*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cypher0
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 1512

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
    Hiinlased hiinlasteks aga sellel RSA-l peavadki siis või paroolid kogu aeg ees vilkuma või.
    Kui mõtled seda et kood on kogu aeg ees, vahetub mingi aja tagant ja välja lülitada ei saa, siis jah nii see töötabki.

Comment

• PokerStars Regina
      PokerStarsi Esindaja
      • Jan 2011
      • 254

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Vahepeal jamab jah stars.
      Kas sellel RSA turvaseadel peavadki paroolid ees vilkuma koguaeg.Muidugi mul praegu veel valideerimata.
      MB tokenil ju muidu paroole ees ei ole, vajutad nuppu tuleb parool ette ja kaob mõne aja pärast ära.
      Jep, RSA turvaseadme paroolid on nähtaval ja koguaeg vahetuvad, täiesti normaalne nähtus.

Tundub, et sa pole päris tuttav selle seadmega, soovitan lisainformatsiooniks lugeda:

All communications between our client software running on client computers and our servers is encrypted. Note that encryption itself does not guarantee privacy.

Comment

• PokerStars Regina
        PokerStarsi Esindaja
        • Jan 2011
        • 254

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
        Mul juhtus ka seda täna mitmeid korda, kuigi näitas, et connection 100%. Kõik muu toimis, sest ühel korral käis samal ajal ka skype kõne ja see töötas perfektselt. Asi ei saand olla internetiühenduses.
        Ma ei väsi kordamast, palun saatke meile kirjad, et jamad, ma ei saa reportida probleemi, kui inimesed ei kirjuta, mul pole midagi reportida.

Comment

• ropka11
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1008

Ok.Tänud Cypher ja Regina.
          Eestikeelselt lehel kui tahtsin tokeni kohta uurida ei leidnud-minu arust päris tähtis asi mis ära tõlkida.

Comment

• elrosmeero
            FPP Pro
            • Jan 2011
            • 239

18manides Ctr+S ei rega ära enam, ütleb, et ''regristation is closed'', peab manuaalselt Lobbyst regama. Mingi seade mul valesti ?

Comment

• Romka
              Pokkerihai
              • Mar 2009
              • 1544

Algselt postitas PokerStars Regina Vaata postitust
              Ma ei väsi kordamast, palun saatke meile kirjad, et jamad, ma ei saa reportida probleemi, kui inimesed ei kirjuta, mul pole midagi reportida.
              Vahepeal jamab jah stars.
              Kas sellel RSA turvaseadel peavadki paroolid ees vilkuma koguaeg.Muidugi mul praegu veel valideerimata.
              MB tokenil ju muidu paroole ees ei ole, vajutad nuppu tuleb parool ette ja kaob mõne aja pärast ära.
              Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
              Sama siin, tho näitab et ühendus isle of mani jms. serveritega 100%.
              Algselt postitas Tehing Vaata postitust
              viskab mind sitoutti iga 5 minuti tagant
              Algselt postitas estdonk Vaata postitust
              jah, just viskas endal ka disconnecti. nett toimis.
              Algselt postitas leits Vaata postitust
              kellelgi veel starsi connetcion jamab? muude saitidega korras :/
              Mul oli eelmine nädal sama jama ~1,5h ja SNG'd ja turnad mis lahti olid jooksid rappa.
              Nüüd olen pokerstarsi tehnilise toega juba peaaegu nädal suhelnud ja saatnud neile igasugu logisi ja raporte.
              Selle asemel võik mu mängud hüvitada kui keerutada, saatsin neile selged pildid kus tõestus peal, et minul oli sel ajal internet olemas.

Comment

• Romka
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1544

Algselt postitas elrosmeero Vaata postitust
                18manides Ctr+S ei rega ära enam, ütleb, et ''regristation is closed'', peab manuaalselt Lobbyst regama. Mingi seade mul valesti ?
                2+2 kirjutas Support, et ctrl+s ei tööta hetkel.

Comment

• PokerStars Regina
                  PokerStarsi Esindaja
                  • Jan 2011
                  • 254

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                  Mul oli eelmine nädal sama jama ~1,5h ja SNG'd ja turnad mis lahti olid jooksid rappa.
                  Nüüd olen pokerstarsi tehnilise toega juba peaaegu nädal suhelnud ja saatnud neile igasugu logisi ja raporte.
                  Selle asemel võik mu mängud hüvitada kui keerutada, saatsin neile selged pildid kus tõestus peal, et minul oli sel ajal internet olemas.
                  Olen eeldatavalt kirja ainult sinult näinud :) Refundi peaks igaljuhul saama, kui kaotatud käed olid määravad mängus.

Comment

• Romka
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1544

Algselt postitas PokerStars Regina Vaata postitust
                    Olen eeldatavalt kirja ainult sinult näinud :) Refundi peaks igaljuhul saama, kui kaotatud käed olid määravad mängus.
                    Noup, ei mingit refundi.
                    Tehniline tugi saatis mulle meili mis sisaldas palju igast pläma ja väidavad, et minu interneti süü oli ikkagi. Kuigi ju terve see 1,5h oli minul internet olemas. Pilt isegi saadetud kus samal ajal tegin speedtest.net'is testi. Alguses öeldi, et oleksin pidanud turniiri aknad korra sulgema ja uuesti avama, mis siis, et ma sulgesin ja avasin vahepeal klienti kaks korda.

Comment

• Strawberry
                      Varasemalt kasutaja "romeo"
                      • Aug 2012
                      • 1229

Kas kellegil on veel hand historyga probleeme alates viimasest pokerstars.ee updatest ? Teatud hetkest hand history-d ei lähe enam laua nimega faili vaid kõik ühtekokku ilma lauanimeta *.dat file-i ja sealt HM ei impordi.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Saad käed ära importida küll pärast mängimist kui sellele failile txt laiendi paned, aga et mängu ajal ka hem töötaks, aitab ainult starsi backup kaustast kõik põhikausta kopida ja vana versiooniga edasi lasta kuniks hemile update tuleb.

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

Ctrl+s ei tööta. Kellegil veel?
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Palju Starsi SuperNova rakeback ligikaudu on? 30-35%?

Comment

• Cash87
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1402

Vaatasin, et peale uut update on VPP Staatuse alla tekkinud lifetime VPP count. Palju kellegil on? Huvitav oleks teada, kes on see Eestlane kellel kõige rohkem?

Comment

• Romka
                                Pokkerihai
                                • Mar 2009
                                • 1544

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                                Vaatasin, et peale uut update on VPP Staatuse alla tekkinud lifetime VPP count. Palju kellegil on? Huvitav oleks teada, kes on see Eestlane kellel kõige rohkem?
                                Mul küll pole :(

Comment

Working...