*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas StripPoker Vaata postitust
    Ei leia HUDi jaoks kuidagi õiget statti , et kui palju villain preflopis tehtava esimese raise üle tõstab - peaks olema "Preflop 3Bet" aga ei leia sellist statti. Teab keegi õige stati juurde suunata?
    kui viid hiire 3beti statile, siis sealt tuleb välja popup aken, kus on igasugu 3beti statistika positsioonide jms kaupa, vaata äkki näed seal omale vajalikku infot.

Comment

• StripPoker
      Grinder
      • Sep 2009
      • 609

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Tahaks just HUDi põhistatsidesse selle sisse viia. PT3s oli ilusti olemas. Aga kas tõesti siis HEMis ei ole Preflop 3Bet statti võimalik HUDi panna?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Tahaks just HUDi põhistatsidesse selle sisse viia. PT3s oli ilusti olemas. Aga kas tõesti siis HEMis ei ole Preflop 3Bet statti võimalik HUDi panna?
        See ju ongi lihtsalt 3-bet, see käib kogu preflopi kohta ja kui tahad pos kaupa, siis on olemas ju iga tänava kohta 3bet statid.

Comment

• rrrr
          Grinder
          • Nov 2008
          • 904

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          export vanast arvutist, import uuest arvutist...

exporti saad teha database managementi vaates.
          Kusjuures mina exportisin tagasi handhistory failideks. Oli küll aeglane aga vähemalt töötas VS PGAdmini DB export.

Ilmselt tegin omal ajal ka selle vea, et HEMi versioonid olid erinevad. Seega - enne lase vanale HEMile update selga, siis expordi DB PGAdminni kaudu, impordi DB PGAdminni kaudu uude arvutisse.

Kui see ei tööta, siis pane HEMist kõik käed HH exportima (HEMi versioon pole tähtis) ja hiljem impordi need HH txt failid.

Comment

• StripPoker
            Grinder
            • Sep 2009
            • 609

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
            See ju ongi lihtsalt 3-bet, see käib kogu preflopi kohta ja kui tahad pos kaupa, siis on olemas ju iga tänava kohta 3bet statid.
            Kui ma ei eksi siis see lihtsalt 3bet stat näitab kogu mängu kohta (pre kuni river) vastase 3betti? See on kindlasti erinev pre ja postflopis sest mõni jobu tõstab preflopis mingi 10% kordadest üle. Samas postflopis ta ei pruugi nii agro olla. Või vastupidi.

N: Minu QQ pre tõste tõstab omakorda üle mingi "preflop 3bet" 10% vend siis just ei kardaks teda omakorda üle tõsta või kasvõi AI minna. Kui ületõstjaks on 1-2% pre 3bet näitajaga vend siis ei maksaks eriti jamama hakata.

Kui aga vaatan selles olukorras vastase terve mängu 3bet näitajat siis preflop olukordades otsuste toeks olles võib see väga moondunud ja vale info olla.

Comment

• qjet
              Grinder
              • Apr 2009
              • 806

ma pole ikka oma probleemile lahendust leidnud. nimelt hem ei kuva hh'si sessions tabi alt. küsisin ka hemi foorumsit, kuid sealt ka abi ei saanud

Comment

• soouni
                Grinder
                • Jul 2010
                • 771

Mul on selline küsimus, et igakord kui ma lauda istun siis Hem hakkab statse uuesti koguma kuigi andmebaasis peaks mängija kohta küllaga juba olema.
                Mis teha, et saaks eelmistest sessidest statsi mängija kohta.

Ette tänades,
                Mõmm

Comment

• taavi
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 684

Algselt postitas soouni Vaata postitust
                  Mul on selline küsimus, et igakord kui ma lauda istun siis Hem hakkab statse uuesti koguma kuigi andmebaasis peaks mängija kohta küllaga juba olema.
                  Mis teha, et saaks eelmistest sessidest statsi mängija kohta.

Ette tänades,
                  Mõmm
                  Äkki see aitab..

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Kui ma ei eksi siis see lihtsalt 3bet stat näitab kogu mängu kohta (pre kuni river) vastase 3betti? See on kindlasti erinev pre ja postflopis sest mõni jobu tõstab preflopis mingi 10% kordadest üle. Samas postflopis ta ei pruugi nii agro olla. Või vastupidi.

N: Minu QQ pre tõste tõstab omakorda üle mingi "preflop 3bet" 10% vend siis just ei kardaks teda omakorda üle tõsta või kasvõi AI minna. Kui ületõstjaks on 1-2% pre 3bet näitajaga vend siis ei maksaks eriti jamama hakata.

Kui aga vaatan selles olukorras vastase terve mängu 3bet näitajat siis preflop olukordades otsuste toeks olles võib see väga moondunud ja vale info olla.
                    Ei ole nii. 3-bet stat kuvab ainult preflopi

Comment

• StripPoker
                      Grinder
                      • Sep 2009
                      • 609

Siis eksisin ja ongi mure lahendatud :) Tänud!

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

kuulge, kui suured teil Postgre kataloogid on? mul endal 500k käsi mängitud ja nüüd importisin need PTRist 1mil käsi ka sisse ja mu Postgre kataloogi suurus on 13,6GB.. vacuum ei teinud asja väiksemaks..

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          kuulge, kui suured teil Postgre kataloogid on? mul endal 500k käsi mängitud ja nüüd importisin need PTRist 1mil käsi ka sisse ja mu Postgre kataloogi suurus on 13,6GB.. vacuum ei teinud asja väiksemaks..
                          Ise olen importinud ka 2mil kätt ja endal ka natsa üle 500k vist ja suurus 13,9

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Sellest peaks olema siin räägitud, et selle suuruse tekitab täiesti mõttetu logide kataloog.

Kataloog jätke alles, suurem osa sisust võib kustutada. Kui ei oska või ei julge või ei usalda, siis guugeldage.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                              Sellest peaks olema siin räägitud, et selle suuruse tekitab täiesti mõttetu logide kataloog.

Kataloog jätke alles, suurem osa sisust võib kustutada. Kui ei oska või ei julge või ei usalda, siis guugeldage.
                              Minu XP masinas näiteks asub see kaust siin:

C:\Program Files\PostgreSQL\8.3\data\pg_log
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• Qwertylink
                                Räme Fish
                                • Apr 2010
                                • 2

Vaja Windowsile format teha. Kas ma lihtsalt teen hem-is daabasest backupi ja siis pärast uue windowsiga restorin database?

Comment

Working...