Pokkeriprod.com Freeroll

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 50CandyJoe
    FPP Pro
    • Jan 2009
    • 253

Re: Pokkeriprod.com Freeroll

Algselt postitas ESTPatrick
    mulle soft meeldib ainult HEM ei saa ttööle ma , impordib aga ei display midagi mitte kuhugi, ega HUD ka seetõttu ei tööta
    PokerTracker hakkas ka pasundama, et ei saa statse lauda kuvada vms, aga muidu oli lahe turna ja tulevikus võiks seesugusi veelgi korraldada.

Joburt pani ikka hullu - suutis end vahepeal stack liidriks ajada u.10000 chipiga ja siis 2 käega turnalt välja lennata :) Ise lendasin shortina taavi vastu IP 3bettisin 56s-ga ja maast abi ei tulnud ja tasuks 13. koht 8)

Comment

• leho57
      Grinder
      • Nov 2008
      • 664

PT ei kuva statte lauda ainult turnadel... ehk teisisõnu HUD ei tööta turnadel - veel
      cashis aga on kõik ok. ja miniviewga asetab ta sind alati ühte kohta lauas ning HUD saab sellestki aru.
      Ja tuleviku mõttes oleks tore kui veel teha jah. ma küll pole siin mingi otsustaja vaid kõigest sõnumipoiss kuid ma pakun, et kui võitjad cashoudi teevad kaob pokkeritoal suht kiirelt igasugune huvi midagi uuesti korraldada :D
      elame, näeme

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

Algselt postitas leho57
        PT ei kuva statte lauda ainult turnadel... ehk teisisõnu HUD ei tööta turnadel - veel
        cashis aga on kõik ok. ja miniviewga asetab ta sind alati ühte kohta lauas ning HUD saab sellestki aru.
        Ja tuleviku mõttes oleks tore kui veel teha jah. ma küll pole siin mingi otsustaja vaid kõigest sõnumipoiss kuid ma pakun, et kui võitjad cashoudi teevad kaob pokkeritoal suht kiirelt igasugune huvi midagi uuesti korraldada :D
        elame, näeme
        HEM ei toeta BOss meediat lugesin, olemas ka tracker kui sellega viitsin jännata, siis ma isegi tiksuks sellel saidil vähe. soft mulle meeldis kuigi mäng oli jube passiivne, teh nitland oli see 100nl laud kus ma istusin

Comment

• leho57
          Grinder
          • Nov 2008
          • 664

rankapoeg vist mängis ka seal nagu ma aru sain. ma ei tea küll mis limiiti. umbes sama ma pakun... saaks teada kas ongi selline reegel seal või juhtus s*tt laud olema lihtsalt :P

Comment

• blazkuh
            Õpihimuline Mängur
            • Feb 2009
            • 400

Ma tegin ka 2 ringi NL100, jäin mingi 6euri plussi. Nitist oli asi kaugel, 4€ raise calliti 74o-ga ka ära. Donkfest oli.

Comment

• leho57
              Grinder
              • Nov 2008
              • 664

aa tahtsin veel lisada, et need kes omale kasutaja tegid tolle freerolli tarbeks, need saavad ju laupäevasest 1000€ new player freekast osa võtta :D äkki joppab uuesti.

Comment

Working...