888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • armand0
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2010
    • 358

Re: 888Poker - probleemid ja küsimused

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
    3+1 päeva läheb mb'sse +1 päev panka. Otse panka on 3+3 päeva.

Minu meelest 3+4-7 päeva on 888s. = otse panka. ( vähemalt nii on support väitnud )[/QUOTE]

Comment

• Fuzzy
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2010
      • 452

Hiljuti uude tuppa kolides affiliate ütles mingi sellise lause, et "Winnings are tax-free in EU countries". Mitte, et affiliate sel alal mingi autoriteet oleks, samas oleks ju loogiline eeldada, aet EL-i majandusruumis on sellised asjad ikkagi ühtlustatud. Samas kohalike maksuseppade fantaasia on muidugi piiritu. See pokkeritubade bännimine juba iseeneset oli väga hairy business, meenutab oma olemuselt justkui teenuse imporditolle vms, ei saa aru, kuidas selline asi meie oma koduses EL-is toimuda saab.

Comment

• Fuzzy
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 452

Ei aga tõsiselt, kui nüüd mõtlema hakata. Hasartmänguga teenitud tulu on Eestis maksuvaba, eks. Aga nüüd litsentsi mitteomavas toas mängimise puhul äkitselt enam pole? Pigem saaks aru kui mingi trahv määrataks keelust üleastumise eest, aga võite maksustada...? On kellelgi mingit usaldusväärset informatsiooni selle õigusliku poole kohta?

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas armand0 Vaata postitust
          oled varem proovinud ?

Minu meelest 3+4-7 päeva on 888s. = otse panka. ( vähemalt nii on support väitnud )
          Oleneb mis päeval teha, aga reaalselt on +2-4 päeva.

Comment

• Firzen
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
            Ei aga tõsiselt, kui nüüd mõtlema hakata. Hasartmänguga teenitud tulu on Eestis maksuvaba, eks. Aga nüüd litsentsi mitteomavas toas mängimise puhul äkitselt enam pole? Pigem saaks aru kui mingi trahv määrataks keelust üleastumise eest, aga võite maksustada...? On kellelgi mingit usaldusväärset informatsiooni selle õigusliku poole kohta?
            Ei tea kust sa seda kuulsid või võtad, aga võite ei saa maksustada, kui see EL-i poolt keelatud on. Hasartmängu operaatorid ja panuseid saab maksustada. Samuti ka rake'i saab maksustada.

Comment

• Fuzzy
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2010
              • 452

Aga ei maksustata Eestis ju hasartmängudelt saadavat tulu. Või olen ma valesti aru saanud? Lihtsalt äärmiselt kummaline on situatsioon, kus legaalseid tube ei maksustata, aga keelatud tube maksustatakse. Oskab keegi nimetada mõnda illegaalset tegevust, mille pealt peab makse maksma?

Comment

• reggie
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 1705

Sest legaalne tuba maksab sinu pealt maksud juba ära.

Comment

• Firzen
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 605

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
                  Aga ei maksustata Eestis ju hasartmängudelt saadavat tulu. Või olen ma valesti aru saanud? Lihtsalt äärmiselt kummaline on situatsioon, kus legaalseid tube ei maksustata, aga keelatud tube maksustatakse. Oskab keegi nimetada mõnda illegaalset tegevust, mille pealt peab makse maksma?
                  Kust sa üldse võtad, et sa pead keelatud tubade pealt mingeid makse maksma? See on nonsense ju.

Legaalsed toad maksavad oma makse nii, et sina sellest arugi ei saa. Nagu ma korra juba ütlesin, siis mängijalt mingeid makse ei küsita.

Comment

• Fuzzy
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2010
                    • 452

@ Firzen:

:D sry, lugesin su postitust valesti, vaatasin, et kirjutasid: "Ei tea kust sa seda kuulsid või võtad, et võite ei saa maksustada"

@ Reggie:

No ja registreerimata toad maksavad sinna riiki oma maksud, kus nad registreeritud on. Ma ei saa ju neilt palka, vaid kasutan nende teenust.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
                      Kust sa üldse võtad, et sa pead keelatud tubade pealt mingeid makse maksma? See on nonsense ju.

Legaalsed toad maksavad oma makse nii, et sina sellest arugi ei saa. Nagu ma korra juba ütlesin, siis mängijalt mingeid makse ei küsita.
                      Kui ma õigesti mäletan siis ETPF arvab, et tuleks litsentsita tubade võitude pealt makse maksta. Mis sellest arvad?

Comment

• Fuzzy
                        Õpihimuline Mängur
                        • Aug 2010
                        • 452

Võibolla legaalsete tubade esindajad andsid neile juriidilist nõu

Enivei, kena oleks, kui keegi asja õigusliku poolega kursis olev isik lööks faktid lauale ja paneks asja lukku. Mina näiteks tunnistan, et minu mõistus jääb lühikeseks selles osas. Loogika ütleb, et illegaalse tegevuse, nt varastamise, röövimise, narkootikumide jaemüügi jms maksustamiseks õiguslik pretsedent puudub, aga... Ootaks spetsialisti kommentaari.

Comment

• Firzen
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 605

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          Kui ma õigesti mäletan siis ETPF arvab, et tuleks litsentsita tubade võitude pealt makse maksta. Mis sellest arvad?
                          Nad võivad arvata, mis nad tahavad, aga selle teostamine on ilmselgelt võimatu. Selle jaoks peaks Eesti riik tegema ka mingid vastavad lepingud/kokkulepped kõikide maailma e-walletitega, krediitkaardi firmadega jnejne.

Comment

• Maheaatom
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 958

Palun saage aru kahest asjast:
                            - EV-s tuleb saadud tulu pealt tasuda tulumaksu. Ei ole vahet, kas see on teenitud palgatöö või pokkerimänguga.
                            - Seaduses on sätestatud teatud tululiigid, millele kehtib maksuvabastus. Üheks neist on hasartmängutulu litsentseeritud mängukohtades. Kui mängukorraldajal puudub litsents, siis eri kehti võitudele ka tulumaksuvabastus.

Selline on mõistagi asja teoreetline (juriidiline) pool. Praktikas ma ühtegi sellesisulist kohtulahendit küll (veel) ei tea. Kuid väita, et "EU-s on võidud maksuvabad", on puhas jama.

Comment

• Firzen
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 605

Seni kuni EV peab pokkerit hasart- või õnnemänguks ei saa pidada seda tulu maksustatavaks isegi, kui tegemist on ebaseaduslikus kaughasartmängu kohas saadud tuluga, sest EV seaduse järgi ei maksusta riik mängja saadud tulu hasartmängust vaid kaughasartmängu korraldajat.

Hasartmängumaksu seadus

§ 1. Hasartmängu objekt
                              5) õnnemängu ja osavusmängu kaughasartmänguna korraldamisel tehtud panustest laekunud summa, millest on maha arvatud võidud;
                              § 2. Hasartmängumaksu maksja
                              Hasartmängumaksu maksab hasartmängukorraldaja.

See pole isiklik väljamõeldis, selline on seadus.
                              Last edited by Firzen; 26.10.11, 20:07.

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

§ 12. Residendist füüsilise isiku tulu

(1) Tulumaksuga maksustatakse residendist füüsilise isiku poolt maksustamisperioodil Eestis ja väljaspool Eestit kõikidest tuluallikatest saadud tulu, sealhulgas:

7) pensionid, stipendiumid, toetused, preemiad ja hasartmänguvõidud (§ 19);

§ 19.
                                Tulumaksuga ei maksustata:
                                7) korraldusloa või registreeringu alusel läbiviidud hasartmängu võite;

See pole isiklik väljamõeldis, selline on seadus.

Comment

Working...