*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jennifer
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1503

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Minul küll näitab hudi täitsa korralikult satikatel ja FPPdel :)

Comment

• bravesirrobin
      Räme Fish
      • Dec 2008
      • 20

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Selline küss, et... ma ugradisin oma small stakes HEM-i pro-ks, kas ma võin nüüd small stakes koodi sõbrale jagada ja probleeme ei teki?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas bravesirrobin
        Selline küss, et... ma ugradisin oma small stakes HEM-i pro-ks, kas ma võin nüüd small stakes koodi sõbrale jagada ja probleeme ei teki?
        Ei usu, et neil see süsteem seda lubab aga mine tea.

Comment

• KristjanRawk
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 1133

Ehk keegi teab kuidas HEM manager nii tööle saada et windowsi logides siis ei peaks iga kord oma nimele vajutama.
          Iga kord kui installind olen siis logides pean oma nimele vajutama, et kuidas lahti saab sellest?

Comment

• conex
            Julm Donk
            • Apr 2009
            • 27

Mängisin Unibetis ükspäev turniiri, kuid HEM HUD ei hakanud tööle, samas cash lauas töötas. Tsekkasin HEMi, et võib olla mõni linnuke puuudu aga kõik oli ok.
            Kas Unibetis (prima networkis) on turniiridel hud keelatud? Või jääb mulle siin midagi kahe-silma vahele.

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

sa pead tabel managerist laua ette näitama arvatavasti vähemalt triobetis on nii

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Viimane beta on küll NUTS!

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas farik666
                  Viimane beta on küll NUTS!
                  räägi lähemalt. ma pole viitsinud veel upgradeda. mis plussid siis on võrreldes vanema versiooniga?

Comment

• KristjanRawk
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 1133

menüüd jne vasakule välja toodud, lihtsam hallata.
                    minu arvates mugavam kui eelmine.

Comment

• olavike
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1269

Prima võrgus hetkel mingid jamad HEMiga?
                      Kohe kuidagi ei taha käsi importida (teatab kõigi kohta Import Error).

Comment

• onuark
                        Pokkerihai
                        • Oct 2009
                        • 1760

Mis jama see veel on, et HEM ei suuda statistikat ka õigelt salvestada?
                        Uurisin niisama ringi ja vaatasin, et miks statistika vale on ja avastasin, et HEM salvestab vahepeal üldse mu 180man sngsi mingi suvaliste arv osalejatega ( 40, 16 osalejat, mingi täiesti sõge) ja paneb mulle mingi lamp koha kirja.
                        Kahel turkal oli ainult õige tulemus, graafika teeb ka valesti nii, auhinnarahad valesti jne. wtf is this shit?
                        Ei tea kas uuem versio juba olemas ja kas see üldse muudakski midagi sellist. unreal igatahes. Käsitisi küll igakord oma tulemusi muuta ei viitsi

Comment

• oitarvi
                          Vana Tegija
                          • Jan 2009
                          • 1231

Algselt postitas onuark
                          Mis jama see veel on, et HEM ei suuda statistikat ka õigelt salvestada?
                          Uurisin niisama ringi ja vaatasin, et miks statistika vale on ja avastasin, et HEM salvestab vahepeal üldse mu 180man sngsi mingi suvaliste arv osalejatega ( 40, 16 osalejat, mingi täiesti sõge) ja paneb mulle mingi lamp koha kirja.
                          Kahel turkal oli ainult õige tulemus, graafika teeb ka valesti nii, auhinnarahad valesti jne. wtf is this shit?
                          Ei tea kas uuem versio juba olemas ja kas see üldse muudakski midagi sellist. unreal igatahes. Käsitisi küll igakord oma tulemusi muuta ei viitsi
                          Minul HEM MTT tulemusi ei salvaesta kah. Aga SNG-sid teed siis peaks korras olema. Keegi kuskil mainis ka, et kõige uuem versioon ka ei salvesta MTT tulemusi.

Comment

• onuark
                            Pokkerihai
                            • Oct 2009
                            • 1760

Seal HEM foorumis sain kiire lahenduse, ütlesid et pean starsist oma tournament history tellima ja siis selle hemi uploadima.

Kuigi kõiki tulemusi see ikka ei muutnud, aga mis seal ikka. (need mis valesti olid sai juba manuaalselt muudetud)

Comment

• pendula
                              Jube Noob
                              • Oct 2008
                              • 155

Ma alles avastasin hemil sellise jubina nagu Leak Buster. Vaatasin ja uurisin niipalju kui tryal lubas. Võib öelda, et sain mängu tiba paremaks. Nüüd mõtlen, kas osta see ära. 50$.
                              Ma kohe ei leidnud, ehk on juba eespool keegi kommenteerinud arutlenud busterit?

Comment

• Unabomber
                                Jube Noob
                                • Jun 2009
                                • 154

HEM ei lähe käima, kuna arvutis ei käivitu PostgreSQL ...nii automaatselt(mida ta tegema peaks) kui ka manuaalselt( sealt Administrative tools -> Services)
                                Kas keegi oskaks aidata?

Comment

Working...