*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    Kirjutasin supporti ja panin teema algusesse URGENT, et peaks nagu loodetavasti kiiremini loetama seda. Täna tahaks veel ikkagi Sunday Stormile ka kuidagi pääseda. Muidu ranka on foorumi teemasse pannud, et foorumit rünnati öösel, vbl sellega seoses on Starsi kontosid katsutud brute forceda korduvalt teiste IP-de pealt ja selle pärast kinni pandud, et kindel oleks, et võõrad käed mängija rahadega kuskile dumpima ei läheks?
    Seda nagu hästi ei usu, et keegi kontole ligi pääses ja pani sellise piirangu- see oleks liiga haige :D
    See on juba vana tuntud probleem. Näiteks kuu tagasi donkamendil:

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    http://gyazo.com/c3d3ba710ecc3b2906bf20c8c19309a6 sain ka max banni 6 kuud miskipärast. Peaks nendepoolne jama olema tõesti.
    PokerStarsi vastus:
    Algselt postitas PokerStars Marika Vaata postitust
    Tõepoolest, kahjuks esines meil rikkeid serverite ning Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt opereeritud õnnemängu mängimise piirangute vahel. Juhul kui su kontol on endiselt piirang peal, siis palun saada meile uus kiri, et saaksime olukorda edasi uurida. Vabandame tekkinud olukorra pärast.
    Öise rünnakuga sellel pistmist olla ei saa, sest andmebaasidele keegi ligi ei saanud ja isegi, kui oleks saanud, siis paroolid on krüpteeritud ning isegi kui paroolid lahti krüpteeritakse (mida ei juhtu vähem kui 12 tunniga), siis ei pruugi PokerStarsi/e-mailide paroolide kattuda ning vaevalt, et keegi hakkab self-exclusionit panema - enne võetakse ära siiski rahad.

Comment

• VadAgat
      Räme Fish
      • Apr 2015
      • 3

Kirjutasin supporti ja panin teema algusesse URGENT, et peaks nagu loodetavasti kiiremini loetama seda. Täna tahaks veel ikkagi Sunday Stormile ka kuidagi pääseda. Muidu ranka on foorumi teemasse pannud, et foorumit rünnati öösel, vbl sellega seoses on Starsi kontosid katsutud brute forceda korduvalt teiste IP-de pealt ja selle pärast kinni pandud, et kindel oleks, et võõrad käed mängija rahadega kuskile dumpima ei läheks?
      Seda nagu hästi ei usu, et keegi kontole ligi pääses ja pani sellise piirangu- see oleks liiga haige :D
      Sain sellise vastuse

Hello Vadim,

Thank you for contacting us.

We have forwarded your email to the Responsible Gaming Team. You will receive a reply as soon as possible.

We appreciate your patience.

Regards,

Natalja J.
      PokerStars Support Team

Huvitav, kui kaua nad tegelevad selleprobleemiga

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Ma pole veel vastust saanud. Tundub, et Stars on väga mures minu pärast, et äkki mängin liiga palju -SO SWEET. They always care. Ilmselt kardavad ka tunnistada seda, kes on selle tõkendi mulle pannud. Ma kardaks ka. "We appreciate your patience" LOL. Mis moodi te õigupoolest siis tänulikud olete selle kannatlikkuse eest?
        RAISK ma tahtsin täna Sunday Stormi mängida te kuradi kusikud ja te keerate mulle niimoodi sitta.
        Mida ***** ma ootan veel? LAHENDAGE KOHE SEE SITT ÄRA. Kuradi deposiite saab instant teha, aga mingid random aastased exclusionid mängudest ilma igasuguse eelinfota? Näidake natuke austust minu vastu ja lahendage see probleem, sest mind teie vabandused ja muu häma ei koti eriti.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        Last edited by Vandalar; 19.04.15, 12:47.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Ma pole veel vastust saanud. Tundub, et Stars on väga mures minu pärast, et äkki mängin liiga palju -SO SWEET. They always care. Ilmselt kardavad ka tunnistada seda, kes on selle tõkendi mulle pannud. Ma kardaks ka. "We appreciate your patience" LOL. Mis moodi te õigupoolest siis tänulikud olete selle kannatlikkuse eest?
          RAISK ma tahtsin täna Sunday Stormi mängida te kuradi kusikud ja te keerate mulle niimoodi sitta.
          Mida ***** ma ootan veel? LAHENDAGE KOHE SEE SITT ÄRA. Kuradi deposiite saab instant teha, aga mingid random aastased exclusionid mängudest ilma igasuguse eelinfota? Näidake natuke austust minu vastu ja lahendage see probleem, sest mind teie vabandused ja muu häma ei koti eriti.
          Puhka jalga Vanda. Nagu näed pole sa ainuke selle probleemiga ja ilmselt on see väga paljudel. Oma rageletter saada ikka support@pokerstars.ee vb seal on i-give-a-fuck-meter natuke suurem kellegil.

Sunday Stormini on aega, et usun et lahendatakse ära.

Comment

• VadAgat
            Räme Fish
            • Apr 2015
            • 3

Just sain kiri.

Уважаемый(ая) VadAgat,

В соответствии с Вашим запросом мы сняли с Вас статус самоблокировки. Просим уделить несколько минут и посетить нашу страницу «Ответственный подход к игре» на веб-сайте по следующему адресу: http://www.pokerstars.ee/ru/about/responsible-gaming/.

Обратите внимание, что при запросе самоисключения на 180 дней Вам необходимо самостоятельно обратиться в службу поддержки для снятия статуса самоисключения, поскольку он не будет снят автоматически.

Если у Вас возникли какие-либо вопросы, касающиеся мер, описанных на этой странице, обращайтесь к нам.

С уважением,

Отдел игровой ответственности PokerStars

Kõige huvitavam on see, et blokeeringud ma ei ole teinud. Aga nüüd on kõik ok. Kas teisel ka parandati?

Comment

• Atheya
              Räme Fish
              • Jan 2013
              • 14

Algselt postitas VadAgat Vaata postitust
              Just sain kiri.

Уважаемый(ая) VadAgat,

В соответствии с Вашим запросом мы сняли с Вас статус самоблокировки. Просим уделить несколько минут и посетить нашу страницу «Ответственный подход к игре» на веб-сайте по следующему адресу: http://www.pokerstars.ee/ru/about/responsible-gaming/.

Обратите внимание, что при запросе самоисключения на 180 дней Вам необходимо самостоятельно обратиться в службу поддержки для снятия статуса самоисключения, поскольку он не будет снят автоматически.

Если у Вас возникли какие-либо вопросы, касающиеся мер, описанных на этой странице, обращайтесь к нам.

С уважением,

Отдел игровой ответственности PokerStars

Kõige huvitavam on see, et blokeeringud ma ei ole teinud. Aga nüüd on kõik ok. Kas teisel ka parandati?
              Pole ka mingit blokeeringut teinud. Ometi oli ja on mul sama probleem veel.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Saan ma õigesti aru, et seda blokeeringut peaks saama siiski ainult mängija ise endale kehtestada? Miks kirjas ei ole kirjeldatud sinu exclusioni tagamaid ehk põhjust selle rakendamiseks kellegi teise poolt ning juhul kui tegu oli nö. tarkvara erroriga, siis mis moodi on selline tarkvara error võimalikuks saanud?

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Pokerstarsilt selline kiri:

Hello,

We had an issue with our Estonia Blacklist and the server. Your PokerStars account wasn't hacked or compromised in any way.

We are working on a solution so this does not happen again. We appreciate your patience while we sort this out.

Regards,

Ciaran,
                  PokerStars Responsible Gaming Team

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Kurat, see oli nii pingeline, et nüüd kuluks mingi lõõgastus ära.
                    Still excluded.
                    Aääää sain tagasi. Tänan tähelepanu eest
                    Last edited by Vandalar; 19.04.15, 18:26.

Comment

• brihood
                      Julm Donk
                      • Mar 2015
                      • 27

Kurat, see oli nii pingeline, et nüüd kuluks mingi lõõgastus ära.
                      Still excluded.
                      Aääää sain tagasi. Tänan tähelepanu eest
                      Müristus, mis siis oleks saanud kui sul oleks keset stormi mingi lag vms tulnud. Enesetapp?

Comment

• trasadonkad
                        Grinder
                        • May 2014
                        • 672

hittisid ka wä

Comment

• PokerStars Marika
                          PokerStarsi Esindaja
                          • Jun 2011
                          • 46

Mulle on mängupiirang üheks aastaks pandud WTF?? Ootan kiiret vastust, sest mulle pole isegi ette teatatud ega hoiatatud mind millestki. Mis põhjusel ja kes on piirangu pannud? Tahtsin täna veel Sunday Stormi satikaid mängida ja vbl seda mängida ja nüüd äkki lambist selline asi?
                          Eile sain veel teate, et peaksin turvalisust oma kontole lisama ja kaks salaküsimust vms sai lisatud, on see sellega seotud?
                          Seoses tehnilise vea tõttu blokeeriti mitmete mängijate kontod, kuid nüüdseks peaks blokeering eemaldatud olema. Juhul kui ei ole, siis palun saatke meile kiri. Väga vabandame tekkinud vea pärast.

Comment

• nalg
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2010
                            • 489

kust saab välja lülitada, et ei tuleks postkasti neid tüütuid meeldetuletusi turniiridest?

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Algselt postitas nalg Vaata postitust
                              kust saab välja lülitada, et ei tuleks postkasti neid tüütuid meeldetuletusi turniiridest?
                              no clicki need paar settingu lehte läbi , küll leiad

Comment

• PokerStars Marika
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Jun 2011
                                • 46

Algselt postitas nalg Vaata postitust
                                Kui pead silmas neid õnnitluskirju, mis saadetakse siis kui oled rahalisele kohale jõudnud, siis saad need välja lülitada siit:

'Seaded' -> 'Pokkerimäng' -> 'Täpsem seadistus' -> 'Saa e-õnnitluskirju'

Comment

Working...