*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Makuz
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 214

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Kunagi ammu ( 2,5 aastat tagasi ) kui mängimist alustasin tegin pokerstrategy kaudu ps-i kasutaja ja sain 50$ free. Nüüd tahaks depoda umbes 700$, aga kas see tähendab et welcome bonust ma siis ei saa? Ja kui ei saa, siis mis koodi peaks kasutama ?

Comment

• Supsti
      Grinder
      • Dec 2008
      • 863

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas PokerStars Regina Vaata postitust
      Ma su casei küll ei tea, aga tean, et kui see saadeti eraldi spetsialistile, võivad sellised olukorrad oodatust kauem aega võtta (kogu info kokkukorjamine, vastused teistelt mängijatelt, juhul kui see sinu case puhul aktuaalne)
      Seega soovitan oodata ja võimalikult palju koostööd teha, et sinupoolt oleks asi võimalikult selge. Mis tundub, et sa oledki seda teinud. Seega kahjuks tuleb oodata.
      Saatsin tavalisse supporti ka eile ühe kirja ja olin vähe kuri nendega.

We do apologize for the delay in providing response

It is not our intention to appear careless to your request, your
      account at the moment

Your account is undergoing a standard security check, the purpose
      of this is to assist us with identifying who our players are, and
      to establish that they are indeed legitimate players.

Upon successful completion of this process, we will be notifying
      you with no more delay.

We will contact you again upon completion of the review process
      on your account, and thank you for your understanding and
      patience in the meantime.

Kas tõesti võtab standard security check 10 päeva aega?

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

Päris naljaks tõesti juba. starsil mingit phone supporti pole, et saaks asjad kiiremini korda ?

Comment

• SANGPOMM
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2010
          • 479

Mul tekkis küsimus,et kuna kasutan pokerstars.com clienti ja see on registreeiritud mu vana austraalia aadressi peale, hetkel elan juba eestis ning ei plaani tagasi minna, et kas mul on võimalik kuidagi VIPpoest asju tellida, võtsin internetist ka selle vip poe FAQ lahti ja seal oli kirjutatud, et kui soovid teise aadressi peale saata siis saada neile eraldi kiri, nii.. Proovisin siis ükspäev vip poest omale pusa tellida, seal oli valikutes et muuda aadressi, seda ta laseb teha, aga riiki ei saa muuta. ning seal tuleb kohe peale seda panna linnuke, et see aadress on korrektne. Seega küsimus, et kas siis on üldse võimalik kuidagi lasta asju eesti saata või mitte ?

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Algselt postitas SANGPOMM Vaata postitust
            Mul tekkis küsimus,et kuna kasutan pokerstars.com clienti ja see on registreeiritud mu vana austraalia aadressi peale, hetkel elan juba eestis ning ei plaani tagasi minna, et kas mul on võimalik kuidagi VIPpoest asju tellida, võtsin internetist ka selle vip poe FAQ lahti ja seal oli kirjutatud, et kui soovid teise aadressi peale saata siis saada neile eraldi kiri, nii.. Proovisin siis ükspäev vip poest omale pusa tellida, seal oli valikutes et muuda aadressi, seda ta laseb teha, aga riiki ei saa muuta. ning seal tuleb kohe peale seda panna linnuke, et see aadress on korrektne. Seega küsimus, et kas siis on üldse võimalik kuidagi lasta asju eesti saata või mitte ?
            Pead kolima .EE-sse imo.

Comment

• SANGPOMM
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2010
              • 479

Jama on lihtsalt selles, et mul on konto ühendatud ka aussi kontoga mis endiselt toimib, kaarti ei tahaks ka ära vahetada kuna see on master card ja eesti visaga pole suurt midagi teha

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Supporti kiri.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

PokerStars korraldab 19. augustil freerolli mängijatele, kes koguvad 100 pokkeripunkti kasutades PokerStarsi mobile appi. Punktide kogumiseks on aega 15. augustini.

Auhinnafondis on $100 000 ja lisaks 100 parimat mängijat saavad omale iPad3 tahvelarvuti koos erilise PokerStarsi ümbrisega!

http://www.pokkeriprod.com/2012/07/17/pokerstars-mobile-app-freeroll/

Comment

• Foux
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 486

Neetud mobiilne stars. Pean nüüd uue androidi endale sellepärast ostma :(

Comment

• Heroiin
                      Bännitud
                      • Jul 2012
                      • 198

Eeldasin et ei pea oma Xperiasse Starsi installima, aga siiski tuleb seda teha :P

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Mobla reso liiga väike ja ipadile seda veel polegi nagu ma aru saan. Vahva kampaania.

Comment

• Foux
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 486

Mis see vajaolev resolutsioon oligi? Uninstallisin ära juba

E: ei taha väga rämedalt upgrade'ida, kalliks läheb

Comment

• ristijeesus
                            Klubi Liige
                            • Oct 2009
                            • 2533

800x480

Comment

• OldFish
                              Räme Fish
                              • Sep 2011
                              • 12

Õunamehed ei saagi mobiilset suve pokerstarsiga nautida... veel (N). Loodame, et järgmine uudis toob mobiilsed suvekiired ka ios seadmetele :)

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Panen igaks juhuks siia ka - vb pole TN vaid Starsi probleem ikkagi. Selline kala lambist tekkinud - waitinglisti laud kui ette hüppab ja kui ma selle laua acceptin, siis uus laud ei ilmu enam ette vaid visatakse suvaliselt teiste laudade taha kuskile.

Comment

Working...