*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Romka
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1544

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Romka Vaata postitust
    Okei sain oma MINTi dnsi muudetud aga nüüd ei ühenda mul HEM ennast ära, õigemini POSTgreSQL ei saa ühendatud, tahab teist server name, kust saan selle?
    Teab keegi?

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

server name peaks olema tavaliselt ju 127.0.0.1 või localhost , port nr5432, yldjuhul kõik samad kõigil, kui just pole ise kuidagi muudmoodi seadistanud.

Comment

• Romka
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1544

Olidki samad aga nüüd kadus korra MINT'il ühendus, siis tuli tagasi, aga hakkas DNSi jama jälle, ei tahtnud omaks võtta vms, peale mida tegin restardi arvutile ja nüüd kõik töötab.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas Romka Vaata postitust
          Olidki samad aga nüüd kadus korra MINT'il ühendus, siis tuli tagasi, aga hakkas DNSi jama jälle, ei tahtnud omaks võtta vms, peale mida tegin restardi arvutile ja nüüd kõik töötab.
          kui MINT pidevalt DNSi tagasi muudab jms.. siis pöördu Elisa vms teenusepakkuja supporti ja küsi juhendit, kuidas DNSi permanentselt muuta. Teenuse kasutustingimustes ega ka mingil muul tehnilisel põhjusel pole mitte mingit kohustust kasutada teenusepakkuja DNSi servereid. Ühesõnaga ära rahuldu eitava vastusega, kui väga plõksima hakkavad, siis võid alati ähvardada, et teenus pole sinu jaoks kasutatav ja ühendus on ka krdi sitt ja tagastad pulga.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
            imo annad sa valet infot, kui just viimastel päevadel midagi muutunud pole, ei vici hetkel kontrollida kah, sest imo ei kuvagi microgamingus turnadel HUDi.

E: Ja nii ongi, ei kuva ikka veel statse microgamingus.
            Minul on eluaeg kuvanud

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Minul on eluaeg kuvanud
              +1

Comment

• K2snakas
                Pokkerihai
                • Feb 2009
                • 2388

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Minul on eluaeg kuvanud
                kunagi kuvas mul kah, aga enam mitte. Ja mul polnud ainukesena see probleem, kuid vb uus hemmi versioon väljas ja see aitab, aga pole j6udnud veel peale panna ning nkn turnasid väga ei mängi.

E: ja vist oligi asi sellest, et pole kaua hemmi updatenud:) nyyd korras.
                Last edited by K2snakas; 06.01.11, 13:45.

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

Juhtus selline imelik asi, et ühes arvutis kus HEM trial peal ja triali lõpuni 10 päeva, kadus korra vool tagant ära, st elektrikatkestus toimus ja peale seda näitab HEM, et trial on läbi.

E: Sain korda, arvuti kuuppäev ja kellaaeg paika ja korras
                  Last edited by ingu; 07.01.11, 17:14.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                    Juhtus selline imelik asi, et ühes arvutis kus HEM trial peal ja triali lõpuni 10 päeva, kadus korra vool tagant ära, st elektrikatkestus toimus ja peale seda näitab HEM, et trial on läbi.
                    Arvatavasti su arvuti kell on vale, ehk biosi kell ja kuupäev, seega on kuupäevad valed ja ongi läbi kõik.

Comment

• renks64
                      Julm Donk
                      • Jan 2010
                      • 25

Tere!
                      1.kuidas ma saan oma hemi seadistada nii, et ta salvestaks ainult cash-i käsi. Kuna mängin ka freerolle , siis ma ei taha, et ta neid käsi salvestaks.
                      2. Kuidas ma saan juba olemas olevaid turna käsi ära kustutada hemi andmebaasist.
                      Last edited by renks64; 07.01.11, 19:34.

Comment

• K2snakas
                        Pokkerihai
                        • Feb 2009
                        • 2388

cashi ja turna käed on nkn eraldi juu, miks need sind segavad?

Comment

• renks64
                          Julm Donk
                          • Jan 2010
                          • 25

cashi ja turna käed on nkn eraldi juu, miks need sind segavad?
                          Asi selles,et iga,kord kui ma hem-i importima panen,et cashi mängida tõmbab hem kõik vahepeal mängitud turna käed alla. Viimane kord tuli juurde 80 000 pleyeri info (tunasi mängin ilma Hemita) Kui ma hakkan cashi mängima võtab Hemi tööle minek jube kaua aega või siis ei hakkagi tööle kuna importimis roheline riba jääb keskele seisma ei liigu edasi ega tagasi, mulle tundub et see koormab arvutit. Minu arust pole see norm !

Comment

• totaldonk
                            Grinder
                            • Dec 2009
                            • 914

ta imporidb sinu cliendi handhistory sisse ju

Comment

• K2snakas
                              Pokkerihai
                              • Feb 2009
                              • 2388

Algselt postitas renks64 Vaata postitust
                              Asi selles,et iga,kord kui ma hem-i importima panen,et cashi mängida tõmbab hem kõik vahepeal mängitud turna käed alla. Viimane kord tuli juurde 80 000 pleyeri info (tunasi mängin ilma Hemita) Kui ma hakkan cashi mängima võtab Hemi tööle minek jube kaua aega või siis ei hakkagi tööle kuna importimis roheline riba jääb keskele seisma ei liigu edasi ega tagasi, mulle tundub et see koormab arvutit. Minu arust pole see norm !
                              hakka turnasid kah m2ngima t66tava hemmiga, aga pane hud kinni, kui ei taha. Siis v2hemalt kui j2rgmine kord hemmi avad ei impordi vanu k2si enam.

Comment

• renks64
                                Julm Donk
                                • Jan 2010
                                • 25

hakka turnasid kah m2ngima t66tava hemmiga, aga pane hud kinni, kui ei taha. Siis v2hemalt kui j2rgmine kord hemmi avad ei impordi vanu k2si enam.
                                Ok, tänud !!

Comment

Working...