Oskab keegi aidata?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Oskab keegi aidata?

no need on teised teemad.. ja siis nagu 2+2 foorumi teema täiesti mõeldav... aga antud juhul on ju üsna kindel, et tüüp ikkagi mängis ka õe konto alt, et boonust vabastada... ja nohh.. siin pole mingit ülekohust kui ise oled reegleid rikkunud.. ja mingit mainet siin ka kahjustada ei saa..

Comment

• Puru
      Räme Fish
      • Oct 2010
      • 6

Re: Oskab keegi aidata?

Algselt postitas Rage Vaata postitust
      no need on teised teemad.. ja siis nagu 2+2 foorumi teema täiesti mõeldav... aga antud juhul on ju üsna kindel, et tüüp ikkagi mängis ka õe konto alt, et boonust vabastada... ja nohh.. siin pole mingit ülekohust kui ise oled reegleid rikkunud.. ja mingit mainet siin ka kahjustada ei saa..
      Kuis juures õige jutt, kuna mina õpetasin õde mängima siis võibki öelda, et ka mina mängisin kaudselt nii öelda selle konto alt, asi ongi hoopis selles, sest reeglites ma küll ei täheldanud sellist punkti kus keelatakse majapidamise peale mitme konto loomist ja ka support ka tegelikult ei väida seda, sain ise valesti aru arvatavasti..

Suppordi põhilause mitmetele kirjadele on selline ja tõesti seda on võimatu tõestada, et ma otseselt ei mänginud selle konto alt..

Unfortunately they have advised us that certain discrepancies and similarities have been located on your account as well as other accounts on the Poker Time system. Regrettably as result of an investigation that has been done the accounts have been locked and it has been advised that they will remain locked.

Mis seal ikka, peab oma vigadest õppima ja olema ka valmis situatsioonideks, mida alati ette ei aima..

Comment

Working...