*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas siga Vaata postitust
    BTW PS logo ei tööta foorumil.
    Töötab ju. Võib-olla oli miski ajutine tõrge vms.

Comment

• PokerStars Regina
      PokerStarsi Esindaja
      • Jan 2011
      • 254

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
      Ma tegin hommikul just cashoudi, ja nüüd lugesin siukest asja:

If you cash out before you have made a deposit with the code ‘HOMEGAMES’, you will become ineligible for this reload bonus.

Depo tegin ära ja koodi ka ei küsitud, kas on mõtet supporti kiri saata, et tahan boonust?
      Jep saada kiri vaatame üle!

NB !Tundub, et boonuskoodi ala puudub mõningatel mängijatel. Seega kui teete deposiiti ja koodi ala pole, saatke kiri, lisame boonuse manuaaalselt.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Ega ma tõsiselt midagi sellist ei postitaks küll jah, selline ebameeldiv huumor kohati.
        Endalgi tuttav sai hiljuti FTP-st lifebanni kui kirjutas, et nad ta mingi elu ära rikuvad kui nende turnad kokku freezyvad (peale seda korda kui BLT kõik kokku jooksutas)

Comment

• PokerStars Regina
          PokerStarsi Esindaja
          • Jan 2011
          • 254

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
          tellides Starsi kaudu mingisugust kallimat träna (monitor nt), siis kas peab maksma ka mingisuguseid makse (tollimaks vms) selle kauba pealt?
          Kõik tooted mida näed meie VIP poe leheküljel on saadetavad Eestisse. Tooted saabuvad 4-6 nädala jooksul. FPP hinna sisse kuulub ka toodete kohaletoimtaemise tasu, lisatasusi ei ole. FPP summa on lõplik summa kogu toote eest, seega tollimaksu pole.

Comment

• Cash87
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1402

Algselt postitas PokerStars Regina Vaata postitust

NB !Tundub, et boonuskoodi ala puudub mõningatel mängijatel. Seega kui teete deposiiti ja koodi ala pole, saatke kiri, lisame boonuse manuaaalselt.
            ma saatsin kirja cashier@pokerstars.ee

Kas sinna sobib või oli muu mail?

E: Sain korda tänud :)
            Last edited by Cash87; 07.03.11, 17:38.

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Kas supernova ei võiks seda boonust ilma depota saada? Auka nagu, tüütu lihtsalt minna kuskile raha otsima, et see siis kaks minutit hiljem välja kanda.

Comment

• viki
                Grinder
                • Apr 2010
                • 893

Suured tänud klienditeenindusele!Tunniga probleem lahendatud!

Comment

• poro
                  Räme Fish
                  • Nov 2010
                  • 19

Algselt postitas leits Vaata postitust
                  Any idea mis värk on et HEM ei kuva HUDi ante deep laudadesse? Muude laudadega kõik tip top, samuti kõige värskem official HEM update peal?

Table managerist table finder aitab.

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Ja kui palju ma eurodes kandma pean, et seda boonust saada? 429?

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                      Minu mäletamist mööda sa saad deponeerimisel valida valuuta, ent USD-s on sinu valitud summa koguaeg näha, praeguse seisuga on tõepoolest selleks numbriks 429€ ja olen 95% kindel, et selle deponeerimisel antakse sulle ikka täies ulatuses boonus. Eks keegi targem confirmib.

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                        mina panin 430

Comment

• peete82
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1310

Huvitav, kas nii saab, et kannan raha välja ja siis boonuse saamiseks kohe uuesti sisse. Saan aru, et see oleks natuke halb käitumine, aga raha on ju minu oma ja peaks olema oma asi, kuidas ma seda liigutan.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                            Huvitav, kas nii saab, et kannan raha välja ja siis boonuse saamiseks kohe uuesti sisse. Saan aru, et see oleks natuke halb käitumine, aga raha on ju minu oma ja peaks olema oma asi, kuidas ma seda liigutan.
                            Ei saa, sest seal koheselt hoiatab, et raha välja kandes kaob boonuse võimalus.

Comment

• peete82
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1310

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                              Ei saa, sest seal koheselt hoiatab, et raha välja kandes kaob boonuse võimalus.
                              Ei näe absoluutselt kuskil sellist hoiatust. (tegin cashout ja sinu jutu peale praegu tühistasin)
                              mis see siis tähendab, kui ma täna kannan raha välja, saan selle kätte ja nädala pärast tahan deponeerida, et siis mul pole enam õigust reload boonusele? Üldse ei tohi raha välja kanda?

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Alati on boonuste ajal selline reegel olnud, ma preagu ei mängi Starsis aga arvan, et cashout reegel on ikka ehk Starsi tydrukud annavad kohe täpsema vastuse.

Comment

Working...