Mure FullTilt'iga

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Mure FullTilt'iga

Algselt postitas LuuK
    kui muudad hemist päeva alguse ära, see ei tee asja paremaks?
    nope.. seda enam et ma mängin kahes kohas korraga

Comment

• arvamusliider
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 183

Algselt postitas er1k
      Hetkel ei olegi võimalik, minu teada.

OT: Kõigil kellele ei meeldi Fulltildi lobby, siis see script peaks teile meeldima.

Toimib see script hästi? Ja ega FTPga mingisugust konflikti selle programmijupiga ei teki ning ega keegi hiljem accounti tühjaks ei tee? Sellisel juhul võtan raudselt kasutusse.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

mhm.. kas selles custom FTP lobbyst peaks otse ka saama laudu lahti võtta? ma topeltclickin, aga midgai ei juhtu:-(

Comment

• er1k
          Julm Donk
          • Oct 2008
          • 75

Algselt postitas arvamusliider

Toimib see script hästi? Ja ega FTPga mingisugust konflikti selle programmijupiga ei teki ning ega keegi hiljem accounti tühjaks ei tee? Sellisel juhul võtan raudselt kasutusse.
          Minul toimib hästi, vahepeal freezib mõneks sekundiks, aga siis laseb ilusti edasi.
          Ei usu, et mingi konflikt on, kui kardad, siis võid .ahk-i muuta korra .txt-ks ja siis vaadata ega mingit imelikku koodiridu pole sise kirjutatud.

Algselt postitas Rage
          mhm.. kas selles custom FTP lobbyst peaks otse ka saama laudu lahti võtta? ma topeltclickin, aga midgai ei juhtu:-(
          Custom lobbyst mina igatahes saan topeltclickiga laua lahti.

A ja paremaks ülevaateks laudatest tasuks kindlasti FTPs panna linnuke Full Tables ette, siis custom lobby näitab neid ka.

Comment

• leho57
            Grinder
            • Nov 2008
            • 664

see teema on siin päris OT'ks kiskunud kuid siiski väljendan enda arvamust ka trio rakebacki kohta. See, et kuus 2 korda makstakse on mängija jaoks küll nati halb. kui väikeseid limiite taod, ma mõtlen.
            on veel kohti peale sensationi kus saab rakebacki ja sign-up'i korraga? kas trios toimib ka see?

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

see custom lobby on suht mõistlik jah.. kui ta raip aint ei hanguks pidevalt uue laua avamisel, ma olen hakanud harrastama seda, et sealt märgin laua ära, aga laua van FTP enda lobby kaudu, siis ei hanguta masinat..

enivei.. mul ikka see handhistory kellaaja probleem üleval:-(

Comment

• masterpuppet
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2094

Pole mina sellele lahendust leidnud ja ilmselt ei ole ka. Teen alati kiired arvutused ja õige aeg käes. :)

Comment

Working...