*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • saugakarel
    FPP Pro
    • Oct 2008
    • 288

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Siis on lootust sul et saad selle 5 minutiga tehtud. Minul on suht kohe läinud...

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Kas võib probleeme tekkida, kui kannan ca 500euri naise Mb kontole enda omalt ja ta cashoudib selle kohe panka edasi? Varem ta pole cashoute teinud panka, omavahel oleme ülekandeid teinud(väiksemaid).

Comment

• saugakarel
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 288

Ei tohiks küll tulle...mille jaoks muidu e-walletid on. Eriti kui te olete omavahel varem raha ka saatnud.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
          Kas võib probleeme tekkida, kui kannan ca 500euri naise Mb kontole enda omalt ja ta cashoudib selle kohe panka edasi? Varem ta pole cashoute teinud panka, omavahel oleme ülekandeid teinud(väiksemaid).
          ära imesta kui dokke nõutakse ja igast aadressi verifymisi kui neid veel tehtud pole ..

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

Kuidas ma swedist raha skrilli kontole saan? Valin "Upload funds" ja sealt alt "Pangaülekanne internetis"
            Aga jama on selles, et kontonumber mille alt skrill üritab ülekannet teha on mingi võõras, mitte mulle kuuluv number ja muuta seda ei saa.
            Skrill higistas tükk aega siiski ülekannet teha ja siis teatas, et ei saa. Kas ma kuidagi vastupidi ei saa teha, et läbi Swedi kodulehe kannan oma skrilli kontole?

EDIT: Ja kas see on tõsi, nagu ma siin keegi ühes teemas märkis, et swedist bookersisse kandes võetakse siis vanas vääringus 60 eeku vahendustasu.
            Last edited by Nozzu; 30.03.12, 14:50.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
              Kuidas ma swedist raha skrilli kontole saan? Valin "Upload funds" ja sealt alt "Pangaülekanne internetis"
              Aga jama on selles, et kontonumber mille alt skrill üritab ülekannet teha on mingi võõras, mitte mulle kuuluv number ja muuta seda ei saa.
              Skrill higistas tükk aega siiski ülekannet teha ja siis teatas, et ei saa. Kas ma kuidagi vastupidi ei saa teha, et läbi Swedi kodulehe kannan oma skrilli kontole?

EDIT: Ja kas see on tõsi, nagu ma siin keegi ühes teemas märkis, et swedist bookersisse kandes võetakse siis vanas vääringus 60 eeku vahendustasu.
              Kui sa valid Pangaülekande asemel Bank Transfer, siis pakub ta sulle konto nr ja asjad, kuhu saad siis oma swedist teha ülekande, ja läheb see su MB kontole, võtab vist sutsu aega ainult (Reference nr vms tuleb panna selgitusse mitte viitenumbriks). Tasude kohta ei tea, minu teada ei maksa midagi, aga pole kindel.

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Tänan
                Aga valin nagu ikka siseriikliku makse?

Comment

• Cypher0
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 1512

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                  Tänan
                  Aga valin nagu ikka siseriikliku makse?
                  Jah, peaks olema Eesti Swedbank konto olemas neil.

Comment

• MTTSNG
                    Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                    • Sep 2011
                    • 621

Kuidas ma saan võtta päevas rohkem kui 250 eurtsi välja?

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Tee omale neteller ja saad €650 või rohkemgi päevas välja võtta.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

nvm, netelleriga ei saa eestis raha välja võtta.

Comment

• Mango
                          Räme Fish
                          • Jan 2009
                          • 4

Kinnitasin SEBi panga konto ära, aga seal Pangaülekanne internetis listis ei näita SEBi. Sain siis teada, et vaja manuaalselt kanda sinna. Sooviks siis abi kuidas manuaalselt MB-sse raha kanda.

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Algselt postitas Mango Vaata postitust
                            Kinnitasin SEBi panga konto ära, aga seal Pangaülekanne internetis listis ei näita SEBi. Sain siis teada, et vaja manuaalselt kanda sinna. Sooviks siis abi kuidas manuaalselt MB-sse raha kanda.
                            Oeh.

Vali Bank Transfer ja tulevad sulle pangaandmed, kuhu SEBist ülekanne teha. See reference nr käib selgitusseee.

Comment

• estdonk
                              Õpihimuline Mängur
                              • Sep 2011
                              • 450

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
                              Kuidas ma saan võtta päevas rohkem kui 250 eurtsi välja?
                              Kaartiga saad kuni 1k maksta. Mine kasinni ja võta seal välja.

Comment

• estdonk
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2011
                                • 450

Algselt postitas Mango Vaata postitust
                                Võid PM-ida võin MBsse kanda sulle ja sa mulle Sebi.
                                Rahavahetused on muidugi keelatud aga see sissekanne peaks võtma 2-5p

Comment

Working...