*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 50CandyJoe
    FPP Pro
    • Jan 2009
    • 253

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

kas Primas ei saa enam datamineda?

Comment

• flipmachine
      Pokkerihai
      • Jul 2009
      • 1857

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kas HEM-is saab searchiga otsida playersi alt teatud nime?

Comment

• Cypher0
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 1512

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
        Kas HEM-is saab searchiga otsida playersi alt teatud nime?
        Võta Reports tab ja vajuta Playeri taga Change nuppu.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

On keegi kursis, milles võib asi olla. Mingist hetkest HEM ei importinud enam käsi ja peale restarti sain järgmise teate:
          Optimize reports:

This process could take time, please be patient.

Kotkas1000(ps) processing.....

Ma olen ülipatient varsti juba vist 2 tundi siin. Mis võib valesti olla?

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
            On keegi kursis, milles võib asi olla. Mingist hetkest HEM ei importinud enam käsi ja peale restarti sain järgmise teate:
            Optimize reports:

This process could take time, please be patient.

Kotkas1000(ps) processing.....

Ma olen ülipatient varsti juba vist 2 tundi siin. Mis võib valesti olla?
            Midagi tundub valesti, kui 2h juba processing, mul pole üle 10min kunagi processingut teinud.

Äkki tõmba update ja lase HEM üle ehk aitab.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas mupsik Vaata postitust
              Ei saanud hästi aru , olen esialgu veel HEMi donk. Põhiküsimus on see, kas 3giga on standard SQL faili suurus või on mul mingi müttetu lisainfo seal mida tegelikult ei ole vaja ?
              Leban voodis hetkel ja ei viitsi teise arvutisse minna ning seetõttu võin faktidega eksida aga ma arvan, et mu SQL andmebaas on kindlasti suurem kui 3 giga baiti. Aga arvestada tuleb sellega, et oled hulgi dataminenud ning ise üle 2m käe lifetime mänginud ning kõik need seal anmebaasis olemas.

Kui sa ise ka dataminemisega tegelenud siis võib see andmebaasi suurus olla täiesti OK.

Comment

• ingu
                Bännitud
                • Jan 2010
                • 1283

Minul on 3.5 GB ja mängitud ~175k käsi.

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

Kui ma valin HEM`ist Reports alt, et näitaks vaid tänase päeva käsi, näitab ta viimase 24h omasi. Kui valin specific day ja seejärel tänase kuupäeva alates kella 00.00-st ei näita ta ühtegi kätt. Aga nagu kell 00.00 sai kustus "today" alt mingid 1500 kätt ära, arvatvasti siis vanemad kui 24h vms.
                  Oskab keegi aidata?'
                  E: Kui valin last 5 hours hands näitab ikka päeval kell 2 mängitud käsi ka.
                  Last edited by ingu; 27.04.10, 22:36.

Comment

• Maison
                    Bännitud
                    • Aug 2009
                    • 43

Siin lugededes tekkis kohe huvi järgi tsekata kui palju mul andmbaas mahtu on võtnud ja mis ma näen 330k käe kohta on postSql data kaust 9.4 giga. Sutsu palju võitu tundub :S

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas Maison Vaata postitust
                      Siin lugededes tekkis kohe huvi järgi tsekata kui palju mul andmbaas mahtu on võtnud ja mis ma näen 330k käe kohta on postSql data kaust 9.4 giga. Sutsu palju võitu tundub :S
                      Uuri kõik subfolderid läbi, mul tuli kunagi välja, et mingid kuradi logifailid võtsid 80% sellest ruumist endale ja need võis ära kustutada.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

jep
                        mul oli logifaili suuruseks 19G.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

kuulge, kas ma saan oma HEMi HUDil panna, et turnade ajal näitaks Mi suurust?

Comment

• pendula
                            Jube Noob
                            • Oct 2008
                            • 155

Vahetasin kuu aega tagasi tuba. Kolisin ongame-i. HEM töötab ilusasti. Aga iga kord kui HEM-i käivitan, mängima hakkan ja Autoimport vajutan, hakkab ta kuramus kõiki neid kuu aja jooksul mängitud käsi uuesti sisse lugema. Mängimist häirib see niipalju, et enne HUD tööle ei hakka kui kõik need käed sisse loetud tal. Ja selleks kulub ca pool tundi. Kui varsti on aga poole aastat mängitud ja iga kord neid sisse lugema peab hakkama..
                            Milles võiks probleem olla?

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas pendula Vaata postitust
                              Vahetasin kuu aega tagasi tuba. Kolisin ongame-i. HEM töötab ilusasti. Aga iga kord kui HEM-i käivitan, mängima hakkan ja Autoimport vajutan, hakkab ta kuramus kõiki neid kuu aja jooksul mängitud käsi uuesti sisse lugema. Mängimist häirib see niipalju, et enne HUD tööle ei hakka kui kõik need käed sisse loetud tal. Ja selleks kulub ca pool tundi. Kui varsti on aga poole aastat mängitud ja iga kord neid sisse lugema peab hakkama..
                              Milles võiks probleem olla?
                              seadista ongame võrgus klienti, et ta salvestaks ainult viimast 100t kätt historysse või viimased paar päeva vms.. kui kuskilt sellist seadistust ei leia, mine kustuta hand history kataloog tühjemaks.

Comment

• pendula
                                Jube Noob
                                • Oct 2008
                                • 155

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                seadista ongame võrgus klienti, et ta salvestaks ainult viimast 100t kätt historysse või viimased paar päeva vms.. kui kuskilt sellist seadistust ei leia, mine kustuta hand history kataloog tühjemaks.
                                Proovin õhtul järgi.

Comment

Working...