*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • EestiAA
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1132

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Terv
    texas holdem seal alt võtan Summary seal on: Limit ,hands, raked, hands w/flop, players, rake
    50nl 24K 13K 13K 7,6 6,8K

Kas saan kuidagi nende numbritega arvutada enda rakebacki ?....Kuidagi suur on see rake paneb mul mööda midagi ?.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

24k handi kohta rake 6.8k.
      Seda veits palju jah :D

Comment

• numnuts
        Grinder
        • Dec 2010
        • 846

Sessi alguses viskas PT mingi fatal errori ette, ma lugeda ei jõudnud, kuna action laudades, aga taaskäivitasin programmi ja järgnevad 2h oli kõik ok, hud lauas.
        Trackis kõik ära, et kui kaua ma mängisin aga ainult 100 kätt. Kus läks kaduma 3-400 kätt.. Graafika ka samas seisus mis vanast sessist jäi. Milles probleem või mis tegema peaksin?

Comment

• Veix
          Räme Fish
          • Mar 2011
          • 1

Mul HUD-ga sihukesed probleemid:
          1) impordib suvalise arvu käsi, näiteks 3 kätt. sama juhtub ka siis kui võtad järgmise laua - jälle impordib ainult sama palju käsi kui esimsel laual jne
          2) täpselt nii palju kui impordib täpselt nii palju uuendab ka lauas HUD-i
          3) osadele mängijatele ei paigalda üldse HUD-i
          4) kui mängijad lauas vahetuvad jäävad vanade mängijate HUD-id ülesse ja uutele HUD-i ei tule.
          Kasutan triali ja mängin Poker Starsis.
          Mis ma tegema peaksin?
          Tänud ette!

EDIT: et keegi Hea ei peaks hakkama pikka juttu kirjutama - sain asja õigeks ja kõik on korras.
          Last edited by Veix; 17.04.11, 16:39.

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Kas HUD'i tausta on kuidagi võimalik täiesti läbipaistvaks muuta? HUD'i konfiguratsioonis panin küll transparency slideri põhja, aga ei töödanud.

Comment

• Ahangama
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 615

imo ei saa.

Comment

• PV3lite
                Räme Fish
                • Apr 2011
                • 9

Tere, moe pärast soetasin endale samuti PT3'e. Tekkis küsimus järgmine: kas seda HUD'i annab ka tavalise 20 FPP freerollil kasutada või olen ma ise lihtsalt loll ja ei oska PT3 korralikult seadistada?

edit: Katsetasin rahalauas ja kõik toimib nagu õlitatult. Millegi pärast ei saa ma seda tavalise Sit'n'Go'gi peal jooksma, eks peab veebimaailmas rohkem lehti ja õpetusvideosi läbi lehitsema. Mingid alged olen juba omandanud, et Pokerstars ei toeta auto importi, vaid tuleb manual impordi teed minna.
                Last edited by PV3lite; 14.04.11, 07:47.

Comment

• LAKKEKRANTS
                  Räme Fish
                  • Jul 2010
                  • 9

Panen aja filtri peale ja pt3 ei saa sellega millegipärast hakkam. Jääbki andmeid loadima loadima. Milles jama võib olla?

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Probleem on selles, et mängin nt dollari ja euro laudu ning PT3 graafik kuvab neid tekstina eraldi, kuid võiks nagu koos olla. Et kuidas saab, ise ei suuda kuskilt leida ja stattide vahetamine jms ei aita ka.

Comment

• tdx
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 768

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                      Probleem on selles, et mängin nt dollari ja euro laudu ning PT3 graafik kuvab neid tekstina eraldi, kuid võiks nagu koos olla. Et kuidas saab, ise ei suuda kuskilt leida ja stattide vahetamine jms ei aita ka.
                      Graphs tab --> Configure information box --> remove Amount won (Global)

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Algselt postitas tdx Vaata postitust
                        Graphs tab --> Configure information box --> remove Amount won (Global)
                        Aitäh, sain jonksu.

Comment

• LAKKEKRANTS
                          Räme Fish
                          • Jul 2010
                          • 9

Mängin Starsis Fifty50 turniire. Seni olen tulemused tellinud mailile ning sealt need pt3 e copynud. Asi toimis. Nüüd tellisin 600 viimase turniiri ajaloo, copysin samamoodi pt3 e ja sellega läks graafik väga valeks. Miinus kõvasti suurem kui peaks.

Comment

• Fishito
                            Räme Fish
                            • Mar 2011
                            • 17

Tere, kas oleks surmapatt sõbraga kahasse pokertracker osta, saab ju sealt pm kaks litsentsi, on üldse võimalik nii kasutada?
                            Last edited by Fishito; 27.04.11, 14:18.

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

Algselt postitas Fishito Vaata postitust
                              Tere, kas oleks surmapatt sõbraga kahasse pokertracker osta, saab ju sealt pm kaks litsentsi, on üldse võimalik nii kasutada?
                              Seitse surmapattu:

Lihahimu ehk Iharus, Kiim

Laiskus, ka Tujutus

Aplus, veel Õgimine, Õgardlus

Kadedus

Ahnus, Omandihimu

Viha

Uhkus, Alpus
                              vist on jh!

aga muidu saab küll nii kasutada.

Comment

• Fishito
                                Räme Fish
                                • Mar 2011
                                • 17

Oskab keegi öelda parimat moodust kuidas ühest arvutist käed teise arvutisse saada, PostgresSQL'ist äkki on võimalik kuidagi kätte saada. Pokertracker on mul maha lastud ja Holdem Manager trial läbi niiet ei saa exporti teha.

Comment

Working...