Foorumite Lahing 2010 (BOTF)
Collapse
X
-
-
Re: Foorumite Lahing 2010 (BOTF)
SITTTT, pokkerijumalad mind vihkavad ikka sajaga... Q kolmik flopist ja turnist mast vastu:S
Comment
-
TRA NEED EI SAA MEIE FOORUMI KASUTAJAD OLLA.
BUBBLE MÄNG. CHIPLEADER LIMBIB UTG, SHORTIE ALLIN JA TA FOLD. SIIS KAKS SUURT STÄKK ILÄHEVAD OMAVAHEL KAKLEMA JA RIVERIL ON NII, ET VEND BETIB $1400, TEINE SHOVEB $2800 JA VEND FOLDI. ROFL JA MÄNGIB MAHA OMA SEATI KOHA. SUHT HAIGE.
Comment
-
Algselt postitas ranka Vaata postitustTRA NEED EI SAA MEIE FOORUMI KASUTAJAD OLLA.
BUBBLE MÄNG. CHIPLEADER LIMBIB UTG, SHORTIE ALLIN JA TA FOLD. SIIS KAKS SUURT STÄKK ILÄHEVAD OMAVAHEL KAKLEMA JA RIVERIL ON NII, ET VEND BETIB $1400, TEINE SHOVEB $2800 JA VEND FOLDI. ROFL JA MÄNGIB MAHA OMA SEATI KOHA. SUHT HAIGE.

Comment
-
-
Ning Ranka, selle AJ käe juurde tagasi pöördudes, siis see oli liiga retarded spot. Asi oligi selles, et mu stack oli väiksem kui pot ning iga minupoole bet tähendanuks seda, et ma ei saa enam foldida. Ning kuna see käsi oli niigi nii faking out of line, et ma ei suutnud sind mitte millegi peale panna. Ning kuna pole su vastu mänginud ka, siis polnud absoluutselt mingit aimu ning imo check behind on seal suht mõistlik, arvestades eriti, et tegemist oli sateliit turniiriga.
Valuet oleks ma seal saanud aga see oli ikka väga väga thin.Last edited by masterpuppet; 05.12.10, 22:02.
Comment
Comment