*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kuco
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1910

Re: Moneybookersi krediitkaart

Whee!!!

Dear XXXX XXXX,

Your Moneybookers MasterCard application has been approved! Your card will be issued and sent to you shortly. We will inform you as soon as your card is on its way.

Comment

• raunooo
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 422

Algselt postitas tdx
      Sellest ma saan niimoodi aru, et kui sul MB currency on EEK, kaardi currency on EUR ja maksad eestis EEKides, siis maksad kuradi 4% iga tehingu eest?! Pani veits mõtlema.
      Liiga haige, 4% ikka liiga suur summa, mis long runnis kaduma läheb. :(
      Hea on jah, kui MB account ja kaart on samas valuutas, siis jääb 2% kohe ära. Nahhui, et seda valuutat ka muuta ei saa MB-s, võtke see euro Eestis vastu juba!
      Aga iseenesest ma mõtlesin neilt küsida seda, et kui ma enda MB konto lasen kinni panna (on selline võimalus), et kas ma saan siis hiljem uue konto avada, kui peaksin tahtma?! Obv ma teeks siis uue konto valuutas EUR või $ (EUR imo parem isegi, stabiilsem jms?) !

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

no aga kui su MB konto on taalades, kaardi requestid ka taalades.. ja maksad eesti eekides.. siis ei tohiks ju mitte mingit teenustasu tulla?

sest minu krediitkaart on eekides, konto on eekides.. ja välismaal makstes ei ole mingit teenustasu.. ainult välja võttes atmist on mingi %

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Miks peaks pokkerimängija üldse tegema MB accounti eekides? Standard peaks ikka dollar olema, sest siis ei võeta tubade vahel rahade liigutamise eest tasu.

Algselt postitas Rage
          no aga kui su MB konto on taalades, kaardi requestid ka taalades.. ja maksad eesti eekides.. siis ei tohiks ju mitte mingit teenustasu tulla?
          Siit just peaks ju teenustasu tulema? Kui sa tahad pokkerirahade eest Eestis süüa osta, siis vähemalt korra tuleb teenustasu maksta. Pokerstars >> MB >> MB kaart >> säästumarket. Ehk siis nagu mina aru saan on võimalus maksimaalselt kolm korda teenustasu maksta.
          Fullstacks have more fun.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas Pahvak
            Miks peaks pokkerimängija üldse tegema MB accounti eekides? Standard peaks ikka dollar olema, sest siis ei võeta tubade vahel rahade liigutamise eest tasu.

Siit just peaks ju teenustasu tulema? Kui sa tahad pokkerirahade eest Eestis süüa osta, siis vähemalt korra tuleb teenustasu maksta. Pokerstars >> MB >> MB kaart >> säästumarket. Ehk siis nagu mina aru saan on võimalus maksimaalselt kolm korda teenustasu maksta.
            Mul on EURides MB, nii et 2011 saan ka ühe leveli teenustasu peale :).

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas pastilaa
              Mul on EURides MB, nii et 2011 saan ka ühe leveli teenustasu peale :).
              Kui euro stabiilsus välja jätta, siis vist annab EURi konto 2011 sama efekti, mis dollarikonto praegu? Teenustasu mõttes. Aga rolli liigutamiseks, mida ma ise eriti tihti ei tee, tundub dollarikonto kasulikum. :)

Comment

• lambiain
                Jube Noob
                • Dec 2008
                • 101

VIP kliendid saavad konto valuutat vahetada vastavalt tehingutele.

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas lambiain
                  VIP kliendid saavad konto valuutat vahetada vastavalt tehingutele.

kuidas VIP kliendiks saab?

Comment

• olavike
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1269

Algselt postitas variatsioon
                    kuidas VIP kliendiks saab?
                    Pead ühe kuu jooksul vähemalt 5000€ eest rahasid liigutama.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas Pahvak
                      teoorias peaks see kaart olema tavaline pangakaart.. ja tavalisel pangakaardil ei ole teenuste eest makstes mingit konvertimise tasu ega midagi.. ainult atmist välja võttes on.. (eeldusel, et su arve ja krediitkaardi rahaühikud kattuvad) maksa kasvõi rublades.. vahet pole..

Comment

• Rahapada
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1178

krt mind ajab ikka leili see mb konto... valuuta mittemuutmise võimalus, kui nii suuri rahasi edasi tagasi ja ümber nurga ei liiguta

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Algselt postitas Rage
                          teoorias peaks see kaart olema tavaline pangakaart.. ja tavalisel pangakaardil ei ole teenuste eest makstes mingit konvertimise tasu ega midagi.. ainult atmist välja võttes on.. (eeldusel, et su arve ja krediitkaardi rahaühikud kattuvad) maksa kasvõi rublades.. vahet pole..
                          Võib-olla tõesti. Kui kaardil on dollarid, siis kus toimub konverteerimine USD>>EEK? Kui konverteerimine toimub MB juures, siis ilmselt tuleb ikka teenustasu maksta. Või annab MB dollareid ja pärast Eestis pangad konverteerivad? Pole kursis kuidas need asjad pankades käivad.

Comment

• RistoR
                            Jube Noob
                            • Dec 2008
                            • 117

Ma nagu ei saa aru mis vahet sul on kas ta on eurodes või USD. (Eekides on küll mõttetu)
                            Küsimus on selles kus sa mängid ja mis valuuta eest. Järgnev näide on starsi põhjal:
                            Kui nüüd oled starsis mängija ja valdav enamus raha on dollarites, siis MB-sse (kui MB on euros) kandmisel juba kaotad konverteerimisel.
                            Ja nüüd kui Eestis tuleb Euro kasutusele siis tõesti teise konverteerimise säästad. Aga kui MB on dollarites, stars dollarites siis mis vahet sel enam on, milles mul kaart on, sest üks konverteerimine toimub ikka.

Et konverteerimise raha säästa peaks imo mängima kuskil euro saidil, kus valuuta on euro, MB on sul eurodes ja Eestis tuleb kasutusele Euro. Mis on vähemalt aasta kaugusel.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

converdid raha euriks tava kursiga ja kannad eurides MBsse v2ljha

Comment

• RistoR
                                Jube Noob
                                • Dec 2008
                                • 117

Algselt postitas leits
                                converdid raha euriks tava kursiga ja kannad eurides MBsse v2ljha
                                Mõtled,et nagu teed seda Pokerstarsis??? Pole ausalt öeldes seda teinud ja ei tea kui viisaks neil see kurss on?

EDIT: typod

Comment

Working...