Mure FullTilt'iga

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Mure FullTilt'iga

Tegelikult ma ei saa aru, miks kõik algajad ronivad kõige raskematesse tubadesse. FTP ja PokerStars (vist ka Party) on rohkem mõeldud mängijatele, kes mängivad paljudes laudades ja suuri limiite, sest siis on neil mängude valik hea ja soft on ka mõnna. Sama kehtib ka turniiri/SNG mängijate kohta.

Algajal mängib väikseid limiite, mida leidub absoluutselt igas pokkeritoas, samuti mängib vähestel laudadel, et õppida korralikult mängu. Siis on mõtekam mängida kuskil võrgustikus, sest nende boonused, rakeback ja muud eri kampaaniad on algajatele kindlalt kasulikumad, saate nii oma väheseid kogemusi taandada boonustega ja samas nii kiiremini bankrolli kasvatada.

Kõige ohutumaks valikuks on alati MicroGaming (TrioBet näiteks), kuna seal ei ole affiliate linke, boonuste vabastamisel ei võeta midagi rakebackist maha ja väikestele meestele on väga palju odavaid turniirie - Ranking liiga, SNG ranking, freerollid, $5 reedene bounty turniir jms.

Comment

• vennike
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1958

4-tableda on booooring.. tileda on elusitt 22" moluga, peale poolt tundi on silmad valusad ja cascade mode unibetis on muidugi väga pekkis, loobib aknais siia ja sinna, nii et ei saa muhvigi aru. ma enne ei arvanud PSst suurt midagi, aga peale ESTPatricku videode vaatamist ma muule enam ei mõtlegi.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas ranka
        Tegelikult ma ei saa aru, miks kõik algajad ronivad kõige raskematesse tubadesse. FTP ja PokerStars (vist ka Party) on rohkem mõeldud mängijatele, kes mängivad paljudes laudades ja suuri limiite, sest siis on neil mängude valik hea ja soft on ka mõnna. Sama kehtib ka turniiri/SNG mängijate kohta.

Algajal mängib väikseid limiite, mida leidub absoluutselt igas pokkeritoas, samuti mängib vähestel laudadel, et õppida korralikult mängu. Siis on mõtekam mängida kuskil võrgustikus, sest nende boonused, rakeback ja muud eri kampaaniad on algajatele kindlalt kasulikumad, saate nii oma väheseid kogemusi taandada boonustega ja samas nii kiiremini bankrolli kasvatada.

Kõige ohutumaks valikuks on alati MicroGaming (TrioBet näiteks), kuna seal ei ole affiliate linke, boonuste vabastamisel ei võeta midagi rakebackist maha ja väikestele meestele on väga palju odavaid turniirie - Ranking liiga, SNG ranking, freerollid, $5 reedene bounty turniir jms.
        Mina isiklikult mängin softi pärast PS-is ning hetkel on see minu jaoks rohkem väärt kui boonused ja muuda tilinad.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas raaids
          aga kas seal on migni piir ka millest alates pokerstrategy seda rakebacki iga nädal maksab? näiteks trios oli 100$ kuus miinimum.
          Ei ole piiri, mul tulid viimati mõned usa sendid ainult.

Comment

• raaids
            Grinder
            • Mar 2009
            • 606

kas keegi oskab öelda kui kaua võtab aega väljamakse full tildi kontolt ühispanka?

Comment

• ment52
              Politseidokumendiga kusjuures!
              • Oct 2008
              • 1270

Algselt postitas raaids
              kas keegi oskab öelda kui kaua võtab aega väljamakse full tildi kontolt ühispanka?
              Mul tuli hansapanka 1 tööpäevaga aasta alguses.

Comment

• raaids
                Grinder
                • Mar 2009
                • 606

okeei selge.
                Aga miinimum väljamakse on 50$ nagu ma aru saan?
                Ja siis veel sellest ma ei saand ka õieti aru et kui ma liitusin tildiga pokerstrategy lingi kaudu ja sain sealt selle 50$ algatuseks, et kas ma siis hakkan automaatselt ka rakebacki saama või pean selleks veel midagi eraldi tegema.

Comment

• Marks111
                  Jube Noob
                  • Nov 2008
                  • 111

saad automaadselt rakebacki

Comment

• raaids
                    Grinder
                    • Mar 2009
                    • 606

aga see reede ma ei sanud midagi kuigi mängisin see nädal paar päevav
                    või kas niikaua ei saa kuni boonust lahti mängin?

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

FTP'sse saab sisse kanda MB kaudu? või näiteks SEBist otse kanda? krediitkaarti ei tahaks kasutada:-/

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas Rage
                        FTP'sse saab sisse kanda MB kaudu? või näiteks SEBist otse kanda? krediitkaarti ei tahaks kasutada:-/
                        Mõlemaga saab.

Comment

• metsnik
                          Õpihimuline Mängur
                          • Dec 2008
                          • 462

ranka, ma ei ole küll mingi eriline ütleja, aga minu katsetused Triobeti ning PokerStarsi NL100 ja NL200 tubades viitavad küll sellele, et agromad (ja seeläbi minule mittesobivamad ja tugevamatena tunduvad vastased) on justnimelt Trios. Mulle meeldib ise keskmiselt agro olla ja teisi sellega domineerida. Boonused jms on jah Trios paremad, eriti algajale.

Comment

• Maheaatom
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 958

Minu hinnagul ongi väiksemates pokkeritubades kõrgemad lauad tugevama keskmise tasemega, kuna mängijate valik on väiksem ning kes juba niikaugele on jõudnud, on üldjuhul ka väga hea mängijad. Nii on Eesti keskmine pokkerimängija ka tasemelt parem kui USA keskmine pokkerimängija, kuid maailma tugevaimad (ja võimalik, et ka kõige kehvemad) mängijad on siiski ameeriklased.

Nii on Full Tildis ja Starsis tõenäoline, et enamus sinu vastastest on väga kõvasid pokkerihaid, kuid sinna sekka võib palju suurema tõenäosusega ka kalakesi sekka ujuda. Triobetis on kalakeste kohtamise tõenäosus imo palju väiksem.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Asjal on iva sees, sest nl100 Ongames tean juba lühikese ajaga kõiki regulare nimepidi ;D (suht üks seltskond) NL200 kus vähem laudu on samad nimed suht tihti ja kõrgemal läheb asi järjest hullemaks.

Samas Starsis nii palju mängijaid, et nii kähku küll kõiki regulare meelde ei suuda jätta.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas metsnik
                                ranka, ma ei ole küll mingi eriline ütleja, aga minu katsetused Triobeti ning PokerStarsi NL100 ja NL200 tubades viitavad küll sellele, et agromad (ja seeläbi minule mittesobivamad ja tugevamatena tunduvad vastased) on justnimelt Trios. Mulle meeldib ise keskmiselt agro olla ja teisi sellega domineerida. Boonused jms on jah Trios paremad, eriti algajale.
                                Jooksutasin kiiruga läbi kaks HEM'i reporti ning statistika peaks rääkima enda eest:
                                a) Kõik 100NL mängijad, kes on mänginud minuga koos kui rohkem kätt ja tulemused
                                [x] PokerStars -> 535 mängijat, keskmine postflop agressioon: 3.04 (VPIP: 13.7, PFR: 8.9)
                                [x] Prima -> 2169 mängijat, keskmine postflop agressioon: 2.04 (VPIP: 20.2, PFR: 5.8)

b) Absoluutselt kõik 100NL mängijad
                                [x] PokerStars -> 35,017 mängijat, keskmine postflop agressioon: 2.26 (VPIP: 20.3, PFR: 8.9)
                                [x] Prima -> 12,575 mängijat, keskmine postflop agressioon: 1.88 (VPIP: 24.4, PFR: 6.7)

Nagu näha mõlemad filtrit näitavad, et PokerStarsi mängud on tunduvalt agresiivsemad nii postflopis kui ka preflopis ning regularid (kes on mänginud üle 1000 käe) on tudnuvalt tightimat ja VÄGA PALJU agresiivsemad, kui Prima regularid.

Full Tilt Pokkeris pole mänginud.

Comment

Working...