Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • LuuK
    Vana Tegija
    • Dec 2008
    • 1138

Re: Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Keegi modemi ja ruuteri firewalli headust oskab kommenteerida?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Läheme juba liiga kaugele offtopikuga. Tee uus teema, küsi offtopik teemas või siis siin:
      http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,430.0.html

Comment

• kilu6
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1305

Algselt postitas 50CandyJoe
        Kuna hakkan MB-sse esimest korda raha sisse kandma, siis tekkis küsimus, kas mulle on kulukam kanda Hansa EEK kontolt MB kontole, kus on USD-d või on parem teha Hansasse USD konto? Ja sama küsmus MB-st raha välja kandmise kohta.

Nii, vaatasin järgi
        Moneybookersis EUR-EEK 15.57
        Swed EUR-EEK 15.62 (ülekandekurss)
        See tähendab, et Swedis on parem kurss, kui Moneybookersis (on ka loogiline)

Lisaks lisab Moneybookers valuuta vahetamisel veel transaction fee 1.75% summalt!!
        Ja lisaks ma arvan, kui on vaja konverteerida EEK-USD, siis Moneybookers konverteerib kõigepealt EEK-EUR ja siis EUR-USD.

--
        For transactions involving currency conversion Moneybookers adds 1.75% to our wholesale exchange rates for foreign currency. This charge serves as a protection against the volatility and risk associated with FX markets. The Moneybookers exchange rates are updated on a regular basis throughout the day.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

ülavalmainitud keyloggerite vastu kasutan ma veebis surfates firefoxi addoni nimega keyscrambler. tegemist programmijupiga mis kodeerib iga su klahvivajutuse random sümboliks klaviatuurilt.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Provoker
            ülavalmainitud keyloggerite vastu kasutan ma veebis surfates firefoxi addoni nimega keyscrambler. tegemist programmijupiga mis kodeerib iga su klahvivajutuse random sümboliks klaviatuurilt.
            Päris asjalik võib olla.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

tegin mingi nädalake tagasi moneybookersisse omale accounti... currency'ks panin EEK, nüüd märganud foorumis erinevaid jutte, et see on halb, kuna miski konvertimise tasu plekid...

ehk siis.. saan ma õigesti aru, swedbankist kannan moneybookersisse pappi eekides.. mingit teenustasu vist ei ole va swedi enda miski 6 eeku ülekande eest eks.. siis moneybookersis on mul eekid... mida siis kannan näiteks luckyacesisse või towerisse vms taaladeks.. siis eekidest taaladeks convertimisel võetakse mingi päevakurss aluseks + maksan MB'le convertimise tasu? ja tagasi kandmisel towerist või luckyace'st taaladena.. muudetakse need MB kontole eekudeks päevakursi järgi ja jälle konverteerimise tasu?

kui mul oleks currency taalad, siis swedist kandes päevakursi järgi pannakse taaladesse aga rahavahetuse miskist konverteerimise tasu ei ole ega ju?

kas accountil jooksu pealt suppordiga suheldes currency't muuta ei saa?

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas Rage
                tegin mingi nädalake tagasi moneybookersisse omale accounti... currency'ks panin EEK, nüüd märganud foorumis erinevaid jutte, et see on halb, kuna miski konvertimise tasu plekid...

ehk siis.. saan ma õigesti aru, swedbankist kannan moneybookersisse pappi eekides.. mingit teenustasu vist ei ole va swedi enda miski 6 eeku ülekande eest eks.. siis moneybookersis on mul eekid... mida siis kannan näiteks luckyacesisse või towerisse vms taaladeks.. siis eekidest taaladeks convertimisel võetakse mingi päevakurss aluseks + maksan MB'le convertimise tasu? ja tagasi kandmisel towerist või luckyace'st taaladena.. muudetakse need MB kontole eekudeks päevakursi järgi ja jälle konverteerimise tasu?

kas accountil jooksu pealt suppordiga suheldes currency't muuta ei saa?
                Jah, kõige hullem ongi, kui konverteeritakse näiteks Toweris väljakandmisel kõik eekidesse, sest nende kursid kipuvad olema jubedad + pluss vahendustasu 1.5% vist summast.

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

Väike soovitus moneybrookers konto dollarites ja tee endale ka dollarikonto või eurodes, ja probleeme pole

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas marguzz22
                    Väike soovitus moneybrookers konto dollarites ja tee endale ka dollarikonto või eurodes, ja probleeme pole
                    maitea kas ma viitsin eraldi kontot teha.. aga kui ma oma eegi kontolt kannan MB'sse taalades.. siis swedil on ka mingi konvertimise maks.. või lihtsalt päevakursi järgi vahetatakse.. imo oleks loogiline viimane variant.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas Rage
                      maitea kas ma viitsin eraldi kontot teha.. aga kui ma oma eegi kontolt kannan MB'sse taalades.. siis swedil on ka mingi konvertimise maks.. või lihtsalt päevakursi järgi vahetatakse.. imo oleks loogiline viimane variant.
                      Miks sa peaks eegi kontolt kandma MB taalades? Kui nagunii MB konto on eekides ja konverteerib kõik ümber jälle.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Algselt postitas TIGRANO
                        Miks sa peaks eegi kontolt kandma MB taalades? Kui nagunii MB konto on eekides ja konverteerib kõik ümber jälle.
                        ma räägin juhul kui MB konto ümber taaladeks teen.. miskit 1,5% ei tahaks nagu MB'le maksta iga kanne..

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Räägi mulle ka kuda sa selle eek to usd teed. Heameelega teeks ka.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas Rage
                            ma räägin juhul kui MB konto ümber taaladeks teen.. miskit 1,5% ei tahaks nagu MB'le maksta iga kanne..
                            Ümber ei saagi teha, siis pead accoundi sulgema ja uue tegema, igavene jamamine. 1.5% maksad nii või naa, võin eksida ka %-dis aga minumeelest oli 1.5%. Seega päris kopsakas summa läheb kaduma alati, isegi, kui moneybookers oleks $ või eurodes.

Comment

• Tarmonator
                              Lingiparandaja
                              • Oct 2008
                              • 3274

Algselt postitas TIGRANO
                              Ümber ei saagi teha, siis pead accoundi sulgema ja uue tegema, igavene jamamine. 1.5% maksad nii või naa, võin eksida ka %-dis aga minumeelest oli 1.5%. Seega päris kopsakas summa läheb kaduma alati, isegi, kui moneybookers oleks $ või eurodes.
                              eee...ega ikka ei lähe küll.
                              minu moneybookers on daalades, sampo panka laekub ka daalades, väljavõtmis tasu 2,3$(vist) per tehing.
                              pangast bookersisse läheb hetkekursiga vastavalt pangale

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Algselt postitas TIGRANO
                                Kas see sulgemine ja uuesti avamine on legaalne? vaatsin et sulgeda täiesti saab. Mul kiiret pole teek selle kadalipu kontode aktiveerimisega/verifitseerimise uuesti läbi

Comment

Working...