*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
    miks omaha nl5-te pole zoomis, nl2-stjärgmine tuleb nl 10 kohe.
    +1 võiks nagu olla jah, väga ootan seda

Comment

• Cypher0
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 1512

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
      Lucky you :) Tavaliselt tuleb teadetis postkasti jaaaa siiis peab tiptap järgi minema.
      Kui igal pool on need teatised samasugused, siis selle peal on kirjas, et 'Info saadetise tellimisest koju ja blabla numbril xxxxxxxx, kuhu helistades saad kellaaja ka valida, millal nad selle sulle koju toovad. Tasuta.

Comment

• ziiga
        Räme Fish
        • Apr 2010
        • 4

Kas eestlastele ka mingi aeg iphone versioon võimalikuks osutub? Hetkel tarkvara on telefonis olemas app poest aga kui sisse tahan logida ütleb et pead laadima eestlaste versiooni pokerstars.ee st. Nagu ma aru saan siis seda ei eksisteerigi veel?

Comment

• metsakas
          Julm Donk
          • Feb 2010
          • 67

6max HT-sid hetkel ülimalt huvitav mängida, pimepanused ei tõuse 10/20 jäädavalt lol :D

Comment

• jasssass
            Vana Tegija
            • Sep 2010
            • 1200

HT-hu-s ka madistan mingi eestlasega juba 20 minutit, timebank ka ei tiksu pmst võibki jääda mängima.....sellist asja polegi varem näinud prt scr ja küsin kaotuse korral bi tagasi

E: blindid ei tõuse, timebanki pole, käisin rahulikult vetsus, tegin kohvi ja midagi ei juhtunud. Mõnus kino. Loodan, et vastane poodi ei lähe vms
            Last edited by jasssass; 05.06.12, 08:57.

Comment

• Naxer
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 345

Rigged, mis rigged. Võin kinnitada. Ma nt mängin juba kolmandat tundi praegu samu 6-max hüperturbo s&g-si seal. Kui muidu saab keskmiselt 10 minutiga see läbi, siis seekord mitte. Esmalt olid pooled vennad lauas disconnected ja neile anti igale miski 5 min aega igale käigule ja kui selle aja jooksul ei ilmunud, siis loeti oma ante või blindi jagu allinnis olevaks-et nuppe neilt ka kuidagi kätte ei saanud ikka.
              Siis mingi aeg olid tüübid tagasi, olin selleks ajaks mingi 15 turnat käima pannud-aga ennäe. Blindid enam ei tõusnud. Mängi siis rõõmsalt 15 laual 10/20 blindidega. Üle tunni aja nühkimist ja siis 3 viimast lauda järel ja tuleb kiri-turniir peatatud tehnilistel põhjustel. Juba pool tundi see kirjake. Krt kui see ple rigged, mis siis veel-tilti ajab lausa.
              Panin kell 9 sessi käima-kui nt tõesti oleks kell 10 kuhugi minema pidanud...pool bk-i samal ajal mängus, mis ei paista niipea lõppevat-mis siis tegema nt oleks pidanud??

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

kas kellegil on sellist jama olnud, et (HT) laud avaneb, ma olen sitting out ja vastane varastab mu chippe. Lihtsalt tiksud ja kirjutad chatti, et mis toimub - ise oled lihtsalt sitting out.
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Naxer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 345

Niki, paar korda on juhtunud sellist asja jh kunagi-ka kergelt tilti ajav oli...

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Mis jama PokerStarsis toimub? Nädalavahetusle panin rahad cashoutima ja siiani on pending ning saan canceldada, reedel pean Eestis lahkunud olema ja arvestasin, et nädalaga peaks üle tulema.

Kellegil veel Stars to SEB pendib?

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Mis jama PokerStarsis toimub? Nädalavahetusle panin rahad cashoutima ja siiani on pending ning saan canceldada, reedel pean Eestis lahkunud olema ja arvestasin, et nädalaga peaks üle tulema.

Kellegil veel Stars to SEB pendib?
                      Mingi kamm on seal jah. Ma võtsin Swedi välja, küsiti dokumente (kuigi olen neile juba korra saatnud). Siis läks päev aega ja tehti tavapärase kiirusega ülekanne ära (24h). MB-sse tegin cashouti, jõudis tavapärase 2h asemel järgmisel päeval. Standardid on muutund raisk, enam ei saa kindel olla nende peale...

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                        Mingi kamm on seal jah. Ma võtsin Swedi välja, küsiti dokumente (kuigi olen neile juba korra saatnud). Siis läks päev aega ja tehti tavapärase kiirusega ülekanne ära (24h). MB-sse tegin cashouti, jõudis tavapärase 2h asemel järgmisel päeval. Standardid on muutund raisk, enam ei saa kindel olla nende peale...
                        Pumperil peaks ka samast ajast pendima + fyte rääkis täna analoogsest probleemist, mis Sinu, et küsiti dokusid.

Comment

• estdonk
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2011
                          • 450

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                          kas kellegil on sellist jama olnud, et (HT) laud avaneb, ma olen sitting out ja vastane varastab mu chippe. Lihtsalt tiksud ja kirjutad chatti, et mis toimub - ise oled lihtsalt sitting out.
                          Kunagi aitas vähemalt kui kiirelt soft kinni ja uuesti lahti, siis olid tagasi.

Comment

• estdonk
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2011
                            • 450

Ei tea mis summadest te muidugi siin räägite ja kas see cashoudi kiirust mõjutab aga ise tegin 200 EURi MB-sse reedel ja oli umbes tunniga kohal. Kui väga kiirelt raha vaja läinud olen ka paymentservices@ emailile kirjutanud et kas nad saaks kiiremini nuppe vajutada...

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

Mul pendib reede hommikust alates swedi. Mõned korrad on security checki tehtud kuid siis alati märge ilmunud selle kohta pending cashoudi alla.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
                                Kunagi aitas vähemalt kui kiirelt soft kinni ja uuesti lahti, siis olid tagasi.
                                ok ty, teine kord tean. kirjutasin muidu chatti, et wtf why i am sitting out, tegin screen shoti ja saatsin starsi koos turna nr. kandsid tagasi sisseostu
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...