*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jennifer
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1503

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
    Miks poes stressipalle pole enam???
    Svenza ostis kõik ära.

Comment

• Jinxers
      Julm Donk
      • Jan 2011
      • 32

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
      Täheldasin, et väljamaksega Swedpanga kontole ei kaasne mingeid kulusid. See summa, mille välja kannad, ka arvele jõuab.
      Sama siin. Hüvasti MB!

Comment

• variatsioon
        Pokkeritark
        • Nov 2008
        • 5849

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
        Täheldasin, et väljamaksega Swedpanga kontole ei kaasne mingeid kulusid. See summa, mille välja kannad, ka arvele jõuab.
        aga MGRi hitti ka pole?

Comment

• PokerStars Regina
          PokerStarsi Esindaja
          • Jan 2011
          • 254

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
          Miks poes stressipalle pole enam???
          Minu teada pole neid hetkel laos, peaksid tulema 4-6 nädala pärast

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kes veel ei tea siis:

Lisainfo: http://www.russianpokerseries.net/en/

Comment

• 5lehte
              Jube Noob
              • Apr 2009
              • 126

Täna lõppeb Home Games 5,50$ ticket ära, kui kellegil veel alles võiks õhtul midagi teha.

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

mul peaks täitsa alles olema ja nõus midagi tegema

Comment

• Cash87
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1402

Imelik kuhu võis minu ticket kaduda? või lõpes see mul varem? :D

Comment

• ment52
                    Politseidokumendiga kusjuures!
                    • Oct 2008
                    • 1270

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...ostcount=10136

Easier Note Taking for Detached Chat
                    If you are using Detached Chat and are in “Merge All Detached Chat Windows” mode (we strongly advise you try it, especially if you stack your tables), tables stealing focus will not interrupt your chat and note taking. If you are taking a note on one table and another requires action, the table will come to the front but the detached chat window will still retain the information about the previous table so you can finish your chat or note.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Kas keegi oskab vastada siuksele küsimusele, et:

Tegin hiljuti 2 depot starsi. Ei kasutanud ühtegi boonuskoodi ( kuna millegipärast ei olnud seda välja kuhu kirjutada ). Saatsin PokerStarsi kirja ja nad lahkelt andsid mulle First Depo bonuse vastavalt siis depo järgi + selle sunday ticketi ka 11$.

Siis tegin ühe suurema väljakande otse pangakontole ja edasi hiljem paar väikest depot ilma boonuskoodita.
                      Nüüd tahaks depoda suurema summa, kuid millegipärast see EE100 ei tööta mul. Et minuteada peaks olema 3 first deposit bonust up to 600$. Aga, kas ma olen need põhimõtteliselt ära kasutanud?? :D
                      Väga segane jutt aga loodetavasti keegi aitab.

Comment

• Cypher0
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 1512

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                        Kas keegi oskab vastada siuksele küsimusele, et:

Tegin hiljuti 2 depot starsi. Ei kasutanud ühtegi boonuskoodi ( kuna millegipärast ei olnud seda välja kuhu kirjutada ). Saatsin PokerStarsi kirja ja nad lahkelt andsid mulle First Depo bonuse vastavalt siis depo järgi + selle sunday ticketi ka 11$.

Siis tegin ühe suurema väljakande otse pangakontole ja edasi hiljem paar väikest depot ilma boonuskoodita.
                        Nüüd tahaks depoda suurema summa, kuid millegipärast see EE100 ei tööta mul. Et minuteada peaks olema 3 first deposit bonust up to 600$. Aga, kas ma olen need põhimõtteliselt ära kasutanud?? :D
                        Väga segane jutt aga loodetavasti keegi aitab.
                        3 depot kokku võivad olla kuni $600, siis kvalifitseerub depo boonusele. Ja minu teada, kui välja cashid ntx peale esimest depot, siis järgmistele enam boonus ei kehti.

Comment

• Cash87
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1402

Mida stars tegi update ajal aga nüüd, kui laud ette pop-upip siis jääb vilkuma, mitte ei ole kohe aktiivne. Jube tüütu on, kas teistel ka sama teema või ma ainuke? :D Vaatasin advanced multi-table optionsite alt, et seal on single click table activation, sealt võtsin linnukese ära aga ei aidanud.

Tahaks ikka nii kui laud ette hüppab siis kohe tegutsema, muidu on tableninjaga keeruline opereerida.

Comment

• kaval-ants
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 191

mul sama jama

Comment

• PokerStars Regina
                              PokerStarsi Esindaja
                              • Jan 2011
                              • 254

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                              Mida stars tegi update ajal aga nüüd, kui laud ette pop-upip siis jääb vilkuma, mitte ei ole kohe aktiivne. Jube tüütu on, kas teistel ka sama teema või ma ainuke? :D Vaatasin advanced multi-table optionsite alt, et seal on single click table activation, sealt võtsin linnukese ära aga ei aidanud.

Tahaks ikka nii kui laud ette hüppab siis kohe tegutsema, muidu on tableninjaga keeruline opereerida.
                              Palun saada meile kiri koos kirjelduse, screenshotiga (kui saab) ja log failidega, vaatame üle. :)

Comment

• PokerStars Regina
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Jan 2011
                                • 254

Algselt postitas kaval-ants Vaata postitust
                                mul sama jama
                                Sama siin võta ühendust PokerStarsiga :)

Comment

Working...