*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

endal on kh sõbra ostetud...aga ta ostis krediitkaartiga:)

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kuidas ma hemis leian statside positsioonide kaupa (btn, blindid, jne)?
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas nikitheone
        Kuidas ma hemis leian statside positsioonide kaupa (btn, blindid, jne)?
        reports.. by the position dropdown menüüst

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas masterpuppet
          Seda mõtlesin minagi, lehe kujundus on lihtsalt, öahhhh!
          Aga lihtsalt äkki keegi on kasutanud ja oskab kodulehest kaugemale juhatada. :)
          Ma ei tea tegelikult sisu, kuid ma ei usu, et seal midagi nii revolutsioonilist on, mida poleks oma ajuga lahendada võimalik.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas dener89
            selline küsimus,kas selline asi on võimalik,et keegi teine ostab mulle HEM - i endal pole bookersit ja ei viitsi väga jännata selle teemaga
            või peab ise ostma?
            SEB on? Kui jah siis tee virtuaalkrediitkaart ja proovi sellega.

Comment

• dener89
              Grinder
              • Mar 2009
              • 625

Algselt postitas ranka
              SEB on? Kui jah siis tee virtuaalkrediitkaart ja proovi sellega.
              SEB on aga ma kolisin Rootsi suve lõpus ja unustasin paroolid - värgid koju ei mäleta ka midagi.
              virtuaalkrediitkaart?
              ma pole neid asju kunagi proovind,äkki täpsustad :)

Comment

• _Indrek_
                Räme Fish
                • Sep 2009
                • 12

Kuidas sätestate HEMi mtt sngde tarvis?
                20tablen 6$ turbosid starsis, varem pole HEMi kasutanud ja oleksin rahul, kui keegi oskaks linkida mõnda kuldvaramu teemat twoplustwos v ise lühidalt nõu anda, mis on olulised statsid ja kuidas hud üles ehitada.

Praegune layout:
                abb name
                Hands
                newline
                VPIP
                Ag factor
                Flop CB
                Fold to flop CB
                millest reaalselt jälgin vaid hands ja vpip

Tänud

Comment

• Sonsu
                  Julm Donk
                  • Jul 2009
                  • 83

tervist.

Ma kunagi kuskilt lugesin, et HEM´i litsentsi saab kahes arvutis kasutada. Kas see on endiselt nii? Ja, mis siis kui näiteks üks arvuti või windows pange jookseb? Kas seda saab siis uues arvutis või uue windowsiga kasutada?

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

saab ikka jah. ise olen peale restarti uuesti peale lasknud ja kõik korras
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• K2snakas
                      Pokkerihai
                      • Feb 2009
                      • 2388

Algselt postitas Sonsu
                      tervist.

Ma kunagi kuskilt lugesin, et HEM´i litsentsi saab kahes arvutis kasutada. Kas see on endiselt nii? Ja, mis siis kui näiteks üks arvuti või windows pange jookseb? Kas seda saab siis uues arvutis või uue windowsiga kasutada?
                      jah saadad neile, kirja vmt ja saad uue koodi ja vana nullivad ära

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Algselt postitas Sonsu
                        tervist.

Jah, HM esmakordselt arvutis avades palub ta ju koodi sisestada ja on 2 n-ö "slotti" selleks, lihtsalt pane sama kood teise "slotti".

Kuskile mingeid kirju küll saatma ei pea.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

ma ka.. töö juures üks läpakas läks tagasi lattu.. seal tegin uninstalli ja formati.. uude läpakasse installisin HEMi ja uuesti slot2 ja rohkem ei kobisenud midagi

Comment

• K2snakas
                            Pokkerihai
                            • Feb 2009
                            • 2388

Algselt postitas lenC
                            Jah, HM esmakordselt arvutis avades palub ta ju koodi sisestada ja on 2 n-ö "slotti" selleks, lihtsalt pane sama kood teise "slotti".

Kuskile mingeid kirju küll saatma ei pea.
                            lol?
                            see on juhul kui sa kasutad jah ainult ühte koodi!
                            aga kui kasutad mõlemat, siis teine teema!

Comment

• Sonsu
                              Julm Donk
                              • Jul 2009
                              • 83

nii ei saanud ikka päris täpselt aru. Ütleme nii, et ühte koodi kasutan läpakas ja tesit lauaarvutis. Läpakas lendab õhku! Mis edasi? Saadan kirja ja saan uue koodi?

Comment

• K2snakas
                                Pokkerihai
                                • Feb 2009
                                • 2388

Algselt postitas Sonsu
                                nii ei saanud ikka päris täpselt aru. Ütleme nii, et ühte koodi kasutan läpakas ja tesit lauaarvutis. Läpakas lendab õhku! Mis edasi? Saadan kirja ja saan uue koodi?
                                jah ütled neile kas tahad pc1le v6i pc2le uut koodi ja nad nullivad vana 2ra ja saad uue!

Comment

Working...