*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Algselt postitas lebovend
    Kui küsimus on koguaeg ala "Please enter these letters: (ja siin suvalised random t2hed)",
    siis on sellele väga lihtne triggerit teha, kui juba muid asju Starsis muuta oskad.
    See läheb offtopikuks ära aga sa tõesti tahad väita, et sa suudad teha roboti, mis kopeerib suvalisi kujundeid, sobitab neist tähed ja siis kirjutab need tähed vastavasse lahtrisse?

Mina teadsin, et need "CAPTCHA" koodid on üliturvalised ja bottidel on neil pea võimatu lahti muukida.

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Algselt postitas ranka
      See läheb offtopikuks ära aga sa tõesti tahad väita, et sa suudad teha roboti, mis kopeerib suvalisi kujundeid, sobitab neist tähed ja siis kirjutab need tähed vastavasse lahtrisse?

Mina teadsin, et need "CAPTCHA" koodid on üliturvalised ja bottidel on neil pea võimatu lahti muukida.
      Loe mu EDITi rida eelmises postituses. Kui seal tavalises standard chatiaknas tulevad standardt2hed, siis ei n2e probleemi. Aga kui sulle popib mingi aken ette selle CAPTCHA teemaga, siis ofc ei ole botiga midagi teha.

Eih, pole väitnud et MINA midagi oskan, ei jaga ma progemist.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas lebovend
        Loe mu EDITi rida eelmises postituses. Kui seal tavalises standard chatiaknas tulevad standardt2hed, siis ei n2e probleemi, kui sulle popib mingi aken ette selle CAPTCHA teemaga, siis ofc ei ole botiga midagi teha.

Eih, pole väitnud et MINA midagi oskan, ei jaga ma progemist.
        Ei näinud su editi, kirjutasin samal ajal kommentaari peale. Ma võin eksida, sest minult küsiti bot checki viimati, kui mängisin 50NL aga minuteada oli seal pilt kiri. Priidul on mälu värskem ja tema saab mu väited ära tõestada või ümber lükata.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas ranka

Isegi inimesed ei saa neile alati pihta. Mõnes kohas on need CAPTACHA koodid jube keeruliseks aetud ning mul on läinud väga palju aega, et üldse aru saada, mis asjad sisestama peab.

Comment

• priit295
            Räme Fish
            • Oct 2008
            • 21

tundus ikka piltkiri olevat. tähed olid kaldu, aga muidu kõik ühesuurused.

Comment

• taavo
              Julm Donk
              • Jan 2009
              • 64

Kuidas teha nii, et teiste pildid on näha aga enda pilt on blockitud? Ühe arvuti peal olen suutnud nii teha, aga ei mäleta kuidas.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas taavo
                Kuidas teha nii, et teiste pildid on näha aga enda pilt on blockitud? Ühe arvuti peal olen suutnud nii teha, aga ei mäleta kuidas.
                Siis reinstalli kogu PokerStars või ehk aitab ka sellest, kui turniiril olles teed parema kliki oma pildil ja võtad linnukese ära "block image".

Rahalauas see ei tohiks töötada, kuna parem klikk hakkab stäkki reloadima.

Comment

• reixxx
                  Räme Fish
                  • Feb 2009
                  • 8

Tere, mängin praegu starsis DON s,n,g -id ja kui üritan chati kirjutada siis ütleb, et The player chat has been turned off for the duration of this tournament. Samas teised saavad kirjutada ja kui on minu viga, siis kust kohast saab chati sisse lülitada.
                  Tänud.

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

DONides ei saa chattida teatud blindide levelist. Muretsemiseks pole põhjust.

Comment

• reixxx
                      Räme Fish
                      • Feb 2009
                      • 8

Thnx ,nüüd tean

Comment

• surka
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 336

Algselt postitas ranka

Rahadega arveldamine

Raha väljakandmine on samuti lihtne ja väga kiire. Suuremad summad saate kanda oma pangakontole, mis võtab aega ainult paar päeva! Üliturvaline meetod kanda suuremaid summasid otse oma pangakontole.
                        Küsimus raha väljakandmse kohta
                        siit saan aru, et kui starsis cässauti teha, siis peaks kahe päevaga raha eesti pangakontol olema, kuid starsi kodukal on raha väljavõtmise koha peal märgitud onlne bank transferi taha rist, et nagu ei saakski online pangaülekandega raha välja võtta?
                        kas keegi võiks mind lähemalt valgustada antud küsimuses?

Comment

• goldec

Ei oska lehe kohta öelda, aga mina sain küll starsist SEBsse raha kanda.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

krediitkaardile v6i deebetkaardile?

Comment

• kurikael
                              Räme Fish
                              • Apr 2009
                              • 4

Algselt postitas priit295
                              tundus ikka piltkiri olevat. tähed olid kaldu, aga muidu kõik ühesuurused.
                              Kas teksti taust oli tavaline või selline sigri-migri, nagu ranka näidistes? Sry, et teema uuesti üles tõstan, kuid huvitab.

Comment

• kurikael
                                Räme Fish
                                • Apr 2009
                                • 4

Algselt postitas ranka
                                CAPTCHA kood on tavaline tähtede jada, nende turvalisus peitub vaid selles, et nad on kirjutatud väga segasele taustale, mis muudab nende automaatse tuvastamise võimalikult tülikaks.

Muide mis saab, kui mul on chat üldse kinni keeratud või on mul stabiilselt chati akna asemel avatud nt statistika andmed?

Comment

Working...