Mul on jälle selline probleem, et mängijatele lisatud colorcoding kaob ära lamppi. Mida teha?
Vahepeal kadusid paljudel peale update tegemist, kõik noted ja color koodid, see probleem peaks parandatud olema. Paljudel kindlasti on PokerStars.exe asemel ikooniks pokerstarsupdate.exe aga see ei muuda vägapalju, sest ära ei tohiks ise midagi kaduda.
mul remember table positioning peal, koguaeg olnud peal, aga ikka randomiga viskab mingi iga kaheksanda laua nt maksiumsuurusega ette. s2tin ilusti 2ra ja j2rgmine kord j2lle. krdi massmultides ajab jube n2rvi see, mis tegema peaks?
sa lebovend anna teada, kas said lahenduse. Mul täpselt sama jama.
sa lebovend anna teada, kas said lahenduse. Mul täpselt sama jama.
Saada meile support@pokerstars.ee oma Note failid koos selgitusega mis täpselt toimub. Kirjelduse kuidas note file leida saad minu vastuses lebovennale. Nii saame aidata ja leida isiklik lahendus su probleemile :)
Kas peale kuu lõppemist (eesti aja järgi) on veel 7h aega grindida kuni PS lööb uue kuu ette?
Jah meie Server töötab Eastern Standard Time (EST) aja järgi, seega kõik tabelid lähevad lukku USA aja järgi, kui USAs on 00.00 on Eestis +7 h ehk 7.00 hommik.
Comment