Kui siin juba PM-imiseks läks, siis võib mulle ka pakkumisi saata.
Ja mis party multi-account meestele vastanud on?
Ise pole veel viitsinud uurima hakata.
Saatsin kirja neile, vastati et esimesed kontod on kinni pandud ja see mida praegu kasutan on legit.
Tõenäoliselt saad siis valida millise lahti jätta ehk.
Keegi Party FR liiklusest NL100+ ja selle tasemest oskab rääkida? Vastased, regid, lauad päeval/õhtul, multitablemise mugavus
Praegu on näiteks 8 täis NL100 lauda + 2 jackpot lauda (kõrgem rake). NL200 3 täis lauda ja NL400 1 täis laud. Imelik on see, et mitte ühtegi pooltäis FR lauda ei märkanud. Järelikult soovi mängida inimestel on, aga fishid nagu ikka ei kipu tühja lauda istuma, vaid istuvad parem kusagile lampi lauda, kus inimesi juba ees on (neil ju pole vahet kas FR, 6max või isegi HU). Laudade alustamise potensiaalikus tundub seega väga kõva olevat. Ei märkanud ühtegi sellist lauda, kus full stackiga mängijaid oleks rohkem kui mingi random stackiga mängijaid, nii et see kinnitab fakti, et tase peab olema kohutav.
Soft on minu meelest talutav, lauad hüppasid viimati mängides üsna normaalselt ette. 6 lauda 6-max mängida ei olnud mingi probleem.
Disain oli ka super. Parem kui PS või FT...aga jah, täna mõistagi enam mitte.
Ma selguse mõttes küsin, mis sa sellega silmas pead, et kas:
A) Party tarkvara oli vanasti hea ja nüüd on tuksi keeratud või
B) Party tarkvara on alati sama hea olnud aga lihtsalt tänasel päeval on standardid nii palju kõrgemad?
Ma pole nii ammu nende pokkeriklienti näinudki, et ei kujuta ette... no kui 18 lauda lastakse mängida siis ei saa päris käkk olla imo.
Comment