*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

oo super.
    sunday mill 2M.
    storm ka 400k peal.

Comment

• Kriminaal
      Bännitud
      • Apr 2011
      • 225

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Ma ei saa sellest aru, enamuste turnade paus hakkab viis minutit ennne täistundi ja see on OK, aga miks osadel satikatel niimoodi ei ole??? Paus hakkab mingil X ajal.

Comment

• kuco
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1910

Algselt postitas Kriminaal Vaata postitust
        Ma ei saa sellest aru, enamuste turnade paus hakkab viis minutit ennne täistundi ja see on OK, aga miks osadel satikatel niimoodi ei ole??? Paus hakkab mingil X ajal.

Rebuy periood sai läbi?

Comment

• Kriminaal
          Bännitud
          • Apr 2011
          • 225

Ee viimane satikas mida täna mängisin seal polnudki rebuysi, aga ikka paus mingil X ajal või siis äkki on mingitel satikatel paus näiteks siis kui mängitud tund aega, pole sellesse süvenenud, aga nii satikatel, turkadel jne võiks ikkagi paus täpselt samal ajal olla.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kriminaal Vaata postitust
            Ee viimane satikas mida täna mängisin seal polnudki rebuysi, aga ikka paus mingil X ajal või siis äkki on mingitel satikatel paus näiteks siis kui mängitud tund aega, pole sellesse süvenenud, aga nii satikatel, turkadel jne võiks ikkagi paus täpselt samal ajal olla.
            Äkki oli ühe laua satikas? Kui jah siis kahtlen, et ühelaua turniiridel tehakse sünkroniseeritud pause.

Comment

• Kriminaal
              Bännitud
              • Apr 2011
              • 225

Ei olnud mingi ühe laua satikas. Ma vahepeal pühapäeviti toksin 1 taalaseid Sunday Storm satikaid, kus 45 meest ja neist 4 saavad pileti. Sellest satikast ma räägingi.
              Minumäletamist mööda on mingitel satikatel veel paus mingi teise aja peal kui .x.55

Comment

• g00000se
                Vana Tegija
                • Apr 2010
                • 1047

hm ma olen teinud visaga deposiidi aga cashoutida ei saa sellele. Ainult netelleri võimalus...

Comment

• krayzie
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 706

Stars - võiksite vahelduseks oma veebi kallal vaeva näha. Suur osa pokkerikliendist avanevaid linke ei tööta ning ülejäänud leht vaheldub sujuvalt eesti ja inglise keele vahel. Tehke kas terve veeb eestikeelseks või siis loobuge eestindamisest üldse, hetke lahendus tundub tiba ebaprofessionaalne.
                  Last edited by krayzie; 31.05.11, 13:43.

Comment

• Tarvi
                    PokerStarsi Esindaja
                    • Sep 2009
                    • 347

Algselt postitas krayzie Vaata postitust
                    Stars - võiksite vahelduseks oma veebi kallal vaeva näha. Suur osa pokkerikliendist avanevaid linke ei tööta ning ülejäänud leht on vaheldub sujuvalt eesti ja inglise keele vahel. Tehke kas terve veeb eestikeelseks või siis loobuge eestindamisest üldse, hetke lahendus tundub tiba ebaprofessionaalne.
                    Vabandame.
                    Kinnitan, et nädal aega tagasi alustas inimene, kes spetsialiseerub .EE veebilehele. Igasugused veateated ning kommentaarid võib saata klienditukke ning nad edastavad vastavale töötajale edasi.

Veel kord, vabandust.

Comment

• Tarvi
                      PokerStarsi Esindaja
                      • Sep 2009
                      • 347

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
                      hm ma olen teinud visaga deposiidi aga cashoutida ei saa sellele. Ainult netelleri võimalus...
                      Väljamaksed saadetakse tagasi deposiidiks kasutatud kontodele, alustades vanimast kuni uusimani. Ehk siis - kui oled NETellerile deposiitide väärtuses summa tagasi maksnud, saad kasutada teisi meetodeid.

Alternatiiv on NETelleri konto PokerStarsis blokeerida (kirjuta support@), kuid see tähendab, et seda kontot ei saa tulevikus deposiitideks/väljamakseteks kasutada.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Siuke küsimus, et kas seda estonian poker cup teemat saaks Turniiride alt ära kaotada? See mu arust ammu lõppenud ja seal ka kuupäev 1.aprill algab. Ja siiamaani istuvad need direct-buy in, qualiferies, restricted buy-in jne mul seal. Lihtsalt veits häirivad.
                        Teine asi, et kui on eestikeelne ikka, siis äkki Turniir algab: On reede . lol. Reedel ikka. või siis On teisipäev. -> teisipäeval.

Comment

• PV3lite
                          Räme Fish
                          • Apr 2011
                          • 9

Tere! Nagu ma aru sain pokerstarsi lehelt, võtab väljamakse aega kuni 72h. Cash out sai tehtud reede varahommikul, kuid siiani pole mingit deposiiti ma oma kontol märganud. Jutt käib Direct Bank Transfer'st Swedbanki.

Comment

• Kriminaal
                            Bännitud
                            • Apr 2011
                            • 225

Algselt postitas PV3lite Vaata postitust
                            Tere! Nagu ma aru sain pokerstarsi lehelt, võtab väljamakse aega kuni 72h. Cash out sai tehtud reede varahommikul, kuid siiani pole mingit deposiiti ma oma kontol märganud. Jutt käib Direct Bank Transfer'st Swedbanki.
                            Saada parem Starsi supporti kiri, nemad oskavad täpsema vastuse sellele küsimusele anda.

Comment

• raudtee(EST)
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 288

Tere! Nagu ma aru sain pokerstarsi lehelt, võtab väljamakse aega kuni 72h. Cash out sai tehtud reede varahommikul, kuid siiani pole mingit deposiiti ma oma kontol märganud.
                              72 h saad kinnituse ja siis läheb veel 3-5 päeva kui raha panka arveldusarvele jõuab

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Algselt postitas raudtee(EST) Vaata postitust
                                72 h saad kinnituse ja siis läheb veel 3-5 pangapäeva kui raha panka arveldusarvele jõuab
                                FYP

Comment

Working...