*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • valustyng
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2009
    • 450

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

kas 1 septi puhul mingi boonust ka antakse? reload näiteks?

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Nagu ment juba mainisn, et betasaidil. Sain ka betatiimi aga kahjuks eestlased PokerStars Test kliendis mängida ei saa ja pidin kohast loobuma.

Oskad äkki öelda, kas neil on plaanis see teema peale testimist klienti ka tuua?!

Comment

• jasssass
        Vana Tegija
        • Sep 2010
        • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Nagu ment juba mainisn, et betasaidil. Sain ka betatiimi aga kahjuks eestlased PokerStars Test kliendis mängida ei saa ja pidin kohast loobuma.

Kasutage PT3. Pole ühtegi probleemi. Olin eelmine kuu "testaja" veel HEM-i peal ning peale table manageri ei leia HEM-il ühtegi plussi ning minu jaoks PT3 tõotab tulle parem kui HEM2 (HEM2 ei olnud mu arvutikõvakettal päevagi)
        see ei ole küll selle foorumi teema aga, mis see pt3 siis nii hea on pane mõned näited üles vb soetaks omalegi kui asi väärt

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Kas deep laudadesse HEm kuvab statte peale viimast update?

Comment

• hoss23
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 2551

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
            Kas deep laudadesse HEm kuvab statte peale viimast update?
            Eip, peab ikka tirima manuaalselt.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas hoss23 Vaata postitust
              Eip, peab ikka tirima manuaalselt.
              Tänud

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

short laudadega sama teema .. nahhui tehku need hemi tohmanid updatye ära ffs

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Päris head uuendused tulemas kohe. North south lauad jne.

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...ostcount=11639

Ühe kaardi näitamine on kah huvitav.

Comment

• virukunn
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 2036

Ei tea, see easy seat on küll pask imo. Nii saab/viitsib nüüd iga töll tableselectida ja ilmselt tuleb rohkem 24 tablereid juurde, sest sellega on lihtne laudu avada/24 peal hoida. Stars läheb ikka üheks massive rb genemise saidiks aina rohkem.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                      Oskad äkki öelda, kas neil on plaanis see teema peale testimist klienti ka tuua?!
                      Muidugi. Miks muidu testitakse :P Loe ka: http://forumserver.twoplustwo.com/sh...ostcount=11639

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                      see ei ole küll selle foorumi teema aga, mis see pt3 siis nii hea on pane mõned näited üles vb soetaks omalegi kui asi väärt
                      Maitse asi ja ei saa nii 1:1 öelda. Pigem kui sa ütleksid mulle PM-is, et MIKS ja MIDA sa HEM-is kasutad siis saaksin sulle ka anda vastuse, et kas PT3 suudab su vajadusi rahuldada. Mulle ei meeldi HEM-i disain ja keerukus. Iga asja sea nagu kirjutaks HTML koodi.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Olin eelmine kuu veel Supernova, aga kaotasin staatuse kuna tegin augustis vist mingi 1700 VPP-d. Ooma üllatuseks avastasin nüüd, et 10x kergemini teenitava VIP leveli promo ei rakendunud minu puhul. St oleks igati loogiline, et mu staatus oleks vastavalt eelmisele kuule nüüd PLATINUM. Aga ei - supportist ka vastus:

"Paraku pean tõdema, et augustikuu "VIP Club Mega Month" kampaania pakkumine oli mõeldud meie SilverStar, GoldStar ja PlatinumStar VIP levelitele. Seda just seepärast, et neid kolme levelit on võimalik saavutada ühe kuu baasil, kuid SuperNova ning SuperNova Elite levelid on saavutatavad aasta baasil.

Mul on tõeliselt kahju, et olete antud kampaaniast valesti aru saanud."

Aga ma saavutasingi ju antud promo ajal antud kuu baasil piisavalt hea tulemuse? Mitte et see reaalselt midagi minu jaoks väga muudaks, aga siiski - leian, et Starsi poolt veidi ebaloogiline seisukoht. Sisuliselt sain "karistada" selle eest, et olin eelmine kuu supernova.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Ootan juba seda uue theme update

Comment

• Tarvi
                            PokerStarsi Esindaja
                            • Sep 2009
                            • 347

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                            Olin eelmine kuu veel Supernova, aga kaotasin staatuse kuna tegin augustis vist mingi 1700 VPP-d. Ooma üllatuseks avastasin nüüd, et 10x kergemini teenitava VIP leveli promo ei rakendunud minu puhul. St oleks igati loogiline, et mu staatus oleks vastavalt eelmisele kuule nüüd PLATINUM. Aga ei - supportist ka vastus:

"Paraku pean tõdema, et augustikuu "VIP Club Mega Month" kampaania pakkumine oli mõeldud meie SilverStar, GoldStar ja PlatinumStar VIP levelitele. Seda just seepärast, et neid kolme levelit on võimalik saavutada ühe kuu baasil, kuid SuperNova ning SuperNova Elite levelid on saavutatavad aasta baasil.

Mul on tõeliselt kahju, et olete antud kampaaniast valesti aru saanud."

Aga ma saavutasingi ju antud promo ajal antud kuu baasil piisavalt hea tulemuse? Mitte et see reaalselt midagi minu jaoks väga muudaks, aga siiski - leian, et Starsi poolt veidi ebaloogiline seisukoht. Sisuliselt sain "karistada" selle eest, et olin eelmine kuu supernova.
                            Done.

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
                              Done.
                              Väga soliidne! Tänud.

Comment

• Tarvi
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Sep 2009
                                • 347

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                                Väga soliidne! Tänud.
                                Pole tänu väärt.
                                Kui kellegi VIP Club Mega Month staatus polnud korrektselt Septembrisse edasi kantud, siis palun kirjutage klienditukke. Vabandame ebameeldivuste eest.

Comment

Working...