgi veel 888 ja HM1ga probleeme? Mul ei tule HUD lauda. Kõike käsi impordib .. manuaalselt laud yles otsida ei tule ikkagi HUD lauda .. tra aru ei saa mis kepp on .. 1.12.11 internal on HM1 versioon

Comment

• KristjanRawk
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 1133

töötab täiesti nii nagu peab 1.12.10b versiooniga

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

krt ma olen proovind 1.12.10b, 1.12.11 jms asju aga no ei tööta .. HEMi foorumit lugedes tundub, et ma pole ainukene .. :S

Comment

• totaldonk
                                Grinder
                                • Dec 2009
                                • 914

mul oli kunagi sama teema, reinstall aitas ainult üheks korraks, et hud laudadesse tuleks. teisel korral enam ei töötand. format peaks ehk aitama:D

Comment

Working...