Esimest korda vastust ei saanud.
Kui ma tableninja ostan kas seda koodi saab kasutada ainult ühes arvutis või mitmes arvutis? Näiteks läppar ja lauaarvuti nagu HEMil
PokerStarsi TableNinja ei ole beta (praegune TableNinja Version 1.1.56.0) , maksab
TableNinja with lifetime free updates $60
TableNinja with six months of free updates $35
Seal on free trial, vanasti oli 30 päeva
FullTilti jaoks mõeldud TableNinjaFT on beta ja tasuta, väga lihtne ver võrreldes Starsi omaga
Puudus on see, et XP all ei toimi multitabledes timebank jne, ainult Vista või Windows 7-ga.
Suve alguses oli kindlalt beeta versioon ja seda sai tasuta kasutada. Aga tol hetkel oli too tableninja veel alles arengujärgus. Ehk nüüd täiesti valmis ja ei ole vaja enam beeta teste.
Suve alguses oli kindlalt beeta versioon ja seda sai tasuta kasutada. Aga tol hetkel oli too tableninja veel alles arengujärgus. Ehk nüüd täiesti valmis ja ei ole vaja enam beeta teste.
Võiksid natuke FT oma parandada juba :/. See on hea ei aja bet poti %e segi teine selle laadne programm pani kuidas ise tahtis :D. Lisaks ei saa laua aktiveerimisel, kui kursor sinna peale lendab selle maandumis asukohta muuta väga ebamugav kui vahepeal mingi suur note näos kinni(100%klaviatuuriga mängin). Aga kokkuvõttes on kindlasti parem kui eelmine aind vähem valikuid on :) aga küll areneb i hope.
Trial endiselt 30 päeva.
Tundub, et on suht ressursinõudlik, sest TableNinjaga tulevad vahest mingid lollid laggid sisse juba 8 lauaga mängides. Samas mul läppar juba paras juust.
Tund aega jamanud juba paypaliga - no ei lase krediitkaardiga siduda accounti. Nõme süsteem neil - otse maksta ei lase krediitkaardiga. Ega keegi ei soovi juhuslikult ninja litsentsi müüa?
Lahe support. Uurisin, kas kuidagi Starsi buddy transferit vms ei saa teha (PT3 saab näiteks nii osta), siis vastati, et kahjuks ei, aga seni, kuni saad endal asjad korda, et Moneybookersi või Paypaliga ära maksta, pikendame su trialit 22 päeva. Pähklid!
Lahe support. Uurisin, kas kuidagi Starsi buddy transferit vms ei saa teha (PT3 saab näiteks nii osta), siis vastati, et kahjuks ei, aga seni, kuni saad endal asjad korda, et Moneybookersi või Paypaliga ära maksta, pikendame su trialit 22 päeva. Pähklid!
peab ka proovima, ma ei saa ka ei paypali tööle ega moneybookersist raha välja kanda
Comment