*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • $Lauri$
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2009
    • 479

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
    Kas ainult mina laggin jubedalt? Mitu FT käsil ja võimatu stars midagi teha, muidu nett nagu jookseb :S
    Jep, täpselt sama siin. 30/1500 järel ja nüüd stars näitab tõelist palet. :(

Comment

• supernova66666
      Grinder
      • Nov 2012
      • 732

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas $Lauri$ Vaata postitust
      Jep, täpselt sama siin. 30/1500 järel ja nüüd stars näitab tõelist palet. :(
      Ok mul nüüd funkab.
      Aga sellest pole enam kasu, kuidas ma seletan starsile, et kui 3 meest oli alles olin kindel chipleader ja tagasi sisse saades olin ma turnalt out

Comment

• $Lauri$
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2009
        • 479

Kirjutadki, et Isle of Man serveritel oli connection 0% teatud ajavahemikus ja sul oli selline ja selline stack, worth a try, raha ära nagunii ei võeta.

Comment

• supernova66666
          Grinder
          • Nov 2012
          • 732

Ma tegin pildi ka, sellest et Isle of manil oli ühendus maas.
          Saatsin neile selle pildi ja lisaks teksti, et ma olin kindel chipeader kui nett kadus. Aga seda ei saa keegi tõestada, et ma oleks selle/need turnad ka võitnud.
          Anyway eks näha ole, mis nad välja pakuvad.

Comment

• ristik
            Grinder
            • May 2010
            • 903

Kui ma ID ära verifyn ID-lugejaga, siis peaks saama cash oute teha eks? Lasin ära protsessida, keegi teab kaua aega võib minna?

Comment

• supernova66666
              Grinder
              • Nov 2012
              • 732

Miski 35h läks u kuu tagasi

Comment

• supernova66666
                Grinder
                • Nov 2012
                • 732

Kirjutadki, et Isle of Man serveritel oli connection 0% teatud ajavahemikus ja sul oli selline ja selline stack, worth a try, raha ära nagunii ei võeta.
                Sain nüüd vastuse, et kuna teistel mängijatel probleeme ei esinenud, siis on tegemist minu ühenduse katkemisega ja selle eest pole nemad vastutavad.

Comment

• supernova66666
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 732

Kes su teenusepakkuja muidu on? Mul endal Elion. Huvitav, et keegi teine ei kurda selle jama üle mis oli. Kas me kaks olime tõesti ainukesed :D ?

Comment

• ropka11
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1008

Kas siinsetel multitabel starsiprodel on kõikidel tableninja.
                    8 laual läheb ka kiireks sliderit enam -vähem õige summa peale paika vedada.Nagu rasket tööd teeks.

Comment

• supernova66666
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 732

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                      Kas siinsetel multitabel starsiprodel on kõikidel tableninja.
                      8 laual läheb ka kiireks sliderit enam -vähem õige summa peale paika vedada.Nagu rasket tööd teeks.
                      Ma panen 30 lauda enamasti umbes, tableninjat pole

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kes su teenusepakkuja muidu on? Mul endal Elion. Huvitav, et keegi teine ei kurda selle jama üle mis oli. Kas me kaks olime tõesti ainukesed :D ?
                        Olin seda juttu enne ka rääkinud. Olin Elioni klient aastaid ja ühtegi probleemi ei olnud. Ühel hetkel hakkas juhtuma imelikud asjad: pokkeritoad, Skype & MSN töötasid, aga veeb oli pidevalt maas. 10 minutit üleval, 5 minutit maas ja nii kogu aeg.

Alguses aeti minu kaela, et mul on viirused jne. Siis tulid tehnikud kohale ja nägid, et tõesti on viga ühenduses. Siis käidi nädal aega kohal ja vahetati kõik, absoluutselt kõik ära - modemid, kaablid, all keldris pistikud jne. ning kokkuvõttes juhtus see, et netiühendus kadus täitsa ära. Saatsin selle firma perse, võtsin Starmani ja hetkel probleeme ei ole esinenud ja loodan, et ei hakkagi esinema.

Naljakas oli veel see, et kui ma neile ütlesin, et lõpetan lepingu, siis tuli kõne, et jah, see on ok, tooge digibox ja ruuterid lähimasse esindusse ja makske see summa (1000 eeki kanti oli). Mul oli WTF? Et misasja, ma toon teile seadmed tagasi ja pean maksma ka vä? Sellega ma nõus ei olnud, võttis ühendust siis natuke kõrgem inimene, kes vabandas ning ütles, et kui seadmed tagastad siis sellega jutt lõppeb.

Lisaks kui mul need ühenduse probleemid olid, siis Elion ise pingis mu serverit, et kontrollida ühenduse stabiilsust. Nädalake hiljem - selleks ajaks oli juba Starmani ühendus olemas ja Elionilt ootasin kõnet, siis reede õhtul Elionist helistas keegi tore onu, kelle jutust oli väga raske aru saada.

Tegu oli väga purjus inimesega või siis pidi olema väga suur kõne defekt, mis meenutab purjus inimest. Igastahes 5 minutise kõne jooksul sain aru, et ta on teispool kaablit ja pingib mu ühendust ning hakkas muret tundma, miks mul ping enam ei vasta ja kui ütlesin, et mul ei olegi enam Elioni ühendust, siis lõppes ka meie kõne. Seda intsitenti mainisin ka hilisemas kõnes Elionile, kes helistas ja küsis, et äkki ikka saab kuidagi kokkuleppe ja jätkan nende teenuse kasutamist.

Comment

• JarmoH
                          Julm Donk
                          • Jun 2009
                          • 73

Kasutan samuti Elioni ja eile umbes 17:30 paiku oli Starsis korralik lag ja korra ka disconnectis.

Comment

• supernova66666
                            Grinder
                            • Nov 2012
                            • 732

Algselt postitas JarmoH Vaata postitust
                            Kasutan samuti Elioni ja eile umbes 17:30 paiku oli Starsis korralik lag ja korra ka disconnectis.
                            Elion perse saata siis. Seekord läks niiöelda hästi, kaotus ca sott ma arvan, aga kui peaks juhtuma mingi palju kõvem mäng käsil olema? Ma pole viitsinud moblale ka veel Starsi peale panna, nüüd tuleb see ära teha. Starsilt täitsa arusaadav käitumine, kui enamustel mängijatel polnud ühendusega probleeme ja osadel Elioni omadel olid, siis tõesti nemad ei saa ju Elioni pasa eest vastutada.
                            Elioniga varemgi probleeme kusjuures olnud. Aga see paketi vahetamine tundub kuidaski tüütu ettevõtmine, sellepärast pole viitsinud midagi teha ka.:P
                            Last edited by supernova66666; 19.12.12, 16:25.

Comment

• Owner85
                              Klubi Liige
                              • Aug 2009
                              • 2146

Ka 2 korda tekinud päris huvitav situatsioon viimase nädala jooksul vms.
                              kui olen avanud deep laudu ja klikkan et deepstack lisada lauda siis ei kao see aken enam eest ära ja uued lauad ka enam ei ise ette ei tule,ehk siis selle laua hide ka ei toimi ja sellel laual ei tööta ükski nupp,kuna mängin full ringi siis palju laudu lahti olnud ja olen pidanud kõik lauad X panema ja kaotanud sellega päris mitu big maci einet kuna blindid ja asjad olen maksnud aga tervet ringi pole peale teinud,et milles võib probleem seisneda?

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Ma panen 30 lauda enamasti umbes, tableninjat pole
                                Ulme minu jaoks.Siis pead küll lühikesed sessid tegema-väsitab ära ja ega riididele küll aega ei jää.

Comment

Working...