Foorumite Lahing 2010 (BOTF)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Foorumite Lahing 2010 (BOTF)

bubble kestis sajandeid, stiilida oli väga kerge, aga kuna ma ei päkkind offi ka, siis stack kõikus nii et merehaigus tuli peale. meheriista call oli ka vinge Kx-ga

Comment

• masterpuppet
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2094

Ma ei callinud Kx, vaid pushisin. Ning arvestades dünaamikat, kus sa olid vist 3 ringi järjest varastanud oli see mõistlik, arvestades mu stacki suurust. Suckout on lihtsalt osa turniirist.

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
        Ma ei callinud Kx, vaid pushisin. Ning arvestades dünaamikat, kus sa olid vist 3 ringi järjest varastanud oli see mõistlik, arvestades mu stacki suurust. Suckout on lihtsalt osa turniirist.
        push ja, sry.
        aga rohkem suckoutte finaali nüüd teiste foorumite ahvide vastu.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Ning Ranka, selle AJ käe juurde tagasi pöördudes, siis see oli liiga retarded spot. Asi oligi selles, et mu stack oli väiksem kui pot ning iga minupoole bet tähendanuks seda, et ma ei saa enam foldida. Ning kuna see käsi oli niigi nii faking out of line, et ma ei suutnud sind mitte millegi peale panna. Ning kuna pole su vastu mänginud ka, siis polnud absoluutselt mingit aimu ning imo check behind on seal suht mõistlik, arvestades eriti, et tegemist oli sateliit turniiriga.

Valuet oleks ma seal saanud aga see oli ikka väga väga thin.
          Kuidas on value thin. Kui sa avad AJoga MPlt, vahelt üks lohv callis ja ma KTo-ga squeezisin. Ei olnud huvi piletit saada ja oli huvi isoleerid too vend, kes ei n'äidanud eriti solidiset mängu.

Sa callisid ja flop oli AKX kaks potit. Ma check ja sa checkid järgi. Turn blank spade, mul spade käes ja ma checkin. Sa betid ja ma callin. Sel hetkel ma ei repi ässa vaid täpselt seda, mis mul on - paar + spade draw. Sina oma flopi checki ja turni betiga ka ässa ei repi vaid pigem kas pure bluffi, spade draw, kobistatud kaks paari turni (ei mäleta täpselt boardi).

Riveriks olid stäkid väiksemad kui pot ning potit ei tulnud. Ma uuest check ja sa checkid järgi. Kui sa nüüd mõtled, mida ma repin - et ässa ei ole või kui isegi on siis nõrgem äss. Ok floppi võin checkida parema ässa aga turni ma enam ei check-calliks kuna pot liiga suur. Seega sa tead, et oled must peaaegu alati ees (kui just riveriks ei kobistanud) nii 90% ajast. Teiseks sa tead, et ma tean, et su käsi ka eriti tugev ei ole ning missed spadedraw + bluffiga võid riveri shoveda nng ma tänu pot oddisele võin teha "crying calli".

Kõik see kokku tähendab minu jaoks puhast valuet. Mõistaks su checki kui sul oleks seal tõsiselt nässakas äss, sest siis võib olla küll kurikuukuls live meeste tsitaat - "kikkeri probleem". Aga AJ on seal minu jaoks täpselt sama tugev käsi kui 2pair+.

Comment

• masterpuppet
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2094

Ei, muidugi, täiesti mõistlik. Riveris võtis suurema osa mõtlemisasjast ära timebanki otsimine ning siis otsustasin lõpuks checkida, ei suutnud nii kiiresti midagi mõistliku välja mõelda.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Ei, muidugi, täiesti mõistlik. Riveris võtis suurema osa mõtlemisasjast ära timebanki otsimine ning siis otsustasin lõpuks checkida, ei suutnud nii kiiresti midagi mõistliku välja mõelda.
              Selle jaoks aitab käe planeerimine, mis turnil on imelihtne ju. Ala kui nüüd betin, siis mida teen kui ta shoveb. Kui ta callib, mida teen blank riveril (no spade). Ülejäänud on juba hollywoodimine.

100BB-ga raskem, sest siis pead mõtlema ,mida teen kui ta raiseb väikselt või callib või mis iganes.

Aga time panka ma ka ei leidnud. Keegio suutis leida?

Comment

• masterpuppet
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2094

Kätt on hea siis planeerida, kui samal ajal ei õpi eksamiks kõrvale. :)

Comment

• akristjan
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 406

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  kes on q1plus, kes openlimbib tuimalt buttonilt? sa võiks heaga quitida, sest selline vend tiimis on nõrgim lüli ning finaalis kasutu vend. mis ronid turniirile, kui mängida ei oska.
                  lol.. esimesel levelil openlimp blindidega 15/30 nuud kull kohe kindlasti norgeim luli ei ole... esimese leveli play ja final table play kaks erinevat asja. norgeim luli on kindlasti need, kes paasesid edasi tanu sellele et hittisid oma 2 voi 3 oudise
                  See oli ka minu ainuke openlimp terve mangu jooksul :P suht stndrd korra kaks limpida, et maniakid maksaksid kui hitid voi infot tundmatute kohta saada, eriti blindide kohta kohe esimesel levelil

Comment

• adam_q
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1453

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    kes on q1plus, kes openlimbib tuimalt buttonilt? sa võiks heaga quitida, sest selline vend tiimis on nõrgim lüli ning finaalis kasutu vend. mis ronid turniirile, kui mängida ei oska.
                    ranka @ tartu mv - "Mingi aeg leian ässad MP2 ja limbin sisse. Blaindid võisid olli 100/200. "

Comment

• armand0
                      Õpihimuline Mängur
                      • Mar 2010
                      • 358

Algselt postitas akristjan Vaata postitust
                      lol.. esimesel levelil openlimp blindidega 15/30 nuud kull kohe kindlasti norgeim luli ei ole... esimese leveli play ja final table play kaks erinevat asja. norgeim luli on kindlasti need, kes paasesid edasi tanu sellele et hittisid oma 2 voi 3 oudise
                      See oli ka minu ainuke openlimp terve mangu jooksul :P suht stndrd korra kaks limpida, et maniakid maksaksid kui hitid voi infot tundmatute kohta saada, eriti blindide kohta kohe esimesel levelil
                      hea mäng see kindlasti pole.

Comment

• adam_q
                        Vana Tegija
                        • Feb 2009
                        • 1453

what's next? millal toimub finaal ja palju buy-in jms?

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

kahju et sa selline fish, aga muidu järgmine pühap. samal kellaajal.

Comment

• adam_q
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1453

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                            kahju et sa selline fish
                            facts or didn't happen

Comment

• Marek K.
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1477

piisab kui lugeda su viimast 10t posti foorumis + eilne mäng = gg.. aga edu finaalis

Comment

• adam_q
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1453

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                                piisab kui lugeda su viimast 10t posti foorumis + eilne mäng = gg.. aga edu finaalis
                                tänks meit. paar pointerit viitsid ka mängust välja tuua? suckoute minu poolt ei olnud.
                                Last edited by adam_q; 06.12.10, 13:22.

Comment

Working...