*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Ja kellel see aeg on palmipoiste väljavalitud aegadel mängida seda mida sa ei oska?

Comment

• SANGPOMM
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2010
      • 479

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

nonii, win8 ja installisin pokerstarsi, importisin noted, aga kui client sulgeda ja taas avada on kõik noted kadunud ka uued mis lisatud, mis keiss on??

ja kas oskate öelda millal uusi riideid tuleb poodi?

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Mul notedega sama mure. Peale pikka kirjavahetust starsiga ja olukorrale lahendust mitte leides loobusin ja viimased aasta aega juba salvestan peale iga sessi lõppu noted eraldi folderisse ja uue sessi alustades impordin uuesti sisse. Huvitav asjaolu on see, et kui starsist avad notede kausta esimest korda, et salvestada need ümber, siis noted kadunud. Paned akna kinni, avan uuesti ja siis on olemas :)

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
          Ja kellel see aeg on palmipoiste väljavalitud aegadel mängida seda mida sa ei oska?
          Ma ei saanud su lausest mitte kui midagi aru. Ole hea, kirjuta uuesti ja lisa mõned komad ka. :)

//Lugesin 5x ikka ei saanud aru.
          Tahtsid öelda, et neid turkasid pole kellegil aega mängida, kuna Stars on valinud halvad ajad + mina ei oska mängida?
          või midagi sellist?

Comment

• mislinn
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1734

Mul on notedega nii, et kui ma peale sessi korralikult (mitte x-i vajutades) starsist väljun, siis jäävad kõik alles, muidu on kadunud.

Comment

• jasssass
              Vana Tegija
              • Sep 2010
              • 1200

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
              Mul notedega sama mure. Peale pikka kirjavahetust starsiga ja olukorrale lahendust mitte leides loobusin ja viimased aasta aega juba salvestan peale iga sessi lõppu noted eraldi folderisse ja uue sessi alustades impordin uuesti sisse. Huvitav asjaolu on see, et kui starsist avad notede kausta esimest korda, et salvestada need ümber, siis noted kadunud. Paned akna kinni, avan uuesti ja siis on olemas :)
              Hah sama teema notedega, peaks vist proovima klienditoega suhelda, viimased 4 kuud ilma note-ta mänginud. Ise ka laisk olnud selle probleemi tegelemisega.

Comment

• SANGPOMM
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2010
                • 479

proovisin, kui lobbyst exit panna siis jääb alles, peab ymber harjutama. Sick ikkkagi

Kokkuvõtetteqs ikkagi ei tööta nii. vahetasin asukohta kuhu salvestada. panin X-st kinni paar korda, tundub,et präägu funksib
                Last edited by SANGPOMM; 13.01.13, 12:57.

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                  Ma ei saanud su lausest mitte kui midagi aru. Ole hea, kirjuta uuesti ja lisa mõned komad ka. :)

//Lugesin 5x ikka ei saanud aru.
                  Tahtsid öelda, et neid turkasid pole kellegil aega mängida, kuna Stars on valinud halvad ajad + mina ei oska mängida?
                  või midagi sellist?
                  pole vajagi, point selles, et ainus boonus mingi turka mängimine, mis kestab väga pikka aega ja mul pole seda aega.

Comment

• kallekusta
                    Grinder
                    • May 2012
                    • 603

Miks Stars ei salvesta notesid kasutaja põhiselt kuhugi "pilve" ? Oleks palju lihtsam kui peale kõvaketta crashi või ketta formatit oleks noted alles. Ise mängin pokkerit 4 erineva arvutiga (kontoris, telefonis + 2 setuppi kodus). Seetõttu ei viitsigi notesid kirjutada kuna teises arvutis neid nagunii ei ole ja neid mälupulgaga tassida läheb ka jaburaks. Ei oleks ju tuumateadus kui noted oleks kasutajapõhiselt kuskil starsi serveris.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Mina näiteks ei tahaks, et mu noted kuskil starsi vms serveris istuks. Igaühe enda noted on tema enda asi ja peaks jääma inimese enda valdusesse igas mõttes.

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
                        Miks Stars ei salvesta notesid kasutaja põhiselt kuhugi "pilve" ? Oleks palju lihtsam kui peale kõvaketta crashi või ketta formatit oleks noted alles. Ise mängin pokkerit 4 erineva arvutiga (kontoris, telefonis + 2 setuppi kodus). Seetõttu ei viitsigi notesid kirjutada kuna teises arvutis neid nagunii ei ole ja neid mälupulgaga tassida läheb ka jaburaks. Ei oleks ju tuumateadus kui noted oleks kasutajapõhiselt kuskil starsi serveris.
                        Ma hetkel küll ei viitsi otsida, kuid Rage rääkis sellest ja arvatavasti tema päevikus kirjas, kuida ühildada note kaust Dropbox'iga ja nö iseendale pilveke tekitada.

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                          Ma hetkel küll ei viitsi otsida, kuid Rage rääkis sellest ja arvatavasti tema päevikus kirjas, kuida ühildada note kaust Dropbox'iga ja nö iseendale pilveke tekitada.
                          Tegelikult on see suht easy. Starsis saad sa ju ise valida, kuhu kausta noted salvestatakse. Seega paned kõigis kohtades base folderiks oma dropboxi folder ning koguaeg on noted up to date.

Comment

• SANGPOMM
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2010
                            • 479

Algselt postitas SANGPOMM Vaata postitust
                            proovisin, kui lobbyst exit panna siis jääb alles, peab ymber harjutama. Sick ikkkagi

Kokkuvõtetteqs ikkagi ei tööta nii. vahetasin asukohta kuhu salvestada. panin X-st kinni paar korda, tundub,et präägu funksib
                            Ei aita isegi see, panin file locationi teise kohta. 3 x sulgesin ja avasin staarsi igast asendist. Hetkel noted alles. Aga iga 2näadala tagant on ikkagi soovituslik back up teha notedest :)

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

Sain skype teel väikese vihje, et salvestaks teise kausta ja esmapilgul paistab, et toimib :) Tänud vaablasepoisile.

Comment

• Fortune
                                IP
                                • Oct 2008
                                • 1396

Äkki on teil pandud hem importima kogu starsi foldrist ja siis tõmbab noted ka koguaeg ära vms? Kunagi nagu old sellised probleemid ka kellelgi, aga vb trios vms või mäletan valesti.

Comment

Working...