888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mortalvombat
    Õpihimuline Mängur
    • Jul 2010
    • 412

Re: 888Poker - probleemid ja küsimused

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
    Öelge palun, mis ma täpselt peaks tegema, et saada mängida neid webcam laudu. Kaamerat ei hakka praegu ostma
    Peab vist kaamera ühendatud olema, et ta neid laudu näitaks/softi uuendaks, e. tõmba mingi programm
    Algselt postitas KristjanRawk Vaata postitust
    aga kasuta virtualcam

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

oi mis vaal on nl20 webika lauas:)

Comment

• Relamz
        Vana Tegija
        • Jan 2010
        • 1467

Mõned päevad tagasi cashouti tehes märkasin seal "confirm your ID" värki. Mõtlesin, et enne nad mu cashouti approvei kui ma selle teema ära teen. Varem olen ka teinud mõned cashoutid.
        Tegin pildi ID kaardist ära ja sain emaili peale kirja, et tahavad "minule saadetud minu nimega kirja koopiat". Seda ma küll preagu vist kuskilt ei leia.
        Siis lugesin kirja lõpuni ja avastasin selle "After receiving and accepting these documents, we upgrade your account status where you can enjoy the privileges of higher cash out limits." Hmm...higher, et praegu põhimõtteliselt pole confirm ID värk vajalik kui ma alla 1K$ cashoute teen?

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
          Mõned päevad tagasi cashouti tehes märkasin seal "confirm your ID" värki. Mõtlesin, et enne nad mu cashouti approvei kui ma selle teema ära teen. Varem olen ka teinud mõned cashoutid.
          Tegin pildi ID kaardist ära ja sain emaili peale kirja, et tahavad "minule saadetud minu nimega kirja koopiat". Seda ma küll preagu vist kuskilt ei leia.
          Siis lugesin kirja lõpuni ja avastasin selle "After receiving and accepting these documents, we upgrade your account status where you can enjoy the privileges of higher cash out limits." Hmm...higher, et praegu põhimõtteliselt pole confirm ID värk vajalik kui ma alla 1K$ cashoute teen?
          Nop. Ma ei mäleta, kas limiit on $1k per cashout või $5k kuus või mõlemat, aga alla nende ei ole kindlalt midagi vaja.

Comment

• Makuz
            FPP Pro
            • Jan 2010
            • 214

Kuidas ma saaksin kogu hand historyt cliendist arvutisse? Pmst mul on pandud see, et ta salvestaks käed desktopile ja sealt HEM impordib, aga eilse hommiku ja üleeilse päeva käed on kadunud sealt kaustast miskipärast. cliendist vaadates hand historyt on kõik olemas.

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Algselt postitas Makuz Vaata postitust
              Kuidas ma saaksin kogu hand historyt cliendist arvutisse? Pmst mul on pandud see, et ta salvestaks käed desktopile ja sealt HEM impordib, aga eilse hommiku ja üleeilse päeva käed on kadunud sealt kaustast miskipärast. cliendist vaadates hand historyt on kõik olemas.
              Ei saagi.

Comment

• Makuz
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 214

Wtf,supportist küsides ka ei saaks ? Muidu väga kahtlane et nad niimoodi äkitselt ära kadusid :S

Comment

• Fabulous
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 2674

Sai siis täna 888Pokerisse account tehtud. Umbes 10 minutit peale deposiidi tegemist logis programm mu välja. Sisse logides annab errori: "Your account has been temporarily disabled. Please check your E-mail account for a message or contact our Operations team at: operations@cassava.net ".
                  Loomulikult saatsin neile kirja, et mis värk on, ( kuna ma ei teinud endateada midagi ToS vastast ) kuna nad ise ei suvatsenud mulle põhjusest kirjutada.
                  Kas kellelgi on veel selline värk olnud et niimodi konto lihtsalt kinni pannakse?

Comment

• Spewmonkey
                    Seina Augustaja
                    • Oct 2008
                    • 2293

Algselt postitas Makuz Vaata postitust
                    Wtf,supportist küsides ka ei saaks ? Muidu väga kahtlane et nad niimoodi äkitselt ära kadusid :S
                    Ei. See pole mingi Stars või Tilt, sellega tasub kohe alguses ära harjuda.

Comment

• Relamz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1467

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                      Nop. Ma ei mäleta, kas limiit on $1k per cashout või $5k kuus või mõlemat, aga alla nende ei ole kindlalt midagi vaja.
                      Mhm, jõudis täna ilusti MBsse :)

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                        Sai siis täna 888Pokerisse account tehtud. Umbes 10 minutit peale deposiidi tegemist logis programm mu välja. Sisse logides annab errori: "Your account has been temporarily disabled. Please check your E-mail account for a message or contact our Operations team at: operations@cassava.net ".
                        Loomulikult saatsin neile kirja, et mis värk on, ( kuna ma ei teinud endateada midagi ToS vastast ) kuna nad ise ei suvatsenud mulle põhjusest kirjutada.
                        Kas kellelgi on veel selline värk olnud et niimodi konto lihtsalt kinni pannakse?
                        Paluti teha krediitkaardist pilt ja see läbi cashieri uploadida neile, aga ma ei saa kontole üldse sisse logida, et pilti uploadida. Kas peaksin selle pigem emailiga saatma neile sellel juhul?

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Pakun küll ...neil tglt mingi nr ka, ei tea kui sinna hellata kui kiirelt asjad liikuma hakkaksid..

Comment

• Makuz
                            FPP Pro
                            • Jan 2010
                            • 214

traaa küll, ajab tilti see sait, downswing ja nüüd veel raha ka laudades kinni,tegin sessi ja olin 5bi plussis kui tuli järjest 2 coolerit ja 3bi läks insta nende pärast. Panin lauad kohe kinni ja vaatan, et 4$ puudu. Depot pole teinud siis ei saa live chatis ka suhelda nendega ? kuidas ma peaks selle raha saama tagasi

Comment

• Peedu
                              Jube Noob
                              • Aug 2009
                              • 179

Kui palju trafficut seal toas on ning kui mõtekas oleks sinna minna nl50-nl100?

Comment

• KristjanRawk
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 1133

nl50s õhtupoole oli laudu küll, aga valik väga suur pole, saab hakkama kui 4-6 lauda lasta

Comment

Working...