leidsin sellise koha, ostan sealt ongame käsi varsti kohe 20 dollari eest saab 800 000 kätt
BUY datamined hands
Collapse
X
-
-
Re: BUY datamined hands
Ma kavatsen osta pokertableratings.com'ist 5m PS FR NL200 kätt 175$ eest + paar tuhat durrrri FR kätt.
Comment
-
Ja mis nende kätega teed?Algselt postitas variatsioonMa kavatsen osta pokertableratings.com'ist 5m PS FR NL200 kätt 175$ eest + paar tuhat durrrri FR kätt.
Kui tahad priskeid statte saada, siis see on ilmselge $175 põletamine, kui aga vastaste mängu põhjalikumalt uurida, siis väga hea investeering. Aga fakt on see, et enamus mängijaid (s.h. ka mina) ei viitsi endagi mängu uurida, rääkimata siis vastaste omast.
Comment
-
mõllan mingi 48h PT reports'is ja uurin kas ThJh on populaarsem kui TcJc, mis on keskminesed statid, palju on võitvaid regulare, kas on üle 50VP$IP(hands>100k) plussis mängijaid, kui palju kekmiselt teenitakse 22,AA,69s, kas mõni vend open foldib QQ UTG jne jne..Algselt postitas rankaJa mis nende kätega teed?
Kui tahad priskeid statte saada, siis see on ilmselge $175 põletamine, kui aga vastaste mängu põhjalikumalt uurida, siis väga hea investeering. Aga fakt on see, et enamus mängijaid (s.h. ka mina) ei viitsi endagi mängu uurida, rääkimata siis vastaste omast.
siis kulutan umbes 24h vastaste mängu uurimiseks
muidugi saan prisked statid. eks ma sean mingi filtri et viimase poole aasta käed kuvaks HUDi aga pmt üle 50k käe on vaja et teada saada mitu % vastane foldib riveris raisi peale jne..
aga põhiliselt ostan 5m HH et PTis Table trackida.
siis leian insta kõik 75/2/1 - 10k fishid ülesse ja lauad kus winrate on -15BB/100
pmt miks mitte raisata 1bi sellise info peale? :)
Comment
-
Üle 1000k käe pole mingil juhul vaja ühe limiidi jaoks, need on tavaliselt kahe viimase kuu kohta. See maksab suurusjärk 30-50$. Kui mängima hakkad, siis kogunevad juba statid kiiresti. Iseenesest on see handhq toimiv koht, kui lähed uude tuppa täitsa puhta lehena, siis IMO lausa hädavajalik ja rahaliselt tasub kindlasti ära. Saad juba esimese käega panna mõnele 7% 3bettijale light 4beti ;D
Comment
-
eks ma pärast võin foorumisse DB müüki pannaAlgselt postitas kilu6Ostke siis juba kamba peale, mitte igaüks eraldi. Juhul kui sama limiit muidugi.
mingi 75$
Comment
-
Eem ma Variatsiooni jutust nüüd ei taju, Starsis on keelatud datamine'tud käte kuvamine lauda. Vahele jäädes võib saada kiirelt lifetime banni. Või olen mina millestki väga valesti aru saanud?
Ongame on see lubatud ja Ranka kunagi isegi tegi paar nädalat head ja saatis hiljem käsi tahtjatele.
Edit // Juba vist tajun valesti, et sa siiski lauda neid ei kuva, my bad sel juhul.
Comment
-
Kuidas tehakse kindlaks, et mu andmebaasis on dataminitud käed, mitte mu enda 10 a kombineeritud databaas? Keelatud võib olla aga vahele võimatu jääda. Ja mängin ise õnneks ongames ka, kuid http://forumserver.twoplustwo.com/45...l#post11564977 inimestel küll mingeid probleeme pole.Algselt postitas -andres-Eem ma Variatsiooni jutust nüüd ei taju, Starsis on keelatud datamine'tud käte kuvamine lauda. Vahele jäädes võib saada kiirelt lifetime banni. Või olen mina millestki väga valesti aru saanud?
Ongame on see lubatud ja Ranka kunagi isegi tegi paar nädalat head ja saatis hiljem käsi tahtjatele.
Comment
Comment