*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Ehk seletad miks selle töötlemisega kuni 72h voib minna? Kui ma m2nginud olend, rake teile tampind siis 1 min vaadatakse ja good ju?

Comment

• Tarvi
      PokerStarsi Esindaja
      • Sep 2009
      • 347

Algselt postitas leits Vaata postitust
      Ehk seletad miks selle töötlemisega kuni 72h voib minna? Kui ma m2nginud olend, rake teile tampind siis 1 min vaadatakse ja good ju?
      Tavaliselt ei lähegi 72 tundi, aga teeme vahel pistelisi sügavamaid kontrolle jne.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Tra, mis toimub praegu Pokerstarsiga? Kõigil connection alla 100% ja mul hangub ka sodiks, suht tilti ajab, 100x peab istme peale klikkima, et koha võtaks.. ????????????????????+ WTFffwgt Cashieri võtab ka 3 kuud lahti

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

PokerStars sai litsentsi: http://www.pokkeriprod.com/2010/08/1...se-tegevusloa/

EDIT: my bad või ma ei saa asjadest aru. suht keeruline, nagu leits ütles - keda kotib.

Comment

• olavike
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1269

Kas see tähendab nüüd seda, et ka PokerStarsis ei saa eWalletitega arveldada?

Comment

• Tarvi
              PokerStarsi Esindaja
              • Sep 2009
              • 347

See ei muuda veel mängijate jaoks midagi, kuna kahest vajaminevast litsensist on olemas üks.

Comment

• olavike
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1269

Aga kas teine litsents toob siiski kaasa selle, et Moneybookers ja Neteller kaovad eestlaste jaoks ära? Nii igatahes juhtus Triobetis litsentsite saamise järel ja nende selgitus oli just see, et seadus nõudis.

Comment

• ment52
                  Politseidokumendiga kusjuures!
                  • Oct 2008
                  • 1270

Millal teine litsents tuleb? Alaealistel gambloritel viimane aeg põgeneda?

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                    Millal teine litsents tuleb? Alaealistel gambloritel viimane aeg põgeneda?
                    Mind kaa huvitaks see :D Kurat, 6 kuud mul veel aega 21. aastaseks saamiseni :\ Algul mängisin Triobetis, siis tuli sinna litsents, nüüd mängin Pokerstarsis ja varsti vist enam mitte, tuleb jälle tuba vahetada :D

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

mõttetu pask, starsis ikka dongid küll

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

btw ma ei olegi sellest trio ewalleti huinjaast aru saanud, sest näiteks olympicus saab küll läbi mobo, netelleri jms depoda?

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
                          Tavaliselt ei lähegi 72 tundi, aga teeme vahel pistelisi sügavamaid kontrolle jne.
                          Poliitiliselt korrektne, aga sisuliselt bs vastus. Täpsem vastus oleks lihtne - me hoiame makseid kinni, sest see on meile kasulik. Nagu pankadelgi. Klient ei saa selle raha eest mingit intressi ja kui vastaspool seda kauema hoida saab, siis on sellel reaalne rahaline võit.

Kui keegi makset kontrollida tahab, siis süsteemifiltrid võtavad välja kahtlasemad ja inimene kontrollib selle tunniga ära. 72h ei lähe mitte kuidagi. Aga vanasti oli pankadel nii kombeks ja seda traditsiooni on kasumlik elus hoida kui inimesed ei kurda.

Kusjuures, mind täiesti huvitaks kui palju teenivad suuremad toad intressitulu aastas. Kogu see rahamass, mida mängijad kontol hoiavad, teenib kusagil korralikku intressi. Kui ma enda näitel mõtlen, siis ilmselt on minu pealt PS sel aastal rohkem intressitulu kui rake teeninud.

Sorry for offtopic.

Comment

• sm112
                            Grinder
                            • Jun 2009
                            • 776

Mu cashout töödeldi viimati 8 minutiga. Jubedalt ikka viivitavad..

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                              Poliitiliselt korrektne, aga sisuliselt bs vastus. Täpsem vastus oleks lihtne - me hoiame makseid kinni, sest see on meile kasulik. Nagu pankadelgi. Klient ei saa selle raha eest mingit intressi ja kui vastaspool seda kauema hoida saab, siis on sellel reaalne rahaline võit.

Kui keegi makset kontrollida tahab, siis süsteemifiltrid võtavad välja kahtlasemad ja inimene kontrollib selle tunniga ära. 72h ei lähe mitte kuidagi. Aga vanasti oli pankadel nii kombeks ja seda traditsiooni on kasumlik elus hoida kui inimesed ei kurda.

Kusjuures, mind täiesti huvitaks kui palju teenivad suuremad toad intressitulu aastas. Kogu see rahamass, mida mängijad kontol hoiavad, teenib kusagil korralikku intressi. Kui ma enda näitel mõtlen, siis ilmselt on minu pealt PS sel aastal rohkem intressitulu kui rake teeninud.

Sorry for offtopic.
                              Ega Tarvi kaela pole sellepärast mõtet hüpata, tema on lihtsalt tavaline suppordi töötaja ja talle obviously selline vastus öeldud antud küsimuse peale.

Aga litsentsist... Starsist hakkab siis otse panka kindlasti tulumaksuvaba cashout olema nagu ma aru saan, kas Stars hakkab EMTA-le mingeid andmeid ka edastama, kes kui palju teeninud või tõenäoliselt ei ole ka probleem buddy transferiga saadud raha cashoutida?

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Ega Tarvi kaela pole sellepärast mõtet hüpata, tema on lihtsalt tavaline suppordi töötaja ja talle obviously selline vastus öeldud antud küsimuse peale.
                                Ma ei hüpanudki talle peale. Ütlesin lihtsalt oma arvamuse. Ma saan väga hästi aru, et Tarvi 'süü' sellise (eduka) ärimudeli pidamisel on olematu. PS ja teised on lihtsalt ühe asja katki hammustanud, mis võimaldab raha teenida ilma, et klient aru saaks või kaebaks.

Comment

Working...