*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Algselt postitas JumalSander Vaata postitust
    Kas kellelgi veel on siuke mure, et stars ei anna võimalust bonus koodi sisestada raha peale laadides? Tahaksin seda ALL-IN shootouti boonust
    ega hiljuti cashoutinud pole? siis ei saagi

Comment

• JumalSander
      Julm Donk
      • Jun 2012
      • 47

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      Ai kurat olen küll jah. TY

Comment

• robert
        Julm Donk
        • Jan 2013
        • 48

Pokerstarsis auto rebuy ei tööta? Ma ei suuda kuidagi teda tööle saada.

Edit: suure jamamise peale sain tööle. Pidi kõik lauad uuesti avama :D. Ma ikka lootsin, et kohe muutub.
        Last edited by robert; 31.07.14, 20:47.

Comment

• Pythagoras
          Grinder
          • Apr 2012
          • 589

telefoniga ei ava starsi mõnes wifi võrgus, samas mobiilse neti ja osade wifidega toimibi kõik ilusti, ideid kellelgi?

Comment

• portlane
            Räme Fish
            • Dec 2012
            • 6

Selline küsimus ,et võitsin 1k daala pokerstarsis ja olen kolmelt erinevalt
            moneybookersi kasutajalt kandnud raha starsi ja kui tahan raha välja võtta,
            siis ta kannab alguses väga suure summa nendele kontodele tagasi, aga miks?
            Kas saan seda kuidagi muuta, sest tahan raha saada pangaarvele mitte skrilli.

Comment

• portlane
              Räme Fish
              • Dec 2012
              • 6

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              Endal oli sama jama, ja pole cashoutinud.

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Algselt postitas portlane Vaata postitust
                Selline küsimus ,et võitsin 1k daala pokerstarsis ja olen kolmelt erinevalt
                moneybookersi kasutajalt kandnud raha starsi ja kui tahan raha välja võtta,
                siis ta kannab alguses väga suure summa nendele kontodele tagasi, aga miks?
                Kas saan seda kuidagi muuta, sest tahan raha saada pangaarvele mitte skrilli.
                Pricacy policy pmst. Need summad mis oled MB'st kandnud Starsi, lähevad alguses sama summana MB'sse, kui depode summa täidetud, saad ülejäänu kanda kuhu tahad.
                Pigem küsimus, miks oled kolmelt erinevalt MB kontolt raha kandnud, kui reaalsuses tohib olla 1 MB kasutaja

Comment

• Narrator
                  Julm Donk
                  • Apr 2011
                  • 75

Kui ma lähen Taani mingiks ajaks elama, siis ka tõesti mul on vaja Pokerstarsile seda kuidagi tõestada?
                  Kui ma tuimalt edasi lihtsalt mängin, siis kui likely on, et nad sellest mingi probleemi tekitavad.

Comment

• atsetoon
                    Joomas õlut Atsetooniga
                    • May 2009
                    • 1105

Algselt postitas Narrator Vaata postitust
                    Kui ma lähen Taani mingiks ajaks elama, siis ka tõesti mul on vaja Pokerstarsile seda kuidagi tõestada?
                    Kui ma tuimalt edasi lihtsalt mängin, siis kui likely on, et nad sellest mingi probleemi tekitavad.
                    Ei.
                    0%

edit: my bad, VPN-iga peaks mööda saama. Ilma selleta (või Taani isikukoodita) mängida ei saa
                    Last edited by atsetoon; 13.08.14, 16:01.

Comment

• estdonk
                      Õpihimuline Mängur
                      • Sep 2011
                      • 450

Oleneb kui pikk see mingi aeg on, lühiajaliselt ei tehta kindlasti probleemi ja saad Pokerstars.ee softiga edasi lasta.Usun et 6kuud+ hakkavad juba küsima aadressi tõendamist jne...

Comment

• atsetoon
                        Joomas õlut Atsetooniga
                        • May 2009
                        • 1105

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
                        Oleneb kui pikk see mingi aeg on, lühiajaliselt ei tehta kindlasti probleemi ja saad Pokerstars.ee softiga edasi lasta.Usun et 6kuud+ hakkavad juba küsima aadressi tõendamist jne...
                        .com ega .eu soft ei tööta aga .ee töötab?

Comment

• widescreen
                          Grinder
                          • Dec 2010
                          • 579

Algselt postitas Narrator Vaata postitust
                          Tee endale taani panka konto. Seal küsitakse kindlasti aadressi ja enamikest pankadest saadetakse mingi paber ka koju ja ongi paber, nimega ja kõige muuga olemas.

Comment

• estdonk
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2011
                            • 450

no kui sul hetkel on account seotud pokerstars.ee-ga siis ju ikka töötab. Sama mis mängida Lätis, Soomes jne. Ise välisriigis mängisin ka .ee-ga.
                            Või on Taanis miski seadus et ei saa, Eestis saad ka ju .com-ga mängida, kui elad alaliselt näiteks UK-s.

Comment

• atsetoon
                              Joomas õlut Atsetooniga
                              • May 2009
                              • 1105

FTP accoundi võid ka välismaal avada aga siin ikka mängida ei saa. Ma ei tea täpselt mismoodi seal on aga ei usu et mängida saab. .comiga ei saa Eestis mängida.

Comment

• reggie
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 1705

FTP accoundi võid ka välismaal avada aga siin ikka mängida ei saa. Ma ei tea täpselt mismoodi seal on aga ei usu et mängida saab. .comiga ei saa Eestis mängida.
                                Mul ftp konto aga mängida saan ainult siis kui Soomes olen. Starsi kontoga probleeme ei ole, .ee soft töötab seal nagu ikka.

Comment

Working...