*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kodu
    Klubi Liige
    • Dec 2008
    • 311

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

jes tnx lammas on ikka lammas. Seda mõtlesin jah.

Comment

• Inevitable
      Räme Fish
      • Dec 2009
      • 2

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas individual88 Vaata postitust
      Arvutiks on Mac ja telefoniks Iphone- Kummagi agregaadiga ei saa mängida . ee keskkonnas. Kui kaua neid asju seal arendatakse ma ei saa aru? Just arvuti kasutamise poole pealt. Maailm Õunastub igapäevaga aina rohkem ja selle jaoks, et saaks kõik oma meelt lahutada, mõnda turniiri mängida, raha teile sisse tuua jne, pean ma mingi PC käkiga mängima.
      Korduvalt olen küsinud mingit asjalikku vastust Esindaja käest- Vastus on et pane enda Macile Wind peale ja ole õnnelik-täielik jaburus.
      Iphonega kui lähen eesti lingile siis ütleb et IOS tuleb varsti.
      Kas PokerStars'i esindajal oleks võimalik kommentaar anda. Ka ennast on virtualiseerimine ära väsitanud.

Comment

• Rigged
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2535

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
        Mul satelliitide kohta väike segadus. Oletame, et 3 piletit garanteeritud ja alguses osalebki ainult 3 mängijat. Lähevad kohe alguses esimeste kätega kiirelt all-in, 1-2-3 kohad jagatud ja piletid oleks nagu olemas. Sel juhul late reg lihtsalt pannakse kinni jah ? Kujutan peaks ette mingit stsenaariumi kus keegi langeb kohe kolmandana välja ja siis viis minutit hiljem näiteks regab uus mängija, kes justkui võiks ju uuesti kolmandana välja langeda, aga muidugi on kuidagi selle peale mõeldud ilmselt.
        Alles hiljuti oli mingile turkale satikas kus garanteeriti 4k piletit, regas 3,3k, turna algas...ja lõppes samaaegselt. Easy print.

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

kuidas starsi zoomi käsi salvestab?

kas action mis toimub pärast minu fast-foldimist salvestadakse ka HHsse?

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
            kuidas starsi zoomi käsi salvestab?

kas action mis toimub pärast minu fast-foldimist salvestadakse ka HHsse?
            Jah

Comment

• PokerStars Regina
              PokerStarsi Esindaja
              • Jan 2011
              • 254

Algselt postitas Inevitable Vaata postitust
              Kas PokerStars'i esindajal oleks võimalik kommentaar anda. Ka ennast on virtualiseerimine ära väsitanud.
              Tere,

Kahjuks hetkel informatsiooni hetkel pole, kuid kinnitan, et oleme korduvalt seda teemat tõstnud ja teeme seda jätkuvalt, me pole unustanud. Saatsin Teie idee/tagasiside meie Eesti Country Managerile.

NB! Mobiilne pokker on Eestis saadaval ka iOs seadmetele, kui Applei poest ei tööta, soovitan proovida alla laadida otse oma seadmele kasutades allolevat linki:

Download PokerStars Poker: Games Online by Stars Mobile Limited on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like PokerStars…

Comment

• gamblingFTW
                Vana Tegija
                • Aug 2012
                • 1122

Mul mingi bug hyper turbo HUSNG'des, ei anna rematchi akent enam peale turkat ette. Valikutes pole "keeldu rematchist" ka peal. Pärast tänast uuendust on see jama. Kellelgi veel sama probleem ?

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Tahan raha kanda pokerstarsist oma pangakontole, pole seda varem teinud. Nüüd olen igasuguseid pangaväljavõtteid ja koopiaid ja screenshotte ja telefoniarveid saatnud nädal aega ja ikka leitakse mingi viga ja tahetakse midagi uut. Kas see oleks kõik olemata olnud, kui ma oleks lihtsalt oma pangakontolt mingi 5€ starsi kandnud? Ei teinud seda sellepärast, et siis on mingi ooteaeg sissekande ja väljakande vahel, nüüd see aeg kõvasti ületatud muidugi.

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

kui dokumente nõutakse, siis reeglina varasem sissekanne ei aita seda vältida. Mul tavaliselt on piisanud seebikarbiga tehtud fotodest ja asi ok. Võin ka eksida muidugi aga loogika ütleb et kontroll on nagunii vajalik sinu kui kliendi huvides juba.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Ma käisin pangas järel sellel nõutud statemendil, maksis 1,60€ aga ikka ei sobinud neile, kuna kuupäev oli pastakaga kirjutatud. Taheti uut. Muidu Swedbanki templid ja värgid ilusasti olemas. Ajuvaba.

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Mul SEB omaga mõned aastad tagasi polnud mingeid probleeme.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                          Ma käisin pangas järel sellel nõutud statemendil, maksis 1,60€ aga ikka ei sobinud neile, kuna kuupäev oli pastakaga kirjutatud. Taheti uut. Muidu Swedbanki templid ja värgid ilusasti olemas. Ajuvaba.
                          Imo on sul suht nuts käsi. Kindlasti nõustus PS litsentsi saamisel teatud tingimustega ja kui sa pokerstars.ee-ga liitumisel sisestasid vähemalt isikukoodi ning saatsid hiljem ID-kaardi koopia, siis oleks antud hetkel isegi rumal leppida ainult väljamakse summaga.

Comment

• Gang Starr
                            FPP Pro
                            • Sep 2012
                            • 231

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
                            Mul mingi bug hyper turbo HUSNG'des, ei anna rematchi akent enam peale turkat ette. Valikutes pole "keeldu rematchist" ka peal. Pärast tänast uuendust on see jama. Kellelgi veel sama probleem ?
                            remtachi aken tuleb aga kaks varianti olnud kas acceptin ja ika canceldab või siis insta canceldab :/

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                              Peaks €1 eest tegema teenuse, kus saadan bank-statemente välja. Asjad, mida nii lihne võltsida ja küsitakse ainult bürokraatia eesmärgil. Kui ei eksi siis litsentsi andja (regulaatori) nõue.

Comment

• q_q
                                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                                • Jan 2011
                                • 6303

miks te eesti.ee-st ei saada statementi?

Comment

Working...