*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • WeThePeople
    Vana Tegija
    • Mar 2010
    • 1163

Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

millal see lobby lag korda tehakse?

Comment

• MartinGarcia
      Grinder
      • Nov 2009
      • 517

Tere. Selline küsimus. Sõber tahab pokertarsi konto teha, aga hetkel asub soomes ja pokerstars pakub talle, et ta teeks konto pokertars.eu'sse. On sel vahet kas on pokertars.ee või pokerstars.eu ? Pärast ei saa pokerstars.ee's mängida ? tänud

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
        Tere. Selline küsimus. Sõber tahab pokertarsi konto teha, aga hetkel asub soomes ja pokerstars pakub talle, et ta teeks konto pokertars.eu'sse. On sel vahet kas on pokertars.ee või pokerstars.eu ? Pärast ei saa pokerstars.ee's mängida ? tänud
        Kindlasti saab. Vastavad dokumendid teele ja lülitavad ümber.

Comment

• MartinGarcia
          Grinder
          • Nov 2009
          • 517

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
          Kindlasti saab. Vastavad dokumendid teele ja lülitavad ümber.
          Ei tea väidavad, et pean kindlasti pokerstars.ee's regama, ennem ei saa midagi. Lamp

Comment

• JumalSander
            Julm Donk
            • Jun 2012
            • 47

Kas keegi teab kuidas teha nii, et arvutis/pokerstarsis toimiks korraga paralleelselt 2 interneti ühendust. Mul internet jamab, samas mul on 2 võimaliku ühendust (emt pulk ning elioni wifi). Näitab küll, et currently connected to mõlemad, kuid reaalsusest kasutab ainult 1te kui näiteks youtubest videosid vaatan või starsis mängin.

Samuti pokerstars 7-ga on siuke probleem, et vahest tal pilt hangub(samalajal browseriga netis käies), st näiteks turniiridel ütleb, et uued blindid, ning see kiri jääbki ette ilma et ära kaoks.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Algselt postitas JumalSander Vaata postitust
              Kas keegi teab kuidas teha nii, et arvutis/pokerstarsis toimiks korraga paralleelselt 2 interneti ühendust. Mul internet jamab, samas mul on 2 võimaliku ühendust (emt pulk ning elioni wifi). Näitab küll, et currently connected to mõlemad, kuid reaalsusest kasutab ainult 1te kui näiteks youtubest videosid vaatan või starsis mängin.

Samuti pokerstars 7-ga on siuke probleem, et vahest tal pilt hangub(samalajal browseriga netis käies), st näiteks turniiridel ütleb, et uued blindid, ning see kiri jääbki ette ilma et ära kaoks.
              In-depth guide to combine 2 internet connections on Windows or macOSThis wikiHow teaches you how to combine two or more Internet networks into one main network. Speedify is an app that allows you to combine two internet connections on all...

Comment

• neeme
                Grinder
                • Nov 2008
                • 540

Irw,
                Pokerstarsi ULTIMATE CHALLENGE kampaania on ikka paras joke.
                Eelmise aasta suurima VPP kuu counti järgi antakse boonus 10$-1000$.
                Ilmselt mul siis eelmine aasta suurim kuu oli 20k vpp kandis, ehk siis sain boonuse 200$ (Välja makstakse ainult ühes osas, selleks peab koguma 30 päeva jooksul 20k VPP).

Mida iganes tglt ka.

Comment

• Kakahirmutis
                  🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Algselt postitas neeme Vaata postitust
                  Irw,
                  Pokerstarsi ULTIMATE CHALLENGE kampaania on ikka paras joke.
                  Eelmise aasta suurima VPP kuu counti järgi antakse boonus 10$-1000$.
                  Ilmselt mul siis eelmine aasta suurim kuu oli 20k vpp kandis, ehk siis sain boonuse 200$ (Välja makstakse ainult ühes osas, selleks peab koguma 30 päeva jooksul 20k VPP).

Mida iganes tglt ka.
                  Väga lamp jeps , ma pean tegema 12750 et 150 daala :D oleks siis mingi 500 vms siis viitsiks

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Tahtsin just sellekohast postitust teha. Huvitav et sa pead 12750 VPP tegema, et 150$ saada. Mulle pakuti 6000 VPP ja 107$.

Aga jep, ei aitäh.

Minu suurim VPP kuu võis jääda 2500-3000 vahele. Ei mäleta täpselt aga suurt ei ole mänginud. 6000 VPP ma kohe kindlasti ükski kuu ei teinud.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                      Tahtsin just sellekohast postitust teha. Huvitav et sa pead 12750 VPP tegema, et 150$ saada. Mulle pakuti 6000 VPP ja 107$.

Aga jep, ei aitäh.

Minu suurim VPP kuu võis jääda 2500-3000 vahele. Ei mäleta täpselt aga suurt ei ole mänginud. 6000 VPP ma kohe kindlasti ükski kuu ei teinud.

Mul peaks 10k kanti tulema...ekstra lisapingutust ei tee , kui tuleb siis tuleb :D

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Miks mul StarCode ei aktiveeru. Tahaks ka nalja saada.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Miks mul StarCode ei aktiveeru. Tahaks ka nalja saada.
                          ma vajutasin uudise alt linki , viskas kohe sinna starcode alla , clickisin nuppu ja ootasin mingi 30 min

Comment

• elrosmeero
                            FPP Pro
                            • Jan 2011
                            • 239

77.50$ 3100 VPPd, eelmine aasta ühe kuu tegin Gold Stari ära, seega parim mingi 2500-2600 VPPd.
                            Huvitavad numbrid

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Algselt postitas elrosmeero Vaata postitust
                              77.50$ 3100 VPPd, eelmine aasta ühe kuu tegin Gold Stari ära, seega parim mingi 2500-2600 VPPd.
                              Huvitavad numbrid
                              Nad pm tahavad et kõik oma rekord volüümi teeksid ja saavad räigelt nüüd reiki 30 päeva jooksul :)

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                                Nad pm tahavad et kõik oma rekord volüümi teeksid ja saavad räigelt nüüd reiki 30 päeva jooksul :)
                                Marketing mis muud. Aasta alguses alustati puhtalt lehelt kuni murduti. Nüüd paras aeg üks hea boonus peale suruda ja uuesti moosida inimesi grindima oma ihaldatud VIP-levelit või VPP-goali, olgu see SNE, SN või mõni muu milestone. Selle ka vastu peavad on suurem võimalus, et inimene jätkab oma goaliga.

Comment

Working...