*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Hello,

Thank you for your email about the recent Sunday Million 5th Anniversary Tournament.

PokerStars is able to advise that the registered account owner of 'zeurrr' did not operate the account during that tournament. Further, the account was operated by an individual who was seventeen years of age, in breach of PokerStars' strict rules against underage gaming.

As you might imagine, underage gaming is a very serious issue for PokerStars. It is a violation of PokerStars' license agreements and it is crucial that we behave responsibly in dealing with these matters.

PokerStars' Responsible Gaming webpage states the following:

"Any underage player who has provided dishonest or inaccurate information regarding their true age may have all winnings forfeited and could face criminal prosecution."

You can view this on our website here:

Find out how to play responsibly, and how we are committed to providing an enjoyable, responsible and positive experience for our players. Find out more here.

In accordance with this policy, we have decided to close the PokerStars account of the offender, and further, to seize all monies held in the account.

The funds from the account will be donated to charitable organisations which specialize in preventing underage gaming. We have made this decision because the player did not receive any advantage over other players, and we have acted in accordance with our usual policy on these issues.

I trust that this email clarifies our position on the matter, but if you have further queries, please feel free to write back any time.

Regards,

Michael J
    PokerStars Game Security
    See on pärit 2+2 foorumist, kus alaealine võitis palju raha Sunday Million 5th Anniversary Tournamentilt. Kas see E-mail on ehtne ja tõesti võeti kutilt kogu võit käest ära sellepärast, et ta oli alaealine?

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Minu võiks sinna nimekirja lisada. Natukene maad pastilaast tahapoole, aga taipupolest ikka ees mõnevõrra.

Comment

• Priidix
        240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
        • Jun 2009
        • 2839

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        See on pärit 2+2 foorumist, kus alaealine võitis palju raha Sunday Million 5th Anniversary Tournamentilt. Kas see E-mail on ehtne ja tõesti võeti kutilt kogu võit käest ära sellepärast, et ta oli alaealine?
        On seda raske uskuda?

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

no see "to seize all monies held in the account" tekitas veits kahtlusi, ei kõla eriti ametlikult.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            no see "to seize all monies held in the account" tekitas veits kahtlusi, ei kõla eriti ametlikult.

Comment

• PokerStars Marika
              PokerStarsi Esindaja
              • Jun 2011
              • 46

Saturday Line-Up
              Mul on teile hea jaanipäeva uudis! Kes veel ei tea, siis nimelt peale jaanipäeva, 25. juunil algavad meil PokerStarsis iganädalased Saturday Line-Up suurturniirid. Kokku on laupäeviti seitse turniiri, mille buy-in jääb vahemikku $2.22 - $55 ja kõigi mängude auhinnafondides on vähemalt $20 000.

Lisaks, juhul kui keegi peaks langema esimese (25. juuni) Saturday Line-Up turniirilt enne rahalisele jõudmist välja, saab ta meilt tasuta pileti, et samal turniiril uuesti osaleda.

Info olemas ka meie kodulehel:
              Saturday Line-Up on laia turniirivalikuga põnev iganädalane suurturniiride ajakava, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Kui mul nüüd üks ticket EPT €500 live-satikale olemas on ja ma uuesti mängin neid €55'seid, kas ma saan uuesti võites rahas selle?

ps. kui ma lennukist maha jään(elan välismaal ja saabun vahetult enne seda turniiri), siis unregisterida ei saa vist?
                Last edited by Spewmonkey; 19.06.11, 20:19.

Comment

• Karikakar
                  Vana Tegija
                  • Jul 2009
                  • 1235

Kas kuskilt seda saab maha võtta, et ta lauda istudes ei ootaks BBd, vaid postitaks automaatselt?

Comment

• Cash87
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1402

Kuna nüüd saab labeleid ühe nupu vajutusega panna, kas siis nad jäävad ka alles? Või peab ikka note miskit kirjutama, et salvestaks selle värvi?

Comment

• atsetoon
                      Joomas õlut Atsetooniga
                      • May 2009
                      • 1105

värv üksi toimib ka, kui seda mõtled

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

Mitu 7$ fifty50-t ma pean mängima kuus, et aastaga SN ära teha? Minu arvtus annab ca. 700-on see reaalne või tuleb rohkem? Kui suur on sissetulek, eeldades reigi biitimist ja 0 kasumit, kõikvõimalikke vip turniire mitte lugedes?

Comment

• Cash87
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1402

Lihtne arvutus sulle - Et saada SN on vaja aastaga 100k VPP st 8334 VPP kuus. ühe 7$ fifty50 eest saad 1.76 VPP. kokkuvõtvalt saad teada et 8334/1,76= 4735 turniiri kuus!

Comment

• reggie
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 1705

Irw, huvitav kust ma selle 700 võtsin, ruttu magama minema, muidu tuleb veel mõni "keniaalne" mõte.

Comment

• Karikakar
                              Vana Tegija
                              • Jul 2009
                              • 1235

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
                              Kas kuskilt seda saab maha võtta, et ta lauda istudes ei ootaks BBd, vaid postitaks automaatselt?
                              ^

Comment

• janek174
                                Vana Tegija
                                • Mar 2009
                                • 1078

Laisk nagu ma olen, siis otsida ei viitsi, küsin siinsamas. Kuidas ma oma avatari muuta saan, või no üldse ära kaotada? Kas ma saan õieti aru, et tuleb kuhugi mail saata?

Comment

Working...