*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hoss23
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 2551

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas farik666
    Kas kellelgi veel ei tööta HUD ja import peale starsi softi uuendust täna??

Kui panen "auto-import" siis mingeid faile nagu loeb aga leiab "import erroreid" ning käsi ei salvesta ja HUD'i laudadele ei kuva ???

Ise mõtsin algul et see sellest, et proovisin esimest korda 24-tableda... et vbl ei loe välja niipalju vms.. siis proovisin vähemalte laudadega ja ikka ei midagi.. tegin restarti ka HEM'le korduvalt aga ikka miskit..

ja siis tuli meelde, et enne teist sesiooni (hommikul kõik töötas) oli software update ja nüüd enam ei importind... ?? Kellegil veel sama mure?
    mul täna praegu sama jama. nagu loeb kõike aga annab ainult erroreid ja table finderiga ei leia mitte essugi, kuigi lauad olemas.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas leits
      mul siuke probleem .. hud viskab mingi imeliku errori, et ei suuda midagi loadida vms .. et tuleb yle kirjutada ja siis statid on j2lle teab j umal k us pean uuestyi paike tõstma ... sick :/
      Vana bug, millele mina vastumürki ei suutnud leida aga leidsin viisi, kuidas ennetada. Mul see bug tekkis siis kui ma peale mängu HEM'i autoimporti välja ei lülitanud ning HEM autoimport jäi tühjalt tiksuma tundideks. Kui panin autoimporti kinni siis seda viga ei tekkinud.

Comment

• FreakyJason
        Klubi Liige
        • Jan 2009
        • 1381

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas hoss23
        mul täna praegu sama jama. nagu loeb kõike aga annab ainult erroreid ja table finderiga ei leia mitte essugi, kuigi lauad olemas.
        HEM tahab update'i. Mul oli sama jama. Pärast uuendamist hakkas jälle funkama. 1.09 beta 23 versioon

Comment

• axly00
          Julm Donk
          • Jul 2009
          • 32

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

MUL probleem siis et täna ostsin selle small stakes hemi ja kõik on ok peale selle et need statid laua peal ei ole õigete kohtade peal ma olen ikka väga kaua jamand sellega ja no ei saa hakkama ennem ka hemi kasutand ja siis olen nagu päris kiirelt matsu lahti jagand aga no nüüd ei saa hakkama panen need õigete kohtade peale salvestan ära aga ei jää teistes laudades nii nagu vaja....................keegi äkki teab või on sama jama.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas axly00
            MUL probleem siis et täna ostsin selle small stakes hemi ja kõik on ok peale selle et need statid laua peal ei ole õigete kohtade peal ma olen ikka väga kaua jamand sellega ja no ei saa hakkama ennem ka hemi kasutand ja siis olen nagu päris kiirelt matsu lahti jagand aga no nüüd ei saa hakkama panen need õigete kohtade peale salvestan ära aga ei jää teistes laudades nii nagu vaja....................keegi äkki teab või on sama jama.
            Äkki sa kasutad näiteks preferred seati ja pole seda ära seadistanud.

Comment

• wedoit
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2008
              • 458

mul NLo8 cash laudasid ei loe enam sisse. installitud on viimane beeta versioon 1.09 beta 23a (full)

samas mure multitable turniiride tulemustel. vanasti luges PS saadetud failist resulte, enam seda ei tee. peab käsitsi panema.

aga nuh, ega siin vist midagi soovitada pole. bad beat lihtsalt. tuleb oodata uut versiooni vms :D

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas wedoit
                mul NLo8 cash laudasid ei loe enam sisse. installitud on viimane beeta versioon 1.09 beta 23a (full)

samas mure multitable turniiride tulemustel. vanasti luges PS saadetud failist resulte, enam seda ei tee. peab käsitsi panema.

aga nuh, ega siin vist midagi soovitada pole. bad beat lihtsalt. tuleb oodata uut versiooni vms :D
                Kõige uuem versioon on 1.09 beta 24, mille saab downloadida: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe Proovi äkki aitab.

Ja kas saadetavad turniiri tulemused on ikka inglise keelsed?

Comment

• axly00
                  Julm Donk
                  • Jul 2009
                  • 32

Algselt postitas taipupole
                  Äkki sa kasutad näiteks preferred seati ja pole seda ära seadistanud.
                  äkki ütled mis seal tegema peab

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Algselt postitas axly00
                    äkki ütled mis seal tegema peab
                    Ära kasuta või siis seadista HEM vastavaks (Hud options - Seating prefe).

Comment

• wedoit
                      Õpihimuline Mängur
                      • Nov 2008
                      • 458

Algselt postitas ranka
                      Kõige uuem versioon on 1.09 beta 24, mille saab downloadida: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe Proovi äkki aitab.

Ja kas saadetavad turniiri tulemused on ikka inglise keelsed?
                      beta 24 lahendas eelpool toodud probleemid, great success. tulemused olid loomulikult inglise keelsed

Comment

• Rahapada
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1178

servus, vajaks räigelt abi, vaja mängida, ei saa, hem nagu leiab koha üles, ag asisse faile ei ime... näitab pool epealt mingi files imported 1 of 3... ja kõik... probleem sai minu jaoks alguse ongame võrgu uuendusest vms... suht kapsas on mängida nii, tiba tilti ajab ka

Comment

• Rahapada
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1178

Algselt postitas Rahapada
                          servus, vajaks räigelt abi, vaja mängida, ei saa, hem nagu leiab koha üles, ag asisse faile ei ime... näitab pool epealt mingi files imported 1 of 3... ja kõik... probleem sai minu jaoks alguse ongame võrgu uuendusest vms... suht kapsas on mängida nii, tiba tilti ajab ka
                          ah jah, noh ütleme siis nii, et 10 minutit pärast sessi algust järab lõpuks neist 2hest filist läbi, ja siis kuvab ja töötab suht koht laitmatult... aga algus on JÕÕÕLEEE... kas kellelgi on veel sääraseid probleeme? kas miski aitaks? ahjaa, kasutan xp'd

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Algselt postitas Rahapada
                            Ma arvan, et aitaks see, kui sa oma gigase (see on näitlik suurus) faili ära kustutaksid või kuhugi arhiveeriks ja uue teeksid.

Comment

• Rahapada
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1178

imho, mul ei ole kuskil säärast suurt faili, neis kohtades, kust ta hh'si tirib

Comment

• Rahapada
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1178

kas hemmi arhiivi kataloogi võib aeg-ajalt tühjendada?

ja mida tähendab "purge hands" ? kustutab olemasolevaid käsi? mingid vahemälu... v mida?

Comment

Working...