*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Zoom has been added to HM2: http://www.holdemmanager.com/Downloa...2.0.0.6518.exe
    We're currently adding support to HM1. I have no eta when this will be released, but it will be longer than 2-3 days.*
    Tondid ootavad meelega, et k6ik HM2-te ostma hakkaks..

Comment

• jasssass
      Vana Tegija
      • Sep 2010
      • 1200

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Pärast kellade keeramist HEM töötab korralikukt? Mul oli graafik küll nihkes, kas kusagilt mingeid time settinguid muutma vms?
      Ja veel selline asi, et olen HEM-i kasutanud kokku paar aastat ja kipub juba suht aeglaseks jääma, ilmselt oleks vaja käsi maha lasta vms, muidu kui start auto import sisse lülitada siis statid ilmuvad lauda u 5 minutit hiljem, maru pikaks läinud see freeze juba.

On kellegil kogemusi?

Märkasin, et käte impordi aeg töötab ka duplicate hands, kas seda saab maha võtta? ja kuidas

Comment

• Foux
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 486

Mul jättis ka päris mitu suuremat miinuskätt graafikust välja eile. Kella keeramise pärast kala tõepoolest või?

Comment

• Junken
          Lendur Sass
          • Sep 2011
          • 1039

Probleem HEM1 turna graafikutega.. nimelt graafikut kuvab, aga kui panen filtrist midagi peale, siis see ei toimi ja ikka sama graafika ja graafik kunagi ei muutu

Comment

• Drogba11
            Räme Fish
            • Mar 2012
            • 4

Mul selline probleem, et installisin täna HDM2, aga mul näitab ainult kunagisi PAF'i ja TrioBet'i hand historeid ning aliasi, aga oleks vaja PokerStarsi omi. Kuigi avastasin, et Pokerstarsi optionsites polnud enne hand history'tel linnukest ees, siis nüüd lisasin selle ning samuti lisasin HEM'i hand importis vastava kausta. Milles oskab keegi öelda, milles probleem olla võib?

Comment

• elrosmeero
              FPP Pro
              • Jan 2011
              • 239

Kuidas hand historys clipboardi copydes saaks M lisada?
              Last edited by elrosmeero; 29.03.12, 20:38.

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Täna peale seda kui pokkeritoal mingi update oli enam HUD'i ei kuva laudades ja Sessionsi all ka ei näita käimasolevat sessi. Võrgustikuks siis Prima, koguaeg on kuvanud statte ja käsi importinud nüüd enam mitte.. wtf?

Keegi jagab skeemi?
                E: Tegemist HM1'ga.
                Last edited by kjmrc; 04.04.12, 10:55.

Comment

• saugakarel
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 288

proovi tablemanagerida lauad leida ning sealt paika panna.

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

TM ütleb, et no unattached hands/tables. Ja sinna table finderi kasti ka ei tule ühtegi lauda, kui selle punase junni lauapeale vean. Mingi skeem on vist sellega, et iga käsi, mida HM impordib läheb Incomplete handsi alla, nagu pildilt näha. Ma ei saa nagu aru, mis sellejaoks tegema peaks?

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Sooviks ASAP osta HM1 ühte litsentsikoodi (vahetpole kas smallstakes või pro), PM!

E: Või on äkki soov 2-peale osta HM2 smallstakes versioon ?
                      Last edited by kjmrc; 04.04.12, 11:48.

Comment

• tonis
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 334

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                        TM ütleb, et no unattached hands/tables. Ja sinna table finderi kasti ka ei tule ühtegi lauda, kui selle punase junni lauapeale vean. Mingi skeem on vist sellega, et iga käsi, mida HM impordib läheb Incomplete handsi alla, nagu pildilt näha. Ma ei saa nagu aru, mis sellejaoks tegema peaks?
                        Mul oli sama jama mõni nädal tagasi. Vaata kas sul hemil kõige uuem versioon peal, mul aitas igatahes update selle jama vastu.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Algselt postitas tonis Vaata postitust
                          Mul oli sama jama mõni nädal tagasi. Vaata kas sul hemil kõige uuem versioon peal, mul aitas igatahes update selle jama vastu.
                          Nii, otsisin HEM leheküljelt viimase HEM1 update (1.12.09?) ja updatesin ära, ikka ei näita tänase kohta midagi.. oehh wtf toimub :D

Comment

• tonis
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 334

http://www.holdemmanager.com/Downloa..._21Mar2011.exe siit saab 1.12.10 versiooni, mis peaks hetkel viimane olema

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

no page here
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

Viimane on siiski see http://wpc.0997.edgecastcdn.net/0009...03Apr2012a.exe

Comment

Working...