*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Engels
    Julm Donk
    • Oct 2010
    • 31

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Algselt postitas Engels Vaata postitust
    Selline mure (vist peale viimast PS restarti?), ehk oskab keegi aidata

1) 18-man SNG-d. Kui kukun välja näit teisena, siis HEM näitab pärast, et mängisin 9-mehe lauas
    ja jäin 8-ndaks (st mitte 17-ndaks, mis oleks õige) Kui saan finaallauda ja lõpetan näit teisena, siis näitab õigesti - 2 koht 18-st!

2)Kas saab kuidagi pikendada laua kinni panemise perioodi? Kui jään 9-ndaks (ei saa finaallauda) siis
    läheb laud kohe kinni ja HEM ei jõua seda fikseerida- pean hiljem ise käsitsi kirjutama lõpukoha.
    Ei oska keegi aidata? Näppisin ise ka erinevaid nuppe, aga no ei saa käima...
    HEM1 siis!

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Tõuka viimane update peale ja vaata mis teeb http://www.holdemmanager.com/Downloa..._31Mar2013.exe

Comment

• Engels
        Julm Donk
        • Oct 2010
        • 31

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
        Tõuka viimane update peale ja vaata mis teeb http://www.holdemmanager.com/Downloa..._31Mar2013.exe
        Ei aidanud kahjuks!
        Aga tänud ikka!

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Ei aidanud kahjuks!
          Aga tänud ikka!
          Aga see ehk?

Comment

• Engels
            Julm Donk
            • Oct 2010
            • 31

See vist HEM2-le?
            Mul HEM1...

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

See vist HEM2-le?
              Mul HEM1...
              My bad.. Sorry.

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

Mis case on, et Hud crashib iPokeris ? Olympic Online siis... on olemas viimane update ja jutud...

kas võib olla asi selles, et ipoker salvestab HH .xml faili? Käsi nagu impordib...aga hud crashib iga kord...

Comment

• ristijeesus
                  Klubi Liige
                  • Oct 2009
                  • 2533

Hem1 puhul peaks aitama hud options- site options- ipoker ja sealt track live hands linnuke maha.
                  Last edited by ristijeesus; 21.04.13, 09:44.

Comment

• farik666
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 834

mul hem 1 küll, aga see nipp ei tööta kahjuks.

teiste tubadega töötab kõik ilusti. Nii kui ipokeri avan Hud crashib.

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Viimane update http://wpc.0997.edgecastcdn.net/0009..._11Apr2013.exe ja kaku pärast sealtsamast kõik linnukesed maha. Võimalik ka, et auto import kisub valest kohast. Tee screenshot oma autoimport aknast, ehk seal mingi viga, kisub topelt või valest kohast. Saada PM kui ei taha siia panna.

Comment

• farik666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 834

ei tea..tegu mingi ipokeri bugiga vist. Nii kui Olimpic online käima tõmban HUD crashib..mujal kõik on perfecto

Comment

• ristijeesus
                          Klubi Liige
                          • Oct 2009
                          • 2533

Kas proovisid mu eelnevaid näpunäiteid? Ma igaksjuhuks pakun sul on ipokeri kaustad valesti või siis see attemp to...ja auto import folders.. saada mulle pm, ega vist hm1 kohta spetsialiste rohkem pole. paari aastaga on kogemusi tekkind

Comment

• Wolferk
                            Jube Noob
                            • Jun 2012
                            • 176

Tere! Mängin pokkerit Triobetis. HEM2 võtsin kasutusele pool kuud tagasi. Täna pidin pokkeriõpetus.eu õpetaja Siimuga minu mängustatistikat arutama. Tegin HEM2 mõned screenshotid ja saatsin need talle Skype`s. HEM2 väitis, et ma olevat ainult 200 kätt(200 minuti jooksul) poole kuu jooksul mänginud(3 päeval). Tean, et tegelikult olen mänginud tuhandeid käsi(kümnete tundide jooksul) selle poole kuu jooksul. Miks HEM2 ei ole kõiki käsi ära salvestanud, vaid AINULT 200?? Töödanud on HEM2 peaaegu alati(isegi siis, kui parajasti laudades ei ole olnud). Kas ma oleks ise pidanud kuidagi käed ära salvestama/importima või teeb HEM2 seda automaatselt? Miks HEM2 ei ole minu käte statistikat ära salvestanud?? Olen nõutu! Ka Siim ei teadnud, milles viga võib olla. Palun abi!

Comment

• p0l1
                              Grinder
                              • Jan 2011
                              • 581

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
                              Tere! Mängin pokkerit Triobetis. HEM2 ...
                              Käed on Su arvuti kõvakettal olemas suure tõenäosusega, kuna enne on ka samasuguseid veateateid olnud.

Võimalik, et Triobeti folderid ei ole HM2-is hetkel nähtavad.

Jaga ekraani Skypes Siimule, küll ta oskab aidata (või keegi sealsetest, kes HM2 tunneb). Screenshotidega leiutamisega on jama, kui varem kasutanud pole.

Kindluse mõttes võid saata Triobeti supporti kirja, et nad Sulle Sinu mängitud käed e-maili peale paneks (kui see võimalus on, pole kursis isiklikult).

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

hem1, viimane versioon, ei näita millegipärast HT husng tulemusi. kuu alguses tehtud näitab, täna tehtuid mitte. kellegil sama jama? any help?
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...