See on ammu juba muudetud.
Ei kujuta ette milles probleem on, sest laptopis töötab kõik normaalselt.
Googeldasin veidi ja leidsin, et teistel on ka probleeme olnud 64bit-ise windowsiga. Mul 64bit Win7. Tundub, et asi on op-süsteemis.
See on ammu juba muudetud.
Ei kujuta ette milles probleem on, sest laptopis töötab kõik normaalselt.
Googeldasin veidi ja leidsin, et teistel on ka probleeme olnud 64bit-ise windowsiga. Mul 64bit Win7. Tundub, et asi on op-süsteemis.
Mina lahti ei hammustanud milles probleem. Brauseris kõik töötab, 888pokeri lobby saan lahti aga sisse logida ei saa ütleb, et server maas. Proovisin võtta ruuteri vahelt ära ja tulemüüri maha, aga ei olnud kasu.
Kas kellegil on 888 kuidagi aeglasemaks muutunud vms? Ei saa isegi aru kas asi pokkerisoftis v HEMis. Hud kaob ära vahepeal, lauad avanevad aeglaselt või vahest üldse mitte. Varem nagu mingeid probleeme pole olnud. :S
Nii, pole ammu korralikult pokkerit mänginud, oleks aeg uuesti alustada. Selleks tuleks aga HUD 888s korda saada, nimelt viskab mul statsid jumala suvaliselt mööda lauda laiali ja paika loksuvad nad heal juhul ühel laual neljast. Lauas soovitud istekohta pole valinud. Keegi oskab aidata?
Panin sama asja PT3 eraldi teemasse ka, aga ma pole kindel kui paljud sinna üldse vaadata viitsivad.
Comment