BUY datamined hands

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: BUY datamined hands

Algselt postitas -andres-
    Eem ma Variatsiooni jutust nüüd ei taju, Starsis on keelatud datamine'tud käte kuvamine lauda. Vahele jäädes võib saada kiirelt lifetime banni. Või olen mina millestki väga valesti aru saanud?

Ongame on see lubatud ja Ranka kunagi isegi tegi paar nädalat head ja saatis hiljem käsi tahtjatele.

Edit // Juba vist tajun valesti, et sa siiski lauda neid ei kuva, my bad sel juhul.
    ja ma arvan et algu saad ikka paar hoiatust... mitte kohe lifetime ban.. see oleks veits pointless..

Comment

• vennike
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1958

1)seda on võimatu kindlaks teha.
      2)olen ise kasutanud, mitte kyll ostnud, aga aitäh eest saanud ja pole mind keegi bänninud.

Comment

• marguzz22
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1458

Algselt postitas vennike
        1)seda on võimatu kindlaks teha.
        2)olen ise kasutanud, mitte kyll ostnud, aga aitäh eest saanud ja pole mind keegi bänninud.

+2

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

mis 2+2 räägib selle life-bani värgist?
          on keegi reaalselt vahele jäänud?

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Vahele jäämine on põhimõtteliselt võimatu, rohkem selline enda südametunnistuse asi :)

Comment

• marguzz22
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1458

Algselt postitas variatsioon
              mis 2+2 räägib selle life-bani värgist?
              on keegi reaalselt vahele jäänud?
              ei ole.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Vahelejäämisest niipalju, et aastake tagasi ma siiralt ja sinisilmselt uskusin PokerStarsi huvisse kaitsta teisi mängijaid ebavõrdsete eeliste eest, mida saadakse dataminedes.

Tänasel päeval ma seda enam ei usu ning mulle tundub, et dataminemise tõkestamiseks ei tehta MITTE MIDAGI! Kui suured saidid Sharkscope, OPR, Table Ratings detailselt avalikustavad mängijate kasumit (neist ainusõige site on OPR, sest seal saab oma tulemused täielikult ära peita!) ja veel enam -- nüüd müüvad ka käsi ning peaaegu aasta. PokerStars ei ole selle aastaga teinud mitte midagi, et takistada avalikult suuri saite, siis vaevalt nad midagi teevad üksiküritajatele.

Muideks sellega meenus, et PokerStars ei vastanud mu viimasele kirjale Table Ratinguga seoses ja kohe saadan selle uuesti.

EDIT: ah ei viitsi kirjtuada ka, mõttetu tuuleveskitega maadlemine

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

As this is the answer I get from PokerStars:
                  We do not have prohibitions on things we cannot literally enforce. While
                  it is forbidden to datamine on our site, we do not have a prohibition on
                  buying hand histories.

Comment

• rrrr
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 904

Algselt postitas marguzz22
                    As this is the answer I get from PokerStars:
                    We do not have prohibitions on things we cannot literally enforce. While
                    it is forbidden to datamine on our site, we do not have a prohibition on
                    buying hand histories.
                    See on suva meil mingi suva tondi postkastis mille väärtus tagantjärgi kaevates on olematu. Vaadake
                    http://www.pokerstars.com/poker/room/prohibited/ . Seal on öeldud, et:
                    The practice of datamining (observing games without playing in order to build up a database of hand histories for future reference) is prohibited.
                    Taolisel viisil saadud ja kuskilt OSTETUD history kasutamine pole küll exactly same aga on kuradima close ja lisaks on veel Hand HQ samal lehel pandud igasugu bottide ja muu keelatud varaga ühte patta.

Edit: Marguzz22, mis kujul sa need käed said ja kas HEM neid loeb ja kas showdonile läinud playerite käed on 100% näha või ainult võitja oma?

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

keegi ei käsi tõmmata, kui karadte, et pokerstars saab teada, et need 800 000 kätt ei olegi teie omad, siis palun väga. Need on täiesti tavalises formaadis käed, mis nüüd minu database osad.

Comment

• McFoldberg
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 731

Algselt postitas ranka
                        EDIT: ah ei viitsi kirjtuada ka, mõttetu tuuleveskitega maadlemine

Seda on enamus asju tänapäeval, loobumine pole lahendus...
                        Kõik suuremad prevailid inimkonna ajaloos on olnud tuuleveskitega maadlemine, kui keegi seda ei teeks, oleks maailm pime ja kole koht. Ja me ju ei taha, et Online Pokker oleks pime ja tume koht...

Comment

• ment52
                          Politseidokumendiga kusjuures!
                          • Oct 2008
                          • 1270

Algselt postitas variatsioon
                          Ma kavatsen osta pokertableratings.com'ist 5m PS FR NL200 kätt 175$ eest + paar tuhat durrrri FR kätt.
                          5m on vähe pointless kuna sa saad siis käed mis ulatuvad tagasi jaanuarikuuni vms, regularid on selle ajaga jõudnud mitu korda stiili muuta.

Comment

• rrrr
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 904

Algselt postitas marguzz22
                            keegi ei käsi tõmmata, kui karadte, et pokerstars saab teada, et need 800 000 kätt ei olegi teie omad, siis palun väga. Need on täiesti tavalises formaadis käed, mis nüüd minu database osad.
                            Tavalised? Pean silmas seda, et on erinevad asjad kas mängu jälgida või ise mängus osaleda. Kui ise oled jaotuses osalenud, siis showdownile minevad käed näidatakse HH-s 100% ära. Nii võitja kui kaotaja. Kui ise jaotuses ei osale (kaarte sulle ei jagatud), siis saad teada vaid võidukäe ja kaotajate käed, mis muide on väga vajalik info lendavad ka HH-s mucki.

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

ei tea pole vaadanud niimoodi

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas McFoldberg
                                Seda on enamus asju tänapäeval, loobumine pole lahendus...
                                Kõik suuremad prevailid inimkonna ajaloos on olnud tuuleveskitega maadlemine, kui keegi seda ei teeks, oleks maailm pime ja kole koht. Ja me ju ei taha, et Online Pokker oleks pime ja tume koht...
                                Miks ma siin üksi võitlen? Isegi 2p2 foorumites on niipalju elukutselisi pokkerimängijaid, kes ütlevad, et TableRatings.com, Sharkscope ja OfficialPokeRankings.com lehed on VAJALIKUD ja Stars ei tohiks neid keelata! Kui PokerStars tegi muudatuse teatud SNG-des (testimise eesmärgil tõenäoliselt), kus tulemusi nägid ainult mängijad, kes osalesid sellel SNG-l. Seetõttu ei saanud OPR salvestada tulemusi oma andmebaasi ja andmed hakkasid muutuma ebatäpseteks. Sellepeale tõststid taunistunud MTT regularid kisa, et see on debiilsus ja vale ning Stars peaks muutma tagasi -- mida ta ka tegi.

Ühesõnaga sa ei pea võitlema ainult Starsiga vaid veel 100,000 fish-regulariga, kelle arvamusi/veendumusi sa muuta ei saa.

Comment

Working...