888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Spewmonkey
    Seina Augustaja
    • Oct 2008
    • 2293

Re: 888Poker - probleemid ja küsimused

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
    Ok, katsu mitte väga ärrituda. Ega ma's paha pärast. Võibolla see live-kasiino näide pole jah kõige parem. Tahtsin näitlikustada seda, et raha välja võtmine ja raha liigutamine (nt netikasiino - live kasiino) on kaks erinevat asja. Tundub absurdne, et pokkerimängija peab raha liigutamise pealt tulumaksu maksma. Samamoodi võiks tuua näite kahe netikasiinoga, kui sinu poolt räägitu vastab tõele siis peaksin nt 888-st raha välja kandmisel ja kohe Party Pokkerisse kandmisel maksma tulumaksu väljavõetava summa pealt?

Ehitajaga on selline lugu, et kui ta oma ümbrikupalga nt aktsiatesse paneks, ei vabastaks see teda samuti maksudest, samas kui sa müüd aktsiaid ja ostad saadud raha eest kohe teisi aktsiaid, sa ju ei pea maksma selle müügitulu pealt tulumaksu? Ma võin jälle eksida, kui see sind väga vihastab, jäta mu postitusele lihtsalt vastamata. Jõudu.
    Ma selle raha liigutamise absurdsuse koha pealt olen niikuinii nõus, aga asi on selles, et näited "haihtus Riias kasiinos ära" ei ole aktsepteeritavad tõestused maksuameti jaoks. Kui keegi kunagi viitsib maksuameti vastu kohtusse minna kui nad lõpuks peaks inimesi hakkama näiteks tooma ja makse nõudma, siis saab nendele teooriatele ametliku vastuse.

Teoorias saab ehitajalt ka küsida selgitust, et kust see raha pärineb(sularahas vist ei müüda aktsiaid?), aga samamoodi nagu praegu pokkerimängijatega, seda ilmselt ei tehta väga palju. Peab küll maksma müügitulu pealt tulumaksu, kui pärast peaks teine aktsia miinusesse jääma, siis saab selle kahjumi küll tuludest maha arvestada.

Üldiselt see loogika peaks kehtima FIE'de puhul imo, kes asju kirjutavad kuludesse. Üksikisikutel on tulumaksuvabastused, mille alla küll saab koolituskulud kirjutada, aga hetkel vaevalt pokkeri-coachi palkamine selleks klassifitseerub. Nii kaua kui keegi maksuametiga sel teemal vaielnud ei ole, on erinevaid teooriaid üsna mõttetu välja käia.

Comment

• Firzen
      Grinder
      • Oct 2008
      • 605

Üldiselt on väga lihtne seda probleemi vältida. Kasutage e-walletit ja on enamvähem korras. Kindlasti tuleb kasuks ka e-walleti plastikkaart, mida saab Eesti poodides kasutada.

Risk on muidugi olemas, risk on kõigega olemas. Võid ju kodu uksestki välja astudes libastuda ja kaela murda.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
        Üldiselt on väga lihtne seda probleemi vältida. Kasutage e-walletit ja on enamvähem korras. Kindlasti tuleb kasuks ka e-walleti plastikkaart, mida saab Eesti poodides kasutada.

Risk on muidugi olemas, risk on kõigega olemas. Võid ju kodu uksestki välja astudes libastuda ja kaela murda.
        Küsimus ongi selles, et kas on risk? EMTA ei ole mingit statementi teinud minu teada ja EU litsents ehk maksab ka midagi?

Comment

• Kloonike
          Grinder
          • Nov 2008
          • 898

Kuskil ilmus hiljuti artikkel EMTA ja järelkontrolli teemal vms. Pmst mingi seltskonna deklareerimata tulude kohta hakatakse aru pärima ja kontrollitavate arv oli tuhandetes kui ma ei eksi.

Comment

• Firzen
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
            Kuskil ilmus hiljuti artikkel EMTA ja järelkontrolli teemal vms. Pmst mingi seltskonna deklareerimata tulude kohta hakatakse aru pärima ja kontrollitavate arv oli tuhandetes kui ma ei eksi.
            Äkki viitsid seda veidi otsida ja meile copyda siia? Või ehk on sul artikli pealkiri meeles, mille järgi otsida saaks?

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Turna lauas istub domingues976 ja on hädas, sest lobby järgi on ta välja kukkunud, kyll aga on on seal kirjas tyyp, kes ammu välja kukkund. Huvitav, kumb raha saab :D

Comment

• E-Kunn
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 261

Endalgi nii olnud et lobby järgi olen välja kukkunud kuid lõpetades tuli raha ikkagi kohe ilusti üle.

Comment

• Relamz
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1467

Kuidas ma saan taastada seda funktsiooni mis laua sulgemisel küsib ilusti üle kas ma tahan lauda sulgeda?

EDIT: Sain probleemi lahendatud
                  Last edited by Relamz; 30.10.11, 19:58.

Comment

• rollkopter
                    Grinder
                    • Oct 2011
                    • 501

tilti ajab see, et wait for BB ei ole linnukese kasti vms, tihti magan mitu ringi maha paljusi laudasid korraga m2ngides enne kui postida saan

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas rollkopter Vaata postitust
                      tilti ajab see, et wait for BB ei ole linnukese kasti vms, tihti magan mitu ringi maha paljusi laudasid korraga m2ngides enne kui postida saan
                      Kui algul küsib vajutad wait for BB ja siis kohe paned linnukese ka ära.

Comment

• emmimees
                        Klubi Liige
                        • Aug 2010
                        • 2719

Tra mis neil nüüd viga oli, et MBsse haigete kääridega raha kandsid.. 350$ pealt läks 12euri kaduma kuskile nüüd järsku. Ning esimest korda venis cashout järgmisse päeva kuigi eile oli processing juba.

E: On see normaalne, et cashout läks kursiga daal euri suhtes 1,47 ja nüüd uuesti depot tehes samast kohast on 1,34 ??
                        Nüüd uurisin eelmist cashouti ja see on kantud mulle kääridega 0,02 nende kasuks ja tänane on 0,07.. kas peaks kindlasti uurima, et mis värk sellega on nüüd?

E2: ja kui nad kandsid tänase kursi järgi(täna reaalselt maksti välja), siis käärid kõvasti suuremad veel(15€ 350$ pealt), sest täna dollar tõusis kõvasti..
                        Last edited by emmimees; 01.11.11, 11:25.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                          Tra mis neil nüüd viga oli, et MBsse haigete kääridega raha kandsid.. 350$ pealt läks 12euri kaduma kuskile nüüd järsku. Ning esimest korda venis cashout järgmisse päeva kuigi eile oli processing juba.

E: On see normaalne, et cashout läks kursiga daal euri suhtes 1,47 ja nüüd uuesti depot tehes samast kohast on 1,34 ??
                          Nüüd uurisin eelmist cashouti ja see on kantud mulle kääridega 0,02 nende kasuks ja tänane on 0,07.. kas peaks kindlasti uurima, et mis värk sellega on nüüd?

E2: ja kui nad kandsid tänase kursi järgi(täna reaalselt maksti välja), siis käärid kõvasti suuremad veel(15€ 350$ pealt), sest täna dollar tõusis kõvasti..
                          See ei pruugi PAF-i viga olla. Ma ükspäev testisin, deposin MB-st (konto $ 'tes) €100 nii PAF-i kui Olympic Online, sendipealt täpselt sama summa läks (mingi 0.3+ rohkem võrreldes kursiga). Pigem on Moneybookers see kes vahelt teeb.

Edit: lol, ma ei tea miks ma arvasin, et see PAF-i teema. Samas, 888.com võib sama teema olla.
                          Last edited by Codecci; 01.11.11, 12:14.

Comment

• conex
                            Julm Donk
                            • Apr 2009
                            • 27

Minu arust on sul teema ikka 888s.

Kunagi oli mul endal sama probleem, et raha läks pidevalt kaduma ning võtsin suppordiga ühendust. Teema selles, et oled euroopaliidus ja seega raha sisse/välja kandes on sul defaultina EUR. 888s käib arveldamine USDs ja kannad alguses EURides ja nad nopivad ära conversioni osa sealt. Lasin oma 888 konto muuta USD only ja peale seda probleeme pole olnud. Alati jälgi, et kannad sisse USDga ja välja USDga. Kui sul seda valikut pole, siis support paneb sulle selle valiku sinna.
                            Teisel juhul on sisse/välja kandmine -EV!

Loodan, et antud infost on abi.

Comment

• emmimees
                              Klubi Liige
                              • Aug 2010
                              • 2719

See peab olema 888 kala, sest tema ise arvutab ümber ja kannab eurid MBsse(seal on ka eurid). See meeletu vahe peab tulema 888 arvutuste pealt ikkagi.. hetkel on küll tunne, et mõttekam on kanda välja USD, mis siis et MB on EUR, aga nemad võtavad "vaid" 2% ja nende kurss on igati norm ja isegi parem kui euroopa keskpanga oma imo. Kohe hakkan 888 chatis läbirääkimisi pidama.. ilmselt kujuneb sellest välja lifetilt.

Comment

• emmimees
                                Klubi Liige
                                • Aug 2010
                                • 2719

Need kes saadavad 888st raha välja eurides, palun vaadake, kas on mingeid muutusi conversion ratedes alates aprilli keskpaigast nt. kuni selle kuuni.. mul kordades tõusnud see vahe ja no see kuu päris üle mõistuse(kevade 0,25% vs 7,5% nüüd ffs). Kursid võtan http://www.ecb.int/stats/exchange/eu...ph-usd.en.html
                                Last edited by emmimees; 01.11.11, 14:09.

Comment

Working...