TrioBet Live turniirid 2009

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • olavike
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1269

Re: TrioBet Live turniirid 2009

Natuke läks viltu siis jah selle teemaga. Eeldasin, et korraldajaks on Triobet ja Live turna ka, et sobib teemasse küll. Aga tegelikult vist on korraldajaks Superweekendil kogu Nordicbet.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Jah sain ka selle paketi.Vaatan juba oudusega,et nyyd tuleb niiplaju live turniiire
      EMV,triobet live,nordicbeti weekend,Holdem series jne karm...
      Aga tänud vsjule sateliidil stardikiirenduse andmisel ;D

Comment

• oitarvi
        Vana Tegija
        • Jan 2009
        • 1231

Sain kah siis lihtsalt pileti lätti. On siit keegi minemas ka veel? Vaatasin, et runnar oli ainult kirjas.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas oitarvi
          Sain kah siis lihtsalt pileti lätti. On siit keegi minemas ka veel? Vaatasin, et runnar oli ainult kirjas.
          Runnar jah, teisi ei tea :( Ma oleks ka käpp olnud ku iainult oleks teadnud, et kullakaevandus avatud on.

Comment

• oitarvi
            Vana Tegija
            • Jan 2009
            • 1231

Algselt postitas ranka
            Runnar jah, teisi ei tea :( Ma oleks ka käpp olnud ku iainult oleks teadnud, et kullakaevandus avatud on.
            Kusjuures buy-in anti kah tagasi neti omal. :)

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas oitarvi
              Kusjuures buy-in anti kah tagasi neti omal. :)
              Täiesti sick. Riskivaba freeroll siis :D

Igastahes edu Lätis ning vaata, et sa seal kuskil jooma ei hakka ning mässudega kaasa ei lähe või veel hullem - tagasitulles ära mässupisikut Eestisse too :) Aga turna võida kindlalt ära ning pista ka kokkuvõtte oma Läti reisist ning turniirist.

Edu turnal.

PS! Läti kasinnis end kapsaks juua ei saa, juhul kui sa ise kisada või joosta ei viitsi. Sest kui ma seal käisin, siis jooke pidin ise baarileti äära toomas käima, isegi kui öeldi diilerile, et telli ettekandja siia siis ettekandja tulek võttis pool tundi aega ja enne läks joogijänu ära, kui ettekandja kohale jõudis.

Comment

• oitarvi
                Vana Tegija
                • Jan 2009
                • 1231

Algselt postitas ranka
                Täiesti sick. Riskivaba freeroll siis :D

Igastahes edu Lätis ning vaata, et sa seal kuskil jooma ei hakka ning mässudega kaasa ei lähe või veel hullem - tagasitulles ära mässupisikut Eestisse too :) Aga turna võida kindlalt ära ning pista ka kokkuvõtte oma Läti reisist ning turniirist.

Edu turnal.

PS! Läti kasinnis end kapsaks juua ei saa, juhul kui sa ise kisada või joosta ei viitsi. Sest kui ma seal käisin, siis jooke pidin ise baarileti äära toomas käima, isegi kui öeldi diilerile, et telli ettekandja siia siis ettekandja tulek võttis pool tundi aega ja enne läks joogijänu ära, kui ettekandja kohale jõudis.
                Riskivaba freeroll jah. Raha ju läheb lätlaste aldarise või ma ei tea mis mõdu peale ära. Ja ehk siis eestlased toovad võidu ära kah kuuevarbaliste eest. ;D

Tänud.

Comment

• runnar
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 740

Nii, käidud siis kuuevarbaliste maal. Reis algas kell 9:00 kui sõitsin Tartust Tallinnasse, seal 11:45 Buisness Line bussile, millega siis Riiga (suured laiad istmed, mida mahtus kolm ühte ritta tavalise nelja asemel ja rohkem ruumi jalgadele) nii et täitsa mugav oli. Neljast olin kohal, leidsin olümpiku üles ja siis mingit söögikohta otsima, sattusin steiku haoss'i, kus siis praad paari õllega. Tunnike veel aega ja tagasi voodoosse. Seal ei teatud mu turniiripiletist eriti midagi, soovitati pokkerimanager ära oodata ja few drinks võtta. Mõeldud-tehtud. Õlu maksis 2.5 tugrikut, selge, mõtlesin, et rohkem ei osta. Millalgi laekus ka manager, kel oli mu pilet. Siis soovitati boonuskaart teha, millega saavat tasuta alkot. Tegin. Turniirile tuli 32 osalejat, kellest 6 sai raha ja 9 triobetilt vähemalt $50. Üldine tase tundus täitsa mängitav. Kaarti eriti polnud, esimese tunni jooksul suutsin kuskil 20% stäkile juurde bluffida, selle siis slowplaydud AAle top paariga ära anda jms kõikumist teha. Kõrval lauas mängis ka üks eesti tüüp, kellel oli paar fänni kaasa elamas (oitarvi?). Välja kukkusin viimase käega enne esimest breiki 25. kohal, kui mõtlesin, et KKx board on piisavalt hea raise-allin blufiks. Võibolla oli ka hea aga vastane callis nanosekundiga oma AK-ga. Väike tilt, siis üks mäng black jackis, kuhu läks 5tugrikune tasuta antud chip, siis üritasin natuke kirsse, arbuuse ja bar-e ritta saada, see ka ei õnnestunud ja oligi aeg bussi peale minna. Kahest Pärnus, seal rumm, viski ja aussie open tennises kella kaheksani ja mingi kell siis Tartu bussi peale ja 12st kohal, nii et 27h siis kõik kokku. Nüüd peaks magama minema ja igasugu bussisõite jupp aega vältima.

Comment

• oitarvi
                    Vana Tegija
                    • Jan 2009
                    • 1231

Nonii. Jõudsin napilt ennem kaheksat voodoosse. Tee peal sai paar õlli ära joodud. Alguses ei leidnud kohta, kuhu parkida. Siis teine jama oli, et autojuhti ei tahetud kasiinosse lasta, kuna tal olid dressipüksid. Siis ta pidid väljas mussi kuulama, vahepeal vahetasid peldikus sõbraga püskid ära, et korra kasinni vaatma tulla.
                    Igaljuhul mu lauas läks kohe alguses paugutamiseks ja jäin short stäki peale. A Q oli mul, flopp Q ja väiksed numbrid. Bettisin. turn ja river olid j 9 ja flpoist oli ka 9. Igaljuhul üks vend sai maja. Ennem pausi olin ainult 300 peal midagi. Panin SB-lt 7 pokiga all-ini. Sai kaks kutsujat ja sealt kahekordsesse duublisse, flopates kolmiku. Teistel polnud mitte emmigi. Järgmine käsi kohe poisipoket. Keegi reisis. Tegin reraise ja sain ühe venna kaasa. flopp 8 9 10. Minul all in. Üks kaasas A Q-ga. Ta sai rea, ma sain maja. Pausi ajaks sain algstäki peale tagasi ehk peaaegu 3 kilo. Pärast pausi enam eriti kätte ei jooksnud midagi. SB peal oli mul 9 10. Flopp q 8 q. Kõik tsekkisid. Turn j. Bettisin, sain paar kutsujat kah. Viimane kaart oli risti, mis tekitas sitta tunnet, kuna flopis oli kaks ristit. Aga pidin all ini panema, sest mul oli nii vähe nööpe järel. Igaljuhul üks vend saigi vist 4 8-ga flushi. Ja ma väljas. mingi 20s olin 32st. Bluffimist oli minumeelest jõhkralt lätlaste poolt, showdownil vaatasid ja imestasid, et vendadel pole mitte midagi, ise tüübid paugutasid koguaaeg juurde ja juurde. Tagantjärele mõeldes, oleksin enamus käed ära võitnud, millega limpisin ja pidin foldi viskama pärast lätlaste suuri bette.
                    Tagasitulles sai veits viina võetud, sõber oli ka nii lakku täis, et läks mingisse läti tanklasse eesti keeles küsima, kas teil burgereid on. ;D
                    Aga igaljuhul oli vahva trip, ehk saab veebruaris ka mindud. :)

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Rõõm kuulda, et lõbus oli aga kahju, et rahadesse ei jõudnud :(

Järgmine kord kindlasti ise mängin ka seda satikad, et ka lätti tripile saada ja üldse peaks seda rohkem foorumis orgunnima ja suurema kambaga kohale ronima. Korra sai käidud ja see oli ikka elu kasiino tripp, nalja sai rohkem, kui rubla eest ning juua rohkem kui 200 lati eest ning rullis gambletud julmalt :)

Ja siis MEELDETULETUS:
                      Täna TrioBet Live Satikas TALLINNASSE! Algab kell 20:00, pilet on €20+2 eurot ja viis kohta on garanteeritud Tallinna TrioBet Live turniirile (29.01.09 - €71 buy-in). Seega 355 eurone auhinnafond on garanteeritud ja kui on alla 16 mängija, siis turniiril on overlay (tõenäoliselt seda ka on). Praeguse seisuga 6 mängijat registreeritud.

Comment

• runnar
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 740

pilet käes, 11 mängijat osales

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Uskumatu ma sain ka pileti

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Tra ma teadsin, et sellel lohhil midagi ei ole. No ei olnudki aga turni sai pihta oma 3 outerile :D Siga elmar selline.

Runner-runner, olys ikkagi näeme ja saad oma joogi :)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

KRT KÜLL. 17-ndal oli see TrioBet Live online turniir ja nii läks endal meelst ära ja keegi teine ka meelde ei tuletanud. Nii teadsin, et turniir toimub 26-ndal, mitte 17-ndal.

GOD DAMN, FUCKING BLET

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kes täna TB live mängima lähevad?

Comment

Working...