Huvitav, miks Stars mu identiteedis kahtlema on hakanud. Lambist tahavad uuesti id-kaardi koopiat ja pangaväljavõtet.
Neil kohustus teha miski aeg pistelisi kontrolle teatud aja tagant. Ise olen ka vähemalt kahel korral neile dokumente esitanud. Reeglina siis, kui väljakannet teed.
Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***
Probleem selline, et osad hand history ei tekigi üldse starsi. Vaatan, et võidan/kaotan mõne suurema poti lauas, siis tahaks sealt ülevalt nurgast vaadata, aga kätt hand historysse ei teki. Trackerisse ka ei teki. Eile märkasin seda esimest korda, et täiesti lambist ei tekitada osade käte kohta üldse historyt. Kellegil veel selline probleem olnud?
Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***
Ma ei trollinud ja jätkuvalt ongi selline case lihtsalt, et mingi veider käsi, kus vend peksab segast ja tõmbab cooleri ja siis tahad pärast seda HEM-ist vaadata ja kätt lihtsalt pole. Pole ka HH kaustas ega ka arhiveeritud käte kaustas.
Ma ei trollinud ja jätkuvalt ongi selline case lihtsalt, et mingi veider käsi, kus vend peksab segast ja tõmbab cooleri ja siis tahad pärast seda HEM-ist vaadata ja kätt lihtsalt pole. Pole ka HH kaustas ega ka arhiveeritud käte kaustas.
Nutta või naerda :D. Mul tekib omakorda kahtlus nüüd, et ilmselt Pokerstars üritab tõendeid rigged mängust kustutada. Asi ikka päris käest läinud ://
Comment