Ma ei hüpanudki talle peale. Ütlesin lihtsalt oma arvamuse. Ma saan väga hästi aru, et Tarvi 'süü' sellise (eduka) ärimudeli pidamisel on olematu. PS ja teised on lihtsalt ühe asja katki hammustanud, mis võimaldab raha teenida ilma, et klient aru saaks või kaebaks.
72 tundi ei lähe peaaegu kunagi, peksad väga lampi oma vandenõuteooriaga. See 72h on seal ikka selleks, et inimesed ei süüdistaks neid pettuses vms kui tekivad venitused.
72 tundi ei lähe peaaegu kunagi, peksad väga lampi oma vandenõuteooriaga. See 72h on seal ikka selleks, et inimesed ei süüdistaks neid pettuses vms kui tekivad venitused.
Pankadel ka ei lähe alati või enamasti 72h. Starsist tuli mulle endale ca. 1.5 päevaga ära. Aga point on sama, internetis toimuvad asjad hetkega, aga kasulik on neid natuke venitada kui klient ei nurise. Oled tähele pannud, et depoga läheb alati paar sekundit, aga teistpidi miskipärast on kõik liinid oluliselt aeglasemad. Reeglid rahapesu jms osas on mõlemat pidi samad.
Mul selline küsimus, et ma pole veel 21 ja mul starsis boonus vabastamisel.Kuidas nad selle mulle kompenseerida kavatsevad, kui nad minu jaoks mängimise ära keelavad :(?
Mul selline küsimus, et ma pole veel 21 ja mul starsis boonus vabastamisel.Kuidas nad selle mulle kompenseerida kavatsevad, kui nad minu jaoks mängimise ära keelavad :(?
ilmselt teevad sulle 600 daalase reisi v2lja tyrki
Comment