TREENING VÄLJAKUTE VALIK, ALATES MÄRTSI KESKPAIGAST. OLULINE.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: TREENING VÄLJAKUTE VALIK, ALATES MÄRTSI KESKPAIGAST. OLULINE.

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Okei, nad ütlesid 19:30 on ka vaba. Ma loodan pastilaa jõuad oma koeraga koolis käidud nüüd.
    vastupidi - see on kell 2000 :D. aga pange lukku muidugi - ega koer igavesti lolliks jää.

Comment

• jozik
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2011
      • 437

ma nähin ühte filmi kus koer oli päris hea jalgpallurhttp://www.imdb.com/title/tt0134969/
      nagu ma aru saan oli tegemist pooleldi dokumentaaliga, seega Pastilaa vea oma koer hoopis jalka trenni. Ma usun, et meie trennimakse on madalam kui koertekooli oma. Veeretas saab talle õpetada näitlemist, gerd käega( koera puhul siis esikäppadega )mängu, Margus õpetab koerustükke jne jne jne

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Kumb siis, 19:00 või 19:30 ?

Comment

• margus
          Jube Noob
          • Jul 2011
          • 130

Mulle sobiks pigem varasem aeg (19:00) SPK-s
          Kui rahadega tuugaks läheb, siis pigem mõtekas teha äkki ikkagi SPK + wismari (ideaalis teisipäeval)

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Tundub, et siis väga vahet pole. Läheb 19:00 Neljapäev, alates 15.03, SPK Lasnamäe kunstmuruväljak . Nii, see mure on siis murtud, märtsi lõpuni on meil trennide roteerimisega kõik korras. Nüüd siis vaja veel aprilliks valida teine sobiv trenni tegemise koht ja aeg, SPK-le lisaks.

Eks ole näha Margus, kui palju stabiilseid maksjaid on, ootan Niki vastust. Võimalusel ma Wismari asemel võtaks midagi muud, Kalevi või Männiku (Männikul oleks meil praeguse seisu järgi teisipäevane aeg 20:30-22:00 soolas, alates aprillist).

Aga no saaks ka 1x nädalas Wismaris hakkama. Müür, palun uuri Wismari väliaegade kohta alates aprillist.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

homme postitan kes palju maksnud on. hetkel ikka veel liiga laksu all
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Mis mõttes hetkel liiga laksu all ? Kaua me üldse niimoodi süstemaatiliselt kontrollinud oleme trennis käijad ja maksjate arvu kuu lõikes ? Sealt alates võiks välja tuua.

Selle kuu kohta saab täisülevaate vb nädala pärast, kõik siiski erinevatel põhjustel ei saa maksta kohe kuu alguses/keskel.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

ma haiglas tulin hiljuti opilt. homme vaatan üle :P ja al dets kontrollitud
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• margus
                    Jube Noob
                    • Jul 2011
                    • 130

Tubli töö Lauri! :)

Comment

Working...